Viinit Viinit
Asiakasomistajaviinit Asiakasomistajaviinit Kuohuviini Chill Out Cuvée Brut
Raikas ja hedelmäinen italialainen kuiva kuohuviini, jossa on keskitasoinen happamuus. Tuoksussa on vivahteita päärynästä, kellertävästä omenasta ja tuoreesta sitruksesta. Kevyt ja elegantti viini sopii täydellisesti aperitiiviksi ja yhdistyy erinomaisesti kevyiden alkupalojen, kalan ja merenelävien kanssa. Erinomainen myös sellaisenaan nautittavaksi!
Samppanja Philippe de Nantheuil Brut Elegantin mausteinen Philippe de Nantheuil Brut -samppanja on raikkaan hapokas, sitruksinen ja täynnä eleganttia mausteisuutta ja aromikkuutta. Sen pitkä jälkimaku on runsas ja tyylikäs. Erinomainen aperitiiviksi mutta toisinaan sitä voi käyttää läpi aterian tai sellaisenaan herkutteluun!
Punaviini Expedition Vino Rosso Corvina VE
Mausteisen Expedition Vino Rosson rypäle on Corvina, italialainen alkuperäislajike. Maku on kypsän marjainen ja keskitanniininen. Pehmeän voimakkuutensa ansiosta viini sopii erinomaisesti myös sellaisenaan nautittavaksi, mutta ihan yhtä kotonaan se on tapaksien, lihan, pastan ja pizzan kaverina. Rubiininpunainen Corvina on monipuolinen ruokaviini!
Valkoviini Vinhas do Ocidente Branco
Kuiva ja raikkaan hedelmäinen portugalilainen valkoviini, jossa maistuu eloisa sitrus ja kevyt yrttisyys. Raikas valkoviini sopii mainiosti seurusteluviiniksi, maistuu hyvänä aperitiivina, pikkusuolaisten saattajana, salaattien, sushin, kalan, kanan, vaalean lihan ja mietojen juustojen kumppanina.
Valkoviinit Valkoviinit Parés Baltà Blanc de Pacs / Espanja
Kuiva, hapokas, hedelmäinen, yrttinen, aromikas
Dry, acidic, fruity, herbal notes, aromatic
Mezzacorona Pinot Grigio Trentino / Italia
Kuiva, hapokas, sitruksinen, mineraalinen, hunajameloninen
Dry, acidic, citrus notes, minerally, honey melon notes
Wolfberger W3 / Ranska
Kuiva, hapokas, kypsän sitruksinen, kevyen päärynäinen, kukkainen, hennon mausteinen
Dry, acidic, ripe citrus notes, light pear notes, flowery, slightly spicy
Dreissigacker Organic Riesling Trocken / Saksa
Kuiva, erittäin hapokas, sitruksinen, greippinen, klementiininen, yrttinen, kevyen mineraalinen
Dry, very acidic, citrus notes, grapefruity, clementine notes, herbal notes, light mineral notes
Kuohuviinit Kuohuviinit Parés Baltà Cava Brut b lasi
DO Cava, Katalonia, Espanja. Pullo 56,00 €
Kuohuviini Expedition Brut Spumante
Kuiva Expedition Spumante on raikkaan hedelmäinen italialainen kuohuviini. Spumanten suosion salaisuus on oiva tasapaino kevyttä hapokkuutta ja päärynäisyyttä yhdistyneenä kukkaiseen passionhedelmän vivahteeseen. Nauti alkumaljana, seurustelujuomana ja pikkusuolaisten seurana.
Roseeviinit Roseeviinit Laroche Rosé La Chevaliere / Ranska
Kuiva, hapokas, mansikkainen, metsämarjainen, kukkainen
Dry, acidic, strawberry notes, fruit berry notes, fruity
Punaviinit Punaviinit Pares Balta Mas Petit / Espanja
Täyteläinen, keskitanniininen, marjainen, mausteinen
Full-bodied, medium tannic, berry notes, spicy
Wolfberger Pinot Noir / Ranska
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, vadelmainen, karhunvatukkainen, kirsikkainen
Medium-bodied, medium tannic, raspberry notes, blackberry notes, cherry notes
Lunaria Coste di Moro / Italia
Täyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, karhunvatukkainen, luumuinen, mausteinen, mokkainen, tamminen
Full-bodied, medium tannic, cherry notes, blackberry notes, plum notes, spicy, light mocha notes, oak notes
Norton Malbec Reserva / Argentiina
Erittäin täyteläinen, Intensiivinen ja tumman luumuinen
Very full-bodied , Intense and dark plum notes,
Masi Campofiorin / Italia
Täyteläinen, tanniininen, marjainen, mausteinen, yrttinen
Full-bodied, tannic, berry notes, spicy, herbal notes
Jälkiruokaviinit Jälkiruokaviinit Dow's Late Bottled Vintage Port 8 cl Symington Family Estates, DOC Douro, Portugali. Pullo 54 €
Floralis Moscatel Oro 8 cl
Miguel Torres SA, Katalonia, Espanja. Pullo 47,20 €
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Solo Sokos Hotel Helsinki Kluuvikatu 8
Helsinki
kaart Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card E - R 06:30 - 10:30 & 14:00 - 23:00 Köök: 06:30 - 10:00 & 14:00 - 22:30
L 07:00 - 11:00 & 14:00 - 23:00 Köök: 07:00 - 11:00 & 14:00 - 22:30
P 07:00 - 11:00 Köök: 07:00 - 11:00
Keittiö sulkeutuu 30 minuuttia ennen ravintolan sulkemista.
Restoraniketid Restoraniketid