Restaurang Vastaranta fungerar suveränt till olika festtillställningar, både små eller större familje- eller företagsevenemang.
Bekanta dig med de olika festmenyerna nedan; Vastarantas festmeny, Vastarantas festbuffé och cocktailmeny.
VASTARANTAS FESTMENY
Ett enhetligt val för gruppen. Min 20 hlö.
Förrätter:
Krämig blomkålssoppa med örtolja L, G
Rostbiff, rökt laxmajonnäs, picklad rödlök och Parmesan L, G
Huvudrätter:
Lammrostbiff, äppelsås, rostade örtkryddade potatisar och brysselkål L, G 54€
Stekt röding, citron-timjansås, rostad dillpotatis och broccoli L, G 49€
Rödbetsrisotto, getost, rostad broccoli och valnötter VL, G 46€
Efterrätter:
Baileyspannacotta med saltad kola, maräng och hallonsorbet G
Creme brûlee L, G
VASTARANTAS FESTBUFFÉ
55 €/person, min 40 pers.
Kalla rätter:
Grönskottssallad L, G
Marinerade oliver L, G
Tomat-mozzarella sallad G
Päron- och blåmögelostsallad med valnötter L, G
Gravad lax L, G
Räkskagen och Malaxlimpa L
Ägg med rökt sikmajonnäs L, G
Dillpotatis L, G
Rökt kalkonbröst L, G
Ört- och pepparrotmarinerad rostbiff L, G
Brysselkål- och granatäppelsallad L, G
Renmousse på rågknapp L
Potatis-blomkålssallad L, G
Varmrätter:
Långsamt bräserad nöt yttrefile med chokladrödvinssås L, G
Lax med rucolapesto och vitvinssås L, G
Rödbetsbiffar med ädelostkräm L, G
Rostade örtklyftpotatis och rotfrukter L, G
Efterrätter:
Svartvinbärsmousse L, G
Mangocheesecake L, G
Ostar och marmelad
Kaffe och te
COCKTAIL MENY
29 €/person. Min. 30 pers.
COCKTAILBITAR:
Kallrökt renrulle
Räkskagen på Malax limpa
Blomkål-parmesanpuré på rågknäckebröd
Smörgåstårta
Gräddtårta
Kaffe och te, saft för barn