Puhtaiden makujen maisemia
Koe intohimoinen tutkimusmatka suomalaisen ruuan juurille. Haluamme nostaa kotimaiset ja pohjoisen raaka-aineet jalustalle, niiden ominaista makua ja syvintä olemusta kunnioittaen. Lupaamme nautintoa lautasella ja lasissa.
Tule kokemaan kiireetön ja omaperäinen lähestymistapamme ruokaan ja juomaan. Uskomme että raaka-aineiden puhtaus ja makujen selkeys johtotähtenä syntyy rehellinen, lähestyttävä ja syvän nautinnollinen elämys, jonka viimeistelee hengittävästä ja vaikuttavasta puutalosta avautuva, alati muuttuva merinäkymä.
Solo Sokos Hotel Pier 4:n Solo-aamiainen tarjoillaan myös Harboressa.Varaa pöytä aamiaiselle tästä >>
Aktuellt
Helsingin upein kattoterassi on taas auki – tervetuloa Humuun!
Helsingin upein kattoterassi on taas auki – tervetuloa Humuun!
Helsingin aurinkoisin kattoterassi on taas auki! 🌞 Tule Humuun nauttimaan merimaisemista, auringosta, tyylikkäistä juomista ja iloisesta kesäfiiliksestä.
Läs mer
Helsingin TOP 6 maisematerassit
Helsingin TOP 6 maisematerassit
Poimimme parhaat terassit, joilla nauttia Helsingin kauniista kesämaisemista. Katso lista ja tule viihtymään!
Läs mer
Harboren uusi keittiöpäällikkö on ruokamaailman nouseva nimi
Harboren uusi keittiöpäällikkö on ruokamaailman nouseva nimi
Viljami Broas, yksi Helsingin ravintolakentän lahjakkuuksista, on aloittanut Harboren ja Pier 4:n keittiöpäällikkönä.
Läs mer
Ravintola Harbore tarjoaa nautintoa puhtaiden makujen maisemissa
Ravintola Harbore tarjoaa nautintoa puhtaiden makujen maisemissa
Solo Sokos Hotel Pier 4:n uusi ravintolakokonaisuus keskittyy suomalaisiin ja pohjoisiin makuihin, käyttäen kotimaisia raaka-aineita ja tarjoten kokonaisvaltaisen ruokailuelämyksen hotellissa.
Läs mer
kontaktuppgifter
Katajanokanlaituri 4
Helsingfors
karta