Menyer Menyer
Som aperitif Som aperitif Parés Baltà Brut B
Katalonien, Spanien. Parellada, Macabeo, Xarel.lo.
Friskt syrligt och mycket torrt mousserande vin. Smaken är fruktig, blommig och nyansrik
Bärig kombination av intensivt hallon och syrlig rabarber med en liten twist av gin
Menyer Menyer Halloumi och sparris
Grillad halloumi, marinerad sparris och marinerade jordgubbar samt rostade nötter
Lax
Grillad lax och broccolini, kantarell-champinjonsås och potatispuré med grillat smör och knaprig lök
Bruschetta VE
Grillat surdegsbröd, olivtapenade och marinerade tomater
Blomkål VE G PÄ
Grillad blomkål, kryddig linsragu, picklade tomater och schalottenlökar, pekannötter och örtyoghurt
Bärmousse G VE PÄ
Färska bär och karamelliserade nötter
Grillade jätteräkor
Örtmarinerade jätteräkor, marinerade tomater, basilika-chilimajonnäs och grillad lime
Pepparbiff L G
Biff av nötinnerfilé, krämig grönpepparsås, grillad broccolini och parmesan-vitlökspotatis
Crème brûlée
Crème brûlée med vanilj och bär
Vi kombinerade viner med menyerna Vi kombinerade viner med menyerna Två rätter – två glas vin
Tre rätter – tre glas vin
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.
kontaktuppgifter kontaktuppgifter Restaurangen är tillgänglig med rullstol Arkisin lounasaikaan emme tarjoile A la Carte -listan annoksia
Mån 17:00 - 22:30 Kök: 17:00 - 22:00
Tis - Tor 11:00 - 14:00 & 17:00 - 22:30 Kök: 11:00 - 14:00 & 17:00 - 22:00
Fre 11:00 - 14:00 & 17:00 - 23:00 Kök: 11:00 - 14:00 & 17:00 - 22:00
Lör 14:00 - 23:00 Kök: 14:00 - 22:00
Restaurangkedjor Restaurangkedjor