Opiskelijaedut Opiskelijaedut Edut saatavilla voimassaolevalla opiskelijakortilla
Ruokaedut Ruokaedut Revolution Briossin välissä talon BBQ-kastiketta, jalapeno-chilimajoneesia, Provencen salaattia, pihvitomaattia Jukolan Juuston Aito-cheddaria. Lisäksi Ranskanperunoita. (Saatavana myös gluteenittomana)
Valitse pääraaka-aine:
Rotukarjan jauhelihapihvi
Broilerin perhosfile
Vegaaninen beyond pihvi
Raikas vihreä salaatti, marinoitua punasipulia, pisaratomaatteja, cantaloupemelonia, hunajamelonia ja tomaattivinegretteä
Valitse pääraaka-aine:
Puuhiiligrillattua kotimaista broileria & jalapeño-chilimajoneesia
Pariloitua halloumia & paholaisen hilloa
Puuhiiligrillattua broileria, rapeaa pekonia ja saaristolaisleipää, Caesar-kastiketta, romaine- ja jääsalaattia, parmesania. (sisältää kalaa)
Friteerattuja broilerinsiipiä, kurkkua, porkkanaa, Aura®-sinihomejuustodippi
Juomaedut Juomaedut Original Pineapple Long Drink 0,3L
Original Raspberry Long Drink 0,3L
Punaviini Expedition Vino Rosso Corvina VE
Mausteisen Expedition Vino Rosson rypäle on Corvina, italialainen alkuperäislajike. Maku on kypsän marjainen ja keskitanniininen. Pehmeän voimakkuutensa ansiosta viini sopii erinomaisesti myös sellaisenaan nautittavaksi, mutta ihan yhtä kotonaan se on tapaksien, lihan, pastan ja pizzan kaverina. Rubiininpunainen Corvina on monipuolinen ruokaviini!
Valkoviini Expedition Vino Bianco Garganega VE
Raikas Expedition Vino Bianco tulee luoksemme Italian Venetosta. Alueelle tyypilliset Garganega-rypäleet tuovat viiniin sopivaa hedelmäisyyttä sekä hapokkuutta. Tasapainoinen ja miellyttävä kuiva valkoviini seurusteluun sekä ruokaviiniksi – sopii erinomaisesti kalan, äyriäisten ja kanan kanssa.
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.
kontaktuppgifter kontaktuppgifter Restaurangen är tillgänglig med rullstol Mån - Tis 11:00 - 02:00 Kök: 11:00 - 23:00
Ons 11:00 - 03:00 Kök: 11:00 - 23:00
Tor 11:00 - 02:00 Kök: 11:00 - 23:00
Fre - Lör 11:00 - 03:00 Kök: 11:00 - 23:00
Sön 12:00 - 02:00 Kök: 12:00 - 23:00
Restaurangkedjor Restaurangkedjor