Belgen simpukkaviikot 16.9.–16.11.
Belgen simpukkaviikot 16.9.–16.11.
Suositut Simpukkaviikot tarjoavat meren parhaita antimia herkuteltavaksesi 16.9.–16.11. Simpukat tarjoillaan pöytiin suoraan kattilassa valitsemasi kastikkeen kera. Höyryävän kuuman simpukka-annoksen täydentää liemeen dipattava patonki sekä rapeaksi friteeratut perunat dijonsinappimajoneesilla. Menu 48,50 € (sisältää yhden alkuruoan, 500 g simpukoita valitsemallasi kastikkeella ja jälkiruoan).
Alkuun
Alkuun
Pääruoaksi
Pääruoaksi
Jälkiruoka
Jälkiruoka
Simpukoiden seuraksi
Simpukoiden seuraksi
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.