À la carte ja ryhmämenut 6.10.2025–11.4.2026 À la carte ja ryhmämenut 6.10.2025–11.4.2026
Alkuruoat Alkuruoat Siikacrudo, veriappelsiinia ja kermaviiliä G L
Härkätartar "cacio e pepe", pecorinoa ja pikkelöityä purjoa G L
Keltajuuricarpaccio, granaattiomenaa, pistaasia ja suolaheinäpestoa PÄ G P
Lammasvorschmack, puikulaperunapyreetä, smetanaa, suolakurkkua ja punajuurta G L
Pääruoat Pääruoat Kuhaa Mannerheimin tapaan, piparjuurta ja pinaatti-perunapaistosta G L
Pippuripihvi poron vasan paahtopaistista, puikulaperunaa ja pikkelöityä mustaherukkaa G L
Paahdettua munakoisoa, tomaatti-sahramipaellaa ja minttujogurttia G VE
Nieriää, äyriäiskroketti, merirapukastiketta ja hopeasipulia G L
Lammasvorschmack, puikulaperunapyreetä, smetanaa, suolakurkkua ja punajuurta G L
Poronkäristystä, puikulaperunapyreetä ja suolakurkkua G L
Tilattavissa pääruokana ajalla 30.9.–16.11.2025
Jälkiruoat Jälkiruoat Lakritsajäädyke, sitruunacurdia ja mustikkaa L
Appelsiini-mantelikakkua, suolapähkinäjäätelöä ja kinuskia G L
Suklaaleivos, mustaherukkasorbettia ja paahdettua valkosuklaata G VE
Ryhmämenut Ryhmämenut Edellytämme jokaiselta menuvalintaa ja ennakkotilausta viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuutta, kun seurueessa on yli 20 henkilöä. Voimassa 11.4.2026 asti.
Poromenu tarjolla 30.9.–16.11.2025
Siikacrudo, veriappelsiinia ja ranskankermaa (G, L)
Pippuripihvi poron vasan paahtopaistista, puikulaperunaa ja pikkelöityä mustaherukkaa (G, L)
Appelsiini-mantelikakkua, suolapähkinäjäätelöä ja kinuskia (G, L)
Härkätartar "cacio e pepe", pecorinoa ja pikkelöityä purjoa (G, L)
Kuhaa Mannerheimin tapaan, piparjuurta ja pinaatti-perunapaistosta (G, L)
Lakritsajäädyke, sitruunacurdia ja mustikkaa (L)
Keltajuuricarpaccio, granaattiomenaa, pistaasia ja suolaheinäpestoa (G, VEG, PÄ)
Paahdettua munakoisoa, tomaatti-sahramipaellaa ja minttujogurttia (G, VEG)
Suklaaleivos, mustaherukkasorbettia ja paahdettua valkosuklaata (G, VEG)
Riimiporoa, Västerbotten-juustoa ja rosmariinipuolukkaa (G, L)
Glaseerattua poron entrecôtea, maa-artisokkaohrattoa ja pikkelöityjä kantarelleja (L)
Lakritsajäädyke, sitruunacurdia, mustikkaa ja timjamia (L)
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Mannerheimintie 22-24
Helsinki
kaart Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card Keittiö sulkeutuu tunti ennen ranvintolan sulkemisaikaa
Restoraniketid Restoraniketid