Ravintola Harbore tarjoaa nautintoa puhtaiden makujen maisemissa

Hotellin ravintolakokonaisuus tulee nostamaan suomalaiset maut päärooliin. Katutasoon meren puolelle avautuu suomalaisia raaka-aineita ja niiden ominaismakua kunnioittava ravintola Harbore. Keittiöstä vastaa useita ravintoloita maailmalla luotsannut huippukokki Sauli Kemppainen.

”Kotimaisten raaka-aineiden osuus tulee olemaan 80–90 % kaikesta. Porkkana tulee maistumaan porkkanalta. Nostamme kotimaiset ja pohjoisen raaka-aineet jalustalle, niiden ominaismakua ja syvintä olemusta kunnioittaen,” Kemppainen kuvailee.

Ravintolapäällikkönä toimii Jarkko Myllymäki, joka on aiemmin toiminut yrittäjänä kotimaisten makujen pioneeriravintola Juuressa. Harboren viinivalikoimassa tulee korostumaan luonnollisuus ja vastuullisuus. ”Haemme kokonaisvaltaista elämystä, ja olemme jo löytäneet erinomaisia makuparituksia tulevan listan annoksiin” Myllymäki vihjaa.

Ruokafilosofia selkeistä mauista ja kotimaisista raaka-aineista tulee kattamaan illallisravintolan lisäksi koko hotellin ravintolatarjonnan: Solo-aamiaisen, kokous- ja tapahtumatarjoilut, kahvilan, kattoterassin ja huonepalvelun.

”Tämä on monipuolinen kokonaisuus, ja kunnianhimon taso tulee olemaan yhtä korkealla kaikkialla. Aamiaisella tarjoamme herkkuja itsetehdyistä mehuista kaupungin kiinnostavimpaan puurovalikoimaan, ja kokoustarjoilut tulevat hurmaamaan myös kansainväliset vieraamme. Uskomme kotimaisuuteen, haluamme vaalia ja kehittää sitä,” Sauli Kemppainen linjaa.

I dessa restauranger

  • Katajanokanlaituri 4, 00160, Helsingfors

Restaurangkedjor

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress:

Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors

Postadress:

PB 1 00088 S-GRUPPEN

FO-nummer:

0116323-1

Försäljingstjänst, huvudstadsregionen

0300 870 020 (vardagar kl. 8.00–18.00)

51 cent/min + lna/msa

Alla försäljningstjänster

SOK

010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17.00)

lna/msa

Respons


Responslänkarna till de enskilda restaurangerna finns på respektive restaurangs webbsida.