Alla RESTAURANGER PÅ ORTEN
Amarillo, Uleåborg
Amarillo i Uleåborg förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord ända in på småtimmarna.
 
På menyn finns välkända klassiker, allt från Big Burger till margaritas, och dessutom ett stort urval av nya, fräscha smaker i äkta Amarillostil. Trenden "social dining" kommer till sin fulla rätt på Amarillo, eftersom en stor del av rätterna är idealiska att dela.
 
På fredagar och lördagar kl. 20.00 dukas The Table på Amarillo – en komplett måltid med unika drycker och rätter som vem som helst kan delta i genom att boka bord. Detta är en upplevelse som alla borde testa, kom ensam eller i grupp.
 
Välkommen till Amarillo i Uleåborg – du kommer garanterat att trivas!
 
-ALWAYS SOMETHING GOING ON-
 
Följ oss på sociala medier: Facebook @amarillo.oulu och Instagram @amarillo_oulu
 
Frans & Camille, Uleåborg
Vår levnadsglada franska bistro önskar dig välkommen till hjärtat av Uleåborg, till vår restaurang som ligger i källarvåningen på Original Sokos Hotel Arina. Hos oss förenas en avslappnad stämning och kärlek till god mat med en stämningsfull miljö alldeles invid Otto Karhi-parken.
 
Vår meny bjuder dig och dina vänner på unika upplevelser från det franska lantköket. Färska råvaror i kombination med traditionella franska recept och vår köksmästares senaste kreationer garanterar fantastiska matupplevelser för alla smaker. Vårt breda sortiment av noggrant utvalda viner fulländar din smakupplevelse. C'est délicieux!
 
Gilla oss så vet du vad som händer hos oss:
På Facebook @fransetcamilleoulu
På Instagram @fransetcamille