Bistro Heilin tarina!

Bistro Heilissä asiakkaat pääsevät nykykarjalaisen luksuksen äärelle!

Kysypä keneltä tahansa mistä Heili on kotoisin. Saat aina saman vastauksen – Karjalasta, tietenkin. Ja kun kerran tie on Pohjois-Karjalaan sattunut viemään, haluaa tänne aina uudelleen. Kun katsot ympärillesi, on helppo ymmärtää miksi.

Villi luonto, upeat ihmiset ja ylittämätön, mestarillisiin mittoihin kurkottava vieraanvaraisuus saavat jokaisen meistä haltioihinsa. Mutta mikä tärkeintä, karjalaisessa pöydässä on talonväen lisäksi aina tilaa myös matkalaisille, mistä ilmansuunnasta he sitten tulivatkaan. Eikä tarjottava ole koskaan päässyt loppumaan kesken!

Bistro Heili jatkaa ylpeästi tätä perinnettä Joensuussa, kimmeltävän Pielisjoen varrella. Antaudu Heilin vietäväksi. Anna mestariemme hemmotella itseäsi toinen toistaan houkuttelevimmilla ruoka-annoksilla. Tee kuten laulun maailmanmatkaaja – löydä outo tunne rinnassasi, maku herkkä kielelläsi ja säilytä ne sydämessäsi. Bistro Heili on yksi Joensuun ravintolatarjonnan helmistä. Meiltä löytyy ruokia aina pienistä annoksista kokonaisiin menuihin.

Karjalainen vieraanvaraisuus sekä luonnonläheisyys huokuu myös ravintolamme päälliköistä!

Original Sokos Hotel Kimmelissä ja Bistro Heilissä kesällä 2023 aloittaneen keittiöpäällikön Antti Rämön mielestä Pohjois-Karjalassa on upea luonto ja luonnonantimet ovat myös karjalaisen keittiön paras puoli. Rämö haluaakin haluaa tuoda metsän tuntua ja tuoksuja ravintolavieraiden lautasille ja juhlien buffettipöytiin. Tähän Kimmelin upeat puitteet sekä ympäröivä luovat suuria mahdollisuuksia!

Eerik Elavuori työskentelee samassa talossa ravintolapäällikkönä. Bistro Heilin hän haluaa kiillottaa ylä kirkkaammaksi jalokiveksi joensuulaisten ravintoloiden joukossa. Alkossakin työskennelleellä Elavuorella on laaja tietämys erilaisista juomista, ja siitä kuinka niitä voi yhdistää erilaisten ruokien kanssa täydelliseksi kokonaisuudeksi. Parivaljakko toivottaakin niin paikalliset asukkaat, hotellivieraat kuin kaikki muutkin Joensuussa aikaansa viettävät lämpimästä tervetulleeksi Bistro Heiliin!

Lämpimästi tervetuloa!

Restaurangkedjor

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress:

Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors

Postadress:

PB 1 00088 S-GRUPPEN

FO-nummer:

0116323-1

Försäljingstjänst, huvudstadsregionen

0300 870 020 (vardagar kl. 8.00–18.00)

51 cent/min + lna/msa

Alla försäljningstjänster

SOK

010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17.00)

lna/msa

Respons


Responslänkarna till de enskilda restaurangerna finns på respektive restaurangs webbsida.