Gå till huvudinnehållet

À la carte

À la carte

Koe intohimoinen tutkimusmatka suomalaisen ruuan juurille. Haluamme nostaa kotimaiset ja pohjoisen raaka-aineet jalustalle, niiden ominaista makua ja syvintä olemusta kunnioittaen. Lupaamme nautintoa lautasella ja lasissa. Jokaisessa annoksessamme on yksi tarkkaan valittu pääraaka-aine ja sitä täydentävä lisuke, jotka yhdessä muodostavat harmonisen ja puhtaan makuelämyksen.

Tee pöytävaraus tästä >>

Menut

Menut

Neljän ruokalajin menut

Alkuun

Alkuun

Pääruoaksi

Pääruoaksi

Jälkiruoat

Jälkiruoat

LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.

kontaktuppgifter

kontaktuppgifter

010 787 4043
Vain iltaisin ja viikonloppuisin
Restaurangen är tillgänglig med rullstol
S-CardVi godtar S-Card

öppettider

öppettider

Solo Sokos Hotel Pier 4:n aamiainen tarjoillaan ravintolassa.

Restaurangkedjor

Restaurangkedjor