Bistro Vilhon uusivuosi 2025
Bistro Vilhon uusivuosi 2025
Uudenvuoden juhlat Bistro Vilhossa! ✨
Tervetuloa viettämään ikimuistoista uutta vuotta Bistro Vilhoon!
Olemme avoinna 31.12. klo 17-24, ja keittiömme tarjoilee herkullisia annoksia klo 23 asti.
Olitpa tulossa juhlistamaan vuoden vaihtumista maistuvan illallisen äärellä tai vain nauttimaan kuplivasta juomasta, meillä on tilaa sinulle!
Varaa pöytä ajoissa ja varmista paikkasi kaupungin tunnelmallisimmassa uudenvuoden juhlassa.
Bistro Vilho – herkuttelua ja juhlan tuntua uudelle vuodelle!
Uudenvuoden menu 2025
Uudenvuoden menu 2025
Alkuruuat
Alkuruuat
Pääruuat
Pääruuat
Jälkiruuat
Jälkiruuat
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.