Alla RESTAURANGER PÅ ORTEN
Haminan Seurahuone

Restaurang Kompassi, som i augusti 2008 fyllde 60 år, betjänar törstande fradrikshamnare från förmiddagen till sena natten.Kompassi har i årtionden varit fredrikshamnarnas eget vardagsrum, en mötesplats för myndiga i alla åldrar.

Restaurang Sekstantti är en snygg stadspub med programutbud, som slog upp dörrarna år 2006. På Sekstantti kan du sjunga dig hes på karaokescenen eller bara koppla av med ett stop. Trubadurer, standupkomik och klubband är några av specialprogrammen på Sekstantti.

 Som tidsfördriv erbjuder restaurangerna biljard, webbspel, en dator och tv-utbud från Canal+-tv. I samma fastighet verkar också hotell Haminan Seurahuone med 12 rum och nattklubben Stomp.

Amarillo, Kotka

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas.Kryddiga smakupplevelser och uppfriskande drycker leder dig till Amarillos källa - de fylliga smakernas värld.

Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner! Amarillo Kotka öppnades våren 2004. Utom läcker mat står Amarillo också för avslappnat partajande och underhållning – levererad av Finlands artistelit.