51 52 1
Lõunasöök, nädal 51, 15.12 - 21.12 Lõunasöök, nädal 51, 15.12 - 21.12 Pidä hyvin ansaittu tauko työstä ja nauti maittava Rosson lounas vaikka joka arkipäivä.
Lounas tarjolla arkisin maanantaista perjantaihin.
Lounaan hintaan sisältyy aina jäävesi, raastepöytä sekä leipä ja jälkiruokakahvi tai -tee.
Teisipäev 16.12 Teisipäev 16.12 Lihapullat kermakastikkeella G L
Lihapullia, kermakastiketta, perunamuusia, suolakurkkua ja puolukkaa
Rosson mehukas soija-linssikasvispihvi, tomaattikastiketta, pikkelöityä punasipulia, raikasta salaattia ja paahdettua perunoita
Kermaista herkkusieni-pekonikastiketta ja pennepastaa
Rosson mehukas soija-linssikasvispihvi, paprikamajoneesia, raikasta ananassalsaa ja salaattia. rosson herkullisen focacciasämpylän välissä. Lisäksi rapekasi paahdettuja ranskalaisia perunoita
Grillattua broilerinfileetä, paprikamajoneesia, raikasta ananassalsaa ja salaattia Rosson herkullisen focacciasämpylän välissä. Lisäksi rapeaksi paahdettuja ranskalaisia perunoita
RestaurantsPage.availableWithDailyMenusLink
Kolmapäev 17.12 Kolmapäev 17.12 Grillattua porsaan ulkofileetä L VE
Grillattua porsaan ulkofileepihvi, lempeän tulista mestarinkastiketta, ranskalaisia perunoita ja raikasta salaattia
Kylmäsavulohi-katkarapupasta L
Katkarapuja, kylmäsavulohta, kevätsipulia, friteerattuja kapriksia , tayteläistä kermakastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Vöneriä mauskkaassa tomaattikastikkeessa, pikkelöityä punasipulia ja Chavrevaahtoa rapeaksi paahdetun focaccialeivän välissä. Lisäksi raikasta salaattia ja ranskalaisia perunoita
Rosson mehukas soija-linssikasvispihvi, paprikamajoneesia, raikasta ananassalsaa ja salaattia. rosson herkullisen focacciasämpylän välissä. Lisäksi rapekasi paahdettuja ranskalaisia perunoita
Grillattua broilerinfileetä, paprikamajoneesia, raikasta ananassalsaa ja salaattia Rosson herkullisen focacciasämpylän välissä. Lisäksi rapeaksi paahdettuja ranskalaisia perunoita
RestaurantsPage.availableWithDailyMenusLink
Neljapäev 18.12 Neljapäev 18.12 Grillattua broileria mestarinkastikkeella G L
Grillattua broileria, lempeän tulisella mestarinkastikkeella, rapeaksi paahdettua perunaa ja raikasta salaattia
Kylmäsavulohi-katkarapupasta L
Katkarapuja, kylmäsavulohta, kevätsipulia, friteerattuja kapriksia , tayteläistä kermakastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Vöneriä mauskkaassa tomaattikastikkeessa, pikkelöityä punasipulia ja Chavrevaahtoa rapeaksi paahdetun focaccialeivän välissä. Lisäksi raikasta salaattia ja ranskalaisia perunoita
Grillattua broilerinfileetä, paprikamajoneesia, raikasta ananassalsaa ja salaattia Rosson herkullisen focacciasämpylän välissä. Lisäksi rapeaksi paahdettuja ranskalaisia perunoita
Rosson mehukas soija-linssikasvispihvi, paprikamajoneesia, raikasta ananassalsaa ja salaattia. rosson herkullisen focacciasämpylän välissä. Lisäksi rapekasi paahdettuja ranskalaisia perunoita
RestaurantsPage.availableWithDailyMenusLink
Reede 19.12 Reede 19.12 Porsaanleike pippurikastikkeella G L
Rapeaksi paistettu porsaanleike, Rosson kermaista pippurikastiketta, ranskalaisia perunoita ja raikasta salaattia
Kylmäsavulohi-katkarapupasta L
Katkarapuja, kylmäsavulohta, kevätsipulia, friteerattuja kapriksia , tayteläistä kermakastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Vöneriä mauskkaassa tomaattikastikkeessa, pikkelöityä punasipulia ja Chavrevaahtoa rapeaksi paahdetun focaccialeivän välissä. Lisäksi raikasta salaattia ja ranskalaisia perunoita
Grillattua broilerinfileetä, paprikamajoneesia, raikasta ananassalsaa ja salaattia Rosson herkullisen focacciasämpylän välissä. Lisäksi rapeaksi paahdettuja ranskalaisia perunoita
Rosson mehukas soija-linssikasvispihvi, paprikamajoneesia, raikasta ananassalsaa ja salaattia. rosson herkullisen focacciasämpylän välissä. Lisäksi rapekasi paahdettuja ranskalaisia perunoita
RestaurantsPage.availableWithDailyMenusLink VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card Meil on laste mänguväljak
lahtiolekuajad lahtiolekuajad
Restoraniketid Restoraniketid