RESTAURANGER PÅ ORTEN
Amarillo, Kotka

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas.Kryddiga smakupplevelser och uppfriskande drycker leder dig till Amarillos källa - de fylliga smakernas värld.

Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner! Amarillo Kotka öppnades våren 2004. Utom läcker mat står Amarillo också för avslappnat partajande och underhållning – levererad av Finlands artistelit.

Fransmanni, Kotka

Välkommen att njuta av rustik fransk stämning på Fransmanni! Titta in på ett glas vin eller avnjut en oförglömlig, läcker middag med dina vänner eller närmaste. Sommartid kan du njuta av den maritima stämningen i Kotka på vår terrass. Allt på matlistan är noggrant övervägt. Det viktiga är att portionerna andas rustik frodighet av lantliga franska örter och vitlök. På listan finns det både nya smakupplevelser och välbekanta klassiker. Barnkunder kan välja en trerättersmeny med matdryck från Onni Ekorres lista.