TOP 6 Juhlatilat Helsingissä

Helsingin keskustan ravintolat ja hotellit kätkevät sisäänsä upeita tiloja jopa yli sadan hengen juhliin! Tutustu tästä Raflaamon suosikkeihin.

1. Radisson Blu Plaza

Radisson Blu Plaza Hotellissa tapahtumasi on taatusti uniikki ja vertaansa vailla oleva elämys. Tyylikkäät ja monipuoliset tilat taipuvat sekä isoihin yrityksen juhliin että rennompiin pikkujouluihin pienemmällä porukalla. Esimerkiksi Juhon Sali & Kirjastobaari on toimiva ja tunnelmallinen tilayhdistelmä, joka hehkuu historiallista glamouria yhdistettynä moderniin ylellisyyteen. Tutustu »

2. 10. Kerros

Pikkujoulut Helsingin kattojen yllä! 10. Kerroksen tyylikkäät tilat soveltuvat isoihin tai pienempiin juhliin. Kokonaisuus muodostuu lounge-alueesta, ravintolasta, terassista, kabineteista, juhlaravintolasta ja terassillisesta saunasta. Ruoka- ja juomavalikoima on tarkkaan harkittu kokonaisuus moderneista klassikoista. Tutustu »

3. Kappeli

Kappelin kellari on uniikki tapahtumatila, joka on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin maltillisella myyntitakuulla. Tunnelmallinen kellari soveltuu mainiosti istuviin illallisiin ja juhliin 20–100 hengelle. Juhlia voi jatkaa aina klo 02 asti! Tutustu »

4. Solo Sokos Hotel Helsinki

Entisen pankkisalin paikalla sijaitseva uniikki juhla- ja tapahtumatila Blomstedt tarjoaa ainutlaatuiset puitteet jopa 200 hengen tilaisuuksiin. Sijainti Helsingin keskeisimmällä paikalla tekee vieraidesi tulon tilaisuuteesi helpoksi. Tutustu »

5. Sing and Pore

Vietä railakkaat pikkujoulut elämyskaraoken tahdissa! Sing and Pore kätkee sisäänsä kuumia iltoja eksoottisessa miljöössä. Helsingin parhaalla paikalla sijaitseva ravintola on osa legendaarista Mummotunnelia ja tarjoaa persoonalliset tilat pienille tai suurille juhlille. Varaa yksityinen karaokehuone 20 hengelle tai koko ravintola jopa 352 hengelle! Tutustu »

6. Memphis Hakaniemi

Memphis sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien päässä Helsingin Kalliossa, kauniilla paikalla Tokoinrannan maisemissa. Ravintolasta löytyy valoisa ja upeasti sisustettu kabinetti, joka tarjoaa viihtyisät tilat 8–24 hengen juhliin. Voit varata tilan kätevästi netissä! Tutustu »

Katso kaikki juhlatilat »

Restaurangkedjor

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress:

Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors

Postadress:

PB 1 00088 S-GRUPPEN

FO-nummer:

0116323-1

Försäljingstjänst, huvudstadsregionen

0300 870 020 (vardagar kl. 8.00–18.00)

51 cent/min + lna/msa

Alla försäljningstjänster

SOK

010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17.00)

lna/msa

Respons


Responslänkarna till de enskilda restaurangerna finns på respektive restaurangs webbsida.