A la carte
Terveisiä Viilun keittiöstä.
Talven listaltamme löydät muun muassa peuraa, fasaania, maksaa, paikallista kuhaa sekä tietenkin sieniä, joita saamme paikallisilta poimijoilta sekä keittiömme vuoromestarilta Jarkolta. Aterioissa maistuvat värikkäät juurekset, kuten punajuuri, porkkana ja karamellisoitu lanttu.
Tervetuloa nauttimaan.
Keittiömme suosittelee
ALKURUOAT
PÄÄRUOAT
JÄLKIRUOAT
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.