Puijonsarvessa tapahtuu

Puijonsarvessa tapahtuu

Frans & Sophie ravintola toimii Original Sokos Hotel Puijonsarven yhteydessä ja talon tiloissa tapahtuu jatkuvasti. Tänne kokoamme kaikkea kivaa, mitä kattomme alta löytyy.

Frans & Sophien ranskalainen buffet

Frans & Sophiessa herkutellaan ranskalaisen buffetin antimilla lauantaina 2.11. Kattaukset klo 17.00 ja klo 20.00.

Teethän pöytävarauksen ennakkoon.

Menu

Alsacen salaattia ja pistouta M, G

Kvinoa-mantelisalaattia

Fransin simpukkaa ja rapua lempeässä tomaattiliemessä M, G

Ankkarilletteä ja tryffelimajoneesia L

Valikoima ranskalaisia juustoja ja viikunahilloa L, G

Bruscettaa tapenadella L

Briossia, sientä ja parmesania L

Yrttimarinoitua kylmäsavulohta, smetanaa ja mätiä M, G

Hapanjuurileipää ja kirnuvoita L

Pitkään haudutettua naudan niskaa ja tummaa tattikastiketta M, G

Friteerattua mustekalaa ja rouille-kastiketta MG

Marinoitua tofua M

Rosmariini röstiperunoita L, G

Pistaasi- yrtti kananpoikaa L, G

Myskikurpitsapyreetä L, G

Creme brulee ja lakkahilloketta L, G

Petit fours L

Mantelisuklaa moussea ja pähkinää M, G

Hinta S-etukortilla 39 €, norm. 42 €

Lapset alle 4 V. veloituksetta, 5-10 V. 1€/ikävuosi, 11-12V. 20€/hlö

Varaukset: Osuuskauppa PeeÄssän myyntipalvelu, puh. +358 (0)10 7629 500 (pvm/mpm), sales.​peeassa@​sok.​fi (ark. 8.30-17) tai suoraan ravintolastamme, puh. 010 7853 912 (pvm/mpm) aukioloaikojemme puitteissa, raflaamo.fi

Samppanjakoulutus & -tasting ravintola Utussa!

Kiinnostaisiko tietää lisää samppanjan kiehtovasta maailmasta ammattilaisen opissa?

Järjestämme upean Samppanjakoulutus & -tasting-tilaisuuden lauantaina 2.11. klo 14-17 ravintola Utussa! Tilaisuudessa samppanjan ihmeellisestä maailmasta tulee opettamaan huikea ammattilainen, Vuoden Tarjoilija 2023 ja sommelier Kirsi Seppänen. Kirsi omaa vuosien kokemuksen ravintola-alalta ja onkin ansioitunut alamme arvostetuissa kilpailuissa useasti. Nykyisin Kirsi toimii sommelierina Tampereella, ravinteli Haarlassa.

Samppanjakoulutus & -tasting on oivallinen tilaisuus päästä oppimaan lisää ja maistelemaan muutamaa erilaista samppanjaa!

Tilaisuus järjestetään ravintola Utussa lauantaina 2.11. klo 14-17, hintaan 49€/hlö. Täydellinen jatkumo on siirtyä jatkamaan iltaa herkullisten ruokien ääreen ravintola Frans&Sophien puolelle Ranskalaiseen iltaan! Katso lisää ranskalaisesta illasta sekä menu: Ranskalainen ilta Frans&Sophiessa

Varaukset ja tiedustelut suoraan myyntipalvelustamme puh. +358 (0)10 7629 500 (pvm/mpm), sales.​peeassa@​sok.​fi (ark. 8.30-17) tai suoraan ravintolastamme, puh. 010 7853 912 (pvm/mpm), raflaamo.fi

Pikkujoulukauden herkullisimmat menut juuri Teidän seurueellenne!

Keittiömme valmistaa herkulliset menut juuri Teidän seurueellenne pikkujoulujen rientoihin! Varattavissasi ovat myös meidän tunnelmalliset kabinettimme, Klubi sekä Sophie! Lue lisää tiloistamme kabinetti-välilehdeltä
Valittavanne ovat seuraavat menuvaihtoehdot:

FRANSIN MENU
Pastis jättirapuja L
Pastis-valkosipulivoissa tiristettyjä jättirapuja ja hapanjuurileipää
Pippuripihvi L, G
Naudan sisäfileetä, karamellisoitua salottisipulia, sydänsalaattia,
valkosipulikermaperunoita ja kermaista pippurikastiketta
Creme Brulee L, G
Lakkahilloketta

KUHAMENU
Ankkarilletteä ja kirsikkaa L, G
Friteerattua kaprista, Dijon-majoneesia, kirsikkahilloa, lisäksi siemennäkkileipää
Kuhaa ja vermuttikastiketta L, G
Pikkelöityä punasipulia ja kurkkua, jääfenkolia, pinaattia, sitruunamuusia ja kermaista vermuttikastiketta
Uuniomenakreppi L
Vaniljajäätelöä sekä vaahterasiirappia

POROMENU
Kermainen rapukeitto L, G, PÄ
Pistoulla maustettuja jäämerenkatkarapuja ja fenkolia
Poroa ja tummaa tattikastiketta L, G
Poron paistia, puolukkaa, paahdettua kurpitsaa, karamellisoitua salottisipulia, kurpitsapyreetä, perunaröstiä ja tummaa tattikastiketta
Lämmin suklaakakku L, G
Vadelmaa ja vaniljajäätelöä

Bienvenue!

Tie­dus­te­lut: Osuuskauppa PeeÄssän myyntipalvelu, puh. +358 (0)10 7629 500 (pvm/mpm), sales.​peeassa@​sok.​fi

Puijonsarven brunssit

Syksyllä herkutellaan maittavilla brunsseilla!

Nautiskele hotelliyöstä, runsaasta aamiaisesta ja hemmottelusta Puikkarissa

Hotellilomalla Kuopiossa hyvää oloa, rentoutumista ja monipuolisia aktiviteettejä.

Katso majoitustarjoukset Kuopion Original Sokos Hotel Puijonsarveen!

Tie­dus­te­lut: Osuuskauppa PeeÄssän myyntipalvelu, puh. +358 (0)10 7629 500 (pvm/mpm), sales.​peeassa@​sok.​fi

Frans & Sophien ranskalainen buffet

Frans & Sophiessa herkutellaan ranskalaisen buffetin antimilla lauantaina 2.11. Kattaukset klo 17.00 ja klo 20.00.

Teethän pöytävarauksen ennakkoon.

Menu

Alsacen salaattia ja pistouta M, G

Kvinoa-mantelisalaattia

Fransin simpukkaa ja rapua lempeässä tomaattiliemessä M, G

Ankkarilletteä ja tryffelimajoneesia L

Valikoima ranskalaisia juustoja ja viikunahilloa L, G

Bruscettaa tapenadella L

Briossia, sientä ja parmesania L

Yrttimarinoitua kylmäsavulohta, smetanaa ja mätiä M, G

Hapanjuurileipää ja kirnuvoita L

Pitkään haudutettua naudan niskaa ja tummaa tattikastiketta M, G

Friteerattua mustekalaa ja rouille-kastiketta MG

Marinoitua tofua M

Rosmariini röstiperunoita L, G

Pistaasi- yrtti kananpoikaa L, G

Myskikurpitsapyreetä L, G

Creme brulee ja lakkahilloketta L, G

Petit fours L

Mantelisuklaa moussea ja pähkinää M, G

Hinta S-etukortilla 39 €, norm. 42 €

Lapset alle 4 V. veloituksetta, 5-10 V. 1€/ikävuosi, 11-12V. 20€/hlö

Varaukset: Osuuskauppa PeeÄssän myyntipalvelu, puh. +358 (0)10 7629 500 (pvm/mpm), sales.​peeassa@​sok.​fi (ark. 8.30-17) tai suoraan ravintolastamme, puh. 010 7853 912 (pvm/mpm) aukioloaikojemme puitteissa, raflaamo.fi

Samppanjakoulutus & -tasting ravintola Utussa!

Kiinnostaisiko tietää lisää samppanjan kiehtovasta maailmasta ammattilaisen opissa?

Järjestämme upean Samppanjakoulutus & -tasting-tilaisuuden lauantaina 2.11. klo 14-17 ravintola Utussa! Tilaisuudessa samppanjan ihmeellisestä maailmasta tulee opettamaan huikea ammattilainen, Vuoden Tarjoilija 2023 ja sommelier Kirsi Seppänen. Kirsi omaa vuosien kokemuksen ravintola-alalta ja onkin ansioitunut alamme arvostetuissa kilpailuissa useasti. Nykyisin Kirsi toimii sommelierina Tampereella, ravinteli Haarlassa.

Samppanjakoulutus & -tasting on oivallinen tilaisuus päästä oppimaan lisää ja maistelemaan muutamaa erilaista samppanjaa!

Tilaisuus järjestetään ravintola Utussa lauantaina 2.11. klo 14-17, hintaan 49€/hlö. Täydellinen jatkumo on siirtyä jatkamaan iltaa herkullisten ruokien ääreen ravintola Frans&Sophien puolelle Ranskalaiseen iltaan! Katso lisää ranskalaisesta illasta sekä menu: Ranskalainen ilta Frans&Sophiessa

Varaukset ja tiedustelut suoraan myyntipalvelustamme puh. +358 (0)10 7629 500 (pvm/mpm), sales.​peeassa@​sok.​fi (ark. 8.30-17) tai suoraan ravintolastamme, puh. 010 7853 912 (pvm/mpm), raflaamo.fi

Pikkujoulukauden herkullisimmat menut juuri Teidän seurueellenne!

Keittiömme valmistaa herkulliset menut juuri Teidän seurueellenne pikkujoulujen rientoihin! Varattavissasi ovat myös meidän tunnelmalliset kabinettimme, Klubi sekä Sophie! Lue lisää tiloistamme kabinetti-välilehdeltä
Valittavanne ovat seuraavat menuvaihtoehdot:

FRANSIN MENU
Pastis jättirapuja L
Pastis-valkosipulivoissa tiristettyjä jättirapuja ja hapanjuurileipää
Pippuripihvi L, G
Naudan sisäfileetä, karamellisoitua salottisipulia, sydänsalaattia,
valkosipulikermaperunoita ja kermaista pippurikastiketta
Creme Brulee L, G
Lakkahilloketta

KUHAMENU
Ankkarilletteä ja kirsikkaa L, G
Friteerattua kaprista, Dijon-majoneesia, kirsikkahilloa, lisäksi siemennäkkileipää
Kuhaa ja vermuttikastiketta L, G
Pikkelöityä punasipulia ja kurkkua, jääfenkolia, pinaattia, sitruunamuusia ja kermaista vermuttikastiketta
Uuniomenakreppi L
Vaniljajäätelöä sekä vaahterasiirappia

POROMENU
Kermainen rapukeitto L, G, PÄ
Pistoulla maustettuja jäämerenkatkarapuja ja fenkolia
Poroa ja tummaa tattikastiketta L, G
Poron paistia, puolukkaa, paahdettua kurpitsaa, karamellisoitua salottisipulia, kurpitsapyreetä, perunaröstiä ja tummaa tattikastiketta
Lämmin suklaakakku L, G
Vadelmaa ja vaniljajäätelöä

Bienvenue!

Tie­dus­te­lut: Osuuskauppa PeeÄssän myyntipalvelu, puh. +358 (0)10 7629 500 (pvm/mpm), sales.​peeassa@​sok.​fi

Puijonsarven brunssit

Syksyllä herkutellaan maittavilla brunsseilla!

Nautiskele hotelliyöstä, runsaasta aamiaisesta ja hemmottelusta Puikkarissa

Hotellilomalla Kuopiossa hyvää oloa, rentoutumista ja monipuolisia aktiviteettejä.

Katso majoitustarjoukset Kuopion Original Sokos Hotel Puijonsarveen!

Tie­dus­te­lut: Osuuskauppa PeeÄssän myyntipalvelu, puh. +358 (0)10 7629 500 (pvm/mpm), sales.​peeassa@​sok.​fi

kontaktandmed

Näita kaardil

Original Sokos Hotelli Puijonsarvi

Minna Canthin katu 16

Kuopio

kaart

Restoran on ratastooliga ligipääsetav

S-Card

Meil saab kasutada kaarti S-Card

Meil on laste mänguväljak

010 7853 912

Kõne hind pvm/mpm

helista

Nädal:

E - N 

16:00 - 22:00

R 

15:00 - 22:00

L 

12:00 - 22:00

P 

Suletud

Keittiö sulkeutuu 30 min. aikaisemmin

Restoraniketid

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN
S-Restoranid logo

SOK turismi- ja toitlustusketi juhtimine

Külastusaadress:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postiaadress:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Ettevõtte registrikood:

0116323-1

Müügiteenindus, Helsingi metropolipiirkond

0300 870 020 (tööpäeviti 8.30–16.30)

51 senti/kõne + kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Kõik müügiteenused

SOK

+358 (0)10 76 8011 (tööpäeviti 8.00–17.00)

kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Tagasiside


Tagasisidelingid leiate iga restorani kodulehelt