Viner för ägarkunder

Följ med på en kulinarisk resa in i de italienska vinernas värld

Goda nyheter för vinälskare!

Ägarkundsvinerna 2024 hittades i Italien, närmare bestämt i provinsen Veneto, i Adriatiska havets och Dolomiternas famn. Expedition-serien innehåller utsökt läckra röda, vita och mousserande viner. Lägg till den välbekanta, elegant eleganta Philippe de Nantheuil Brut-champagnen – svåruttalad men lätt att njuta av. Välkommen att smaka och ha kul!

S-ommelier Saana

Ägarkundsviner med S-Förmånskort 28,90 € (norm. 42,90 €) och Philippe de Nantheuil Brut champagne 59,90 € (norm. 89,90 €).


Druvan i den kryddiga Expedition Vino Rosso är Corvina, en sort av italienskt ursprung. Smaken är mogna bär och medelhöga tanniner. Tack vare sin mjuka styrka är vinet också perfekt att avnjuta på egen hand, men det passar lika bra till tapas, kött, pasta och pizza. Rubinröd Corvina är ett mångsidigt matvin! Pris med S-Förmånskort 28,90 € (norm. 42,90 €) / flaska.

Den färska Expedition Vino Bianco kommer till oss från Veneto, Italien. Garganega-druvor, typiska för regionen, ger fruktighet och syra som passar vinet. Balanserat och behagligt torrt vitt vin till umgänge och som bordsvin – perfekt till fisk, skaldjur och kyckling. Pris med S-Förmånskort 28,90 € (norm. 42,90 €) / flaska.

Dry Expedition Spumante är ett friskt fruktigt italienskt mousserande vin. Hemligheten bakom Spumantes popularitet är den utmärkta balansen mellan lätt syra och päron i kombination med en blommig touch av passionsfrukt. Njut som förrätt, en social dryck och sällskap av snacks. Pris med S-Förmånskort 28,90 € (norm. 42,90 €) / flaska.

Den elegant kryddiga Philippe de Nantheuil Brut-champagnen är friskt syrlig, citrusaktig och full av elegant kryddighet och arom. Dess långa eftersmak är rik och elegant. Perfekt för en aperitif, men ibland kan den användas under en måltid eller som en godbit! Druvorna är Pinot Noir, Pinot Meunier och Chardonnay. Pris med S-Förmånskort 59,90 € (norm. 89,90 €) / flaska.

Vinerna serveras på alla S-gruppens restauranger runtom i landet. Ger ingen Bonus. (AL 51.2 §)

Restaurangkedjor

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress:

Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors

Postadress:

PB 1 00088 S-GRUPPEN

FO-nummer:

0116323-1

Försäljingstjänst, huvudstadsregionen

0300 870 020 (vardagar kl. 8.00–18.00)

51 cent/min + lna/msa

Alla försäljningstjänster

SOK

010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17.00)

lna/msa

Respons


Responslänkarna till de enskilda restaurangerna finns på respektive restaurangs webbsida.