48 49 50
Lõunasöök, nädal 48, 24.11 - 30.11 Lõunasöök, nädal 48, 24.11 - 30.11 Lounas sisältää salaatin, leipää sekä kahvin/teen. Lounaspassilla joka 10. lounas veloituksetta valitsemassasi HOK-Elannon ravintolassa.
Teisipäev 25.11 Teisipäev 25.11 Pannupihvi kermaisella sipulikastikkeella L
Mehevä naudan pannupihvi, kermaista sipulikastiketta, perunamuusia, suolakurkkua ja puolukkaa
Rosson keittiön täyteläistä bolognesekastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Friteerattua tofua, täyteläistä BBQ-kastiketta, paahdettuja perunoita ja raikasta salaattia
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid
Kolmapäev 26.11 Kolmapäev 26.11 Grillattua porsaan ulkofileetä G L
Grillattu porsaan ulkofileepihvi, Rosson kermaista pippurikastiketta, ranskalaisia perunoita ja raikasta salaattia
Kermaisessa kastikkeessa broileria, tuoretta pinaattia, pikkelöityä punasipulia, pestoa, pennepastaa ja rucolaa
Rosson keittiön maukasta volognesekastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid
Neljapäev 27.11 Neljapäev 27.11 Grillattua broileria BBQ-kastikkeella G L P
Grillattua broileria, Rosson herkullista BBQ-kastiketta, rapeaksi paahdettua perunaa ja raikasta salaattia
Kermaisessa kastikkeessa broileria, tuoretta pinaattia, pikkelöityä punasipulia, pestoa, pennepastaa ja rucolaa
Rosson keittiön maukasta volognesekastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid
Reede 28.11 Reede 28.11 Porsaanleike Aura-cremellä G L
Rapeaksi paistettu porsaanleike, Aura-juusto-cremeä, ranskalaisia perunoita ja raikasta salaattia
Kermaisessa kastikkeessa broileria, tuoretta pinaattia, pikkelöityä punasipulia, pestoa, pennepastaa ja rucolaa
Rosson keittiön maukasta volognesekastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card
lahtiolekuajad lahtiolekuajad
Restoraniketid Restoraniketid