46 47 48
Lõunasöök, nädal 46, 10.11 - 16.11 Lõunasöök, nädal 46, 10.11 - 16.11 Lounas sisältää salaatin, leipää sekä kahvin/teen. Lounaspassilla joka 10. lounas veloituksetta valitsemassasi HOK-Elannon ravintolassa.
Teisipäev 11.11 Teisipäev 11.11 Pannupihvi sienikastikkeella L
Mehevä naudan pannupihvi, kermaista sienikastiketta, perunamuusia, suolakurkkua ja puolukkaa
Rosson keittiön täyteläistä bolognesekastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Rosson keittiön maukasta volognesekastiketta, pennepastaa ja rucolaa
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid
Kolmapäev 12.11 Kolmapäev 12.11 Grillattua porsaan ulkofileetä G L
Grillattu porsaan ulkofileepihvi, lempeän tulista mestarinkastiketta, ranskalaisia perunoita ja raikasta salaattia
Broileria, pikkelöityä punasipulia, tuoretta pinaattia sekä lempeän tulista mestarinkastiketta ja pennepastaa
Friteerattua tofua, täyteläistä BBQ-kastiketta, paahdettuja perunoita ja raikasta salaattia
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid
Neljapäev 13.11 Neljapäev 13.11 Rapeakuorrutteista alaskanseitiä, ranskalaisia perunoita, remoulademajoneesia ja sitruunaa
Broileria, pikkelöityä punasipulia, tuoretta pinaattia sekä lempeän tulista mestarinkastiketta ja pennepastaa
Friteerattua tofua, täyteläistä BBQ-kastiketta, paahdettuja perunoita ja raikasta salaattia
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid
Reede 14.11 Reede 14.11 Porsaanleike hollandaisekastikkeella G L
Rapeaksi paistettu porsaanleike, hollandaisekastiketta, ranskalaisia perunoita ja raikasta salaattia
Broileria, pikkelöityä punasipulia, tuoretta pinaattia sekä lempeän tulista mestarinkastiketta ja pennepastaa
Friteerattua tofua, täyteläistä BBQ-kastiketta, paahdettuja perunoita ja raikasta salaattia
Vaadake iga päev saadaolevaid portsjoneid VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card
lahtiolekuajad lahtiolekuajad
Restoraniketid Restoraniketid