A la carte
Terveisiä Viilun keittiöstä:
Listaltamme löydät perinteisiä suomalaisia makuja, tuoreista uuden sadon raaka-aineista.
Kesän klassikot rennompaan ruokailuun ovat palanneet, unohtamatta lähivesien kuhaa, puuhiiligrillissä kypsennettyjä herkkuja ja sesongin parhaimpia kasviksia. Tämän vuoden uutuusherkkuna listalta löytyy oma artesaanimakkaramme.
Tervetuloa nauttimaan makuja ja tunnelmaa, jotka tekevät kesästäsi unohtumattoman!
Keittiömme suosittelee
Alkuruoat
Jaettavat annokset
Kokosimme ruokalistamme parhaat palat jaettaviksi annoksiksi. Erinomainen valinta yhteiseksi alkuruoaksi tai vaikka terassille maisemien ja juomien kanssa nautittavaksi.
Annoksesta riittää naposteltavaa kahdelle syöjälle.
Pääruoat
Viilun kesäklassikot
Jälkiruoat
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.