Baariopas – Löydä sinun hetkeesi sopivin OlutHuone

Mikä ihmeen OlutHuone?

Helsingissä on lukuisia viihtyisiä paikkoja, joihin istahtaa oluelle, siiderille, viinille tai kahville. Mikä on paras paikka tavata ystäviä? Entä mihin mennä yksin nautiskelemaan ympäröivästä tunnelmasta? Meillä on juuri sinulle sopivin paikka!

Illanvietto kavereiden kanssa

Rotterdam

Kampin 1. kerroksessa sijaitseva Bierhuis Rotterdam on välitön hauskanpidon satama. Kotoisa, lämmin olohuonetunnelma ja runsas olutvalikoima tekee Rotterdamista suositun paikan niin arki-iltaisin kuin viikonloppuisin. Helppo tulla yhdelle tai useammalle ja jatkaa vielä johonkin muualle! Tutustu »

Kitty's

Legendaarisessa Kitty's Public Housessa saa sukeltaa klassiseen brittipubitunnelmaan. Hämärä valaistus, suoraan tynnyristä pumpattavaa real alea, pubiruokaa, dartsia ja lautapelejä. Tiskillä asiantuntevaa palvelua ja laadukas valikoima juomia oluista siidereihin – myös alkoholittomana! Mitä muuta sitä voi hyvältä pubilta toivoa. Tutustu »

Huom! Ravintola löytyy 14.4. jälkeen Dublinerin tiloihin Kaivopihalle.

Kaisla

Lähellä Helsingin päärautatieasemaa sijaitseva Kaisla on yksi Suomen suurimmista olutravintoloista. Tilaa siis löytyy isommallekin seurueelle! Historiallinen rakennus ja uniikki sisustus tiilistä tehtyine baaritiskineen tekee Kaislan tunnelmasta ainutlaatuisen. Tutustu »

Ølhus København

Skandinaavisen raikas ja tanskalaisen hygge olutravintola suositulla paikalla Helsingin keskustassa. Ølhus on erikoistunut pohjoismaisten pienpanimoiden oluisiin ja erityisesti tanskalaisten taidonnäytteisiin, mutta löytyy tiskiltä paljon muutakin oluesta viiniin, siidereihin, cocktaileihin ja alkoholittomiin juomiin. Tutustu »

Rentoa istuskelua yksin tai kaksin

Sailor's

Herttoniemen satamasta löytyy yksi olutravintoloiden helmistä, johon kannattaa lähteä lasilliselle vaikka vähän kauempaakin! Sailor's on persoonallisesti sisustettu OlutHuone upeissa merimaisemissa lähellä metroasemaa. Tiskiltä saa asiantuntevaa palvelua ja runsas valikoima takaa, että juomaa löytyy jokaiseen makuun kotimaisista pienpanimo-oluista kansainvälisiin suosikkeihin. Tutustu »

Konepaja

Tyylikkään ja raikkaasti sisustetun Konepajan isoista ikkunoista tulvii päivisin valoa ja iltaisin niistä voi ihastella elämää kaupungin kaduilla. Tiskiltä löydät runsaan valikoiman kotimaisia ja ulkomaisia oluita, siidereitä, viinejä ja muita juomia. Konepajalla on panostettu erityisesti myös alkoholittomiin oluisiin ja siidereihin. Tutustu »

Ølhus Stockholm

Annankadun ja Eerikinkadun kulmaan kätkeytyy rento ja skandinaavisen raikas Ølhus. Paikka on erikoistunut pohjoismaisiin käsityöoluisiin, mutta valikoima on vähitellen laajentunut myös muihin juomiin, kuten siidereihin, viineihin ja cocktaileihin. Tutustu »

Ratamo

Triplassa, aivan Pasilan juna-aseman laitureiden vieressä sijaitseva Ratamo edustaa uudenlaista olutravintolakulttuuria, jossa panostetaan laadukkaiden oluiden lisäksi myös muun muassa hyviin luomuviineihin, alkoholittomiin oluisiin ja siidereihin sekä erikoiskahveihin. Yläkerran nojatuolit on täydellinen paikka rentoutumiselle ja ihmisvilinän tarkkailuun yksin tai yhdessä. Tutustu »

Juomien ja ruokien nautiskeluun

Kitty's

Kitty'sistä löytyy laadukkaiden juomien kylkeen klassisia pubiruokia, burgeria ja dipattavia pikkusuolaisia.

Konepaja

Konepajalla on tarjolla monipuolisesti erilaista syötävää, kuten hampurilaisia, wingsejä ja jopa salaattia.

Kaisla

Kaislassa on OlutHuone-perheen laajin olutvalikoima, mutta myös laajin valikoima baariruokia.

Suuntaa sijainnin mukaan!

KESKUSTA

Angleterre

Kaisla

Kitty's

Ølhus København

Ølhus Stockholm

Rotterdam

RUOHOLAHTI

Amsterdam

VALLILA

Konepaja

KALLIO

William K. Kurvi

Kuikka

TÖÖLÖ

William K. Mannerheimintie

Ølhus Helsinki

PASILA

Ratamo

HERTTONIEMI

Sailor's

HYVINKÄÄ

Joutsen

Lue myös: Helsingin TOP5 olutravintolat – Katso lista »

Mikä ihmeen OlutHuone?

Oluthuone-perheeseen kuuluu 16 viihtyisää olutravintolaa pääkaupunkiseudulla. Nimestään huolimatta OlutHuoneen tiskiltä löytyy kaikenlaisia juomia moneen makuun, myös alkoholittomana.
Katso kaikki Oluthuoneet

Restaurangkedjor

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress:

Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors

Postadress:

PB 1 00088 S-GRUPPEN

FO-nummer:

0116323-1

Försäljingstjänst, huvudstadsregionen

0300 870 020 (vardagar kl. 8.00–18.00)

51 cent/min + lna/msa

Alla försäljningstjänster

SOK

010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17.00)

lna/msa

Respons


Responslänkarna till de enskilda restaurangerna finns på respektive restaurangs webbsida.