Viner för ägarkunder

S-ommelier Jukka: ”Ägarkundsvinerna är här igen!”

Hej alla vinvänner!

Årets vingårdsrunda har avslutats och vi har hittat fantastiska spanska Botanicum Ibericum Organic-viner, ett rött, ett vitt och ett rosévin. Samtliga tre viner är inte enbart ekologiska, utan även veganska! Vårt mousserande vin denna gång är en utsökt italiensk spumante, nämligen Canti Cantisecco Dry. Alla vänner av champagne erbjuds i sin tur Philippe de Nantheuil Brut, en oerhört elegant champagne i alla lägen. Kom genast och smaka och njut!

S-ommelier Jukka

För ägarkunder veganska, ekologiska viner med S-Förmånskort från 25,90 € (norm. från 39,90 €) och Philippe de Nantheuil Brut-champagne från 57,90 € (norm. från 89,90 €) / flaska

Sammetslena Botanicum Ibericum Organic Red har en rund och behaglig smak – rikligt med mörka bär, svarta vinbär och björnbär och fin kryddighet. Passar för många tillfällen, men är särskilt gott till kötträtter, tapas och som sällskapsvin. Druvorna Tempranillo (90 %) och Garnacha (10 %). Pris med S-Förmånskort från 25,90 € (norm. från 39,90 €) / flaska.

Botanicum Ibericum Organic White är ett något torrt vin med pigg syra och en fräscht fruktig smak. Det har en ren doft av äpple, men även aromer av melon och päron. En härligt fräsch och pigg aperitif och även utsökt till sallader, vegetariska rätter och fisk och skaldjur! Druvorna Macabeo (70 %), Airen (25 %) och Moscatel (5 %). Pris med S-Förmånskort från 25,90 € (norm. från 39,90 €) / flaska.

Fräscha Botanicum Ibericum Organic Rose har smak av färska jordgubbar, hallon och rött äpple. Doften har inslag av citrus, vinbär, melon och ros. Rosé är ett självskrivet val varma dagar samt till lätta sommarrätter och att avnjuta långsamt i gott sällskap. Druvan Tempranillo (100 %). Pris med S-Förmånskort från 25,90 € (norm. från 39,90 €) / flaska.

Veganska Canti Cantisecco Dry är ett relativt torrt, medelfylligt mousserande vin med livlig syra. Det har ganska små bubblor och en smak med inslag av frukt, äpple och en antydan av örter. Doften har även inslag av gula plommon och melon. Utmärkt som aperitif och till exempelvis fisk, skaldjur och pasta. Druvorna Glera, Trebbiano och Garganega. Pris med S-Förmånskort från 25,90 € (norm. från 39,90 €) / flaska.

Philippe de Nantheuil Brut är en elegant, kryddig champagne med fräsch syra och citrus, och den är full av fin kryddighet och aromer. Det långa avslutet är generöst och elegant. Enastående aperitif, men i vissa fall passar den genom hela måltiden eller att avnjuta utan tilltugg! Druvorna Pinot Noir, Pinot Meunier och Chardonnay. Pris med S-Förmånskort från 57,90 € (norm. från 89,90 €) / flaska.

Vinerna serveras på alla S-gruppens restauranger runtom i landet. Ger ingen Bonus. (AL 51.2 §)

Restaurangkedjor

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress:

Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors

Postadress:

PB 1 00088 S-GRUPPEN

FO-nummer:

0116323-1

Försäljingstjänst, huvudstadsregionen

0300 870 020 (vardagar kl. 8.00–18.00)

51 cent/min + lna/msa

Alla försäljningstjänster

SOK

010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17.00)

0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min)

Respons


Responslänkarna till de enskilda restaurangerna finns på respektive restaurangs webbsida.