Marinan terassi juhlistaa 50-vuotiasta Marina Palacea

Hotelliklassikko Aurajoen rannalla täyttää 50 vuotta – Uusittu pirskahteleva jokirantaterassi kruunaa juhlavuoden

Radisson Blu Marina Palace Hotel on tarjonnut tasokkaita hotelli- ja ravintolapalveluita Turun keskustassa, kauniin Aurajoen rannalla, jo vuodesta 1974 lähtien. Juhlavuoden kunniaksi uusittu terassi tarjoaa ohjelmaa läpi kesän.

"Ikoninen hotellimme täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Sijaintimme aivan Turun keskustassa, kauniin Aurajoen varrella, on houkutellut majoittujia vieraaksemme jo usean vuosikymmenen ajan. Kaikki Turun palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Hotellissa on 184 huonetta, joissa vierailija pääsee viihtymään. Radisson Blu Marina on myös tunnettu tapahtumatalo. Meillä on upeat, muunneltavat puitteet monenlaisten juhlien, kokousten ja tapahtumien järjestämiseen Turun upeimmalla paikalla Aurajokimaisemin," kertoo hotellinjohtaja Titta-Liina Gustafsson hotellin monista valttikorteista.

Kesän tapahtumat ja livemusiikkia uudella terassilla

Tänä kesänä uusitulla Marinan terassilla nautitaan myös livemusiikista. Tutustu terassitarjontaan tästä.

"Turun kesässä on aivan omanlaisensa tunnelma. Terassimme sijainti Aurajoen rannassa tarjoaa mielettömät puitteet nauttia kesästä, ja mikä olisi sen parempi tapa kuin musiikista nauttiminen lämpimässä kesäillassa. Juhannusviikosta alkaen uudistetulla terassillamme voi kuunnella livemusiikkia, ja keikat jatkuvat aina elokuun loppuun asti. House bändinämme toimii Kesäpantterit, mutta luvassa on myös muita esiintyjiä kuten Sami Saari duo, Kristian Lakari, Kakkupojat ja Elisa Järvelä. Lisäksi terassilla tanssitaan salsan ja bachatan rytmein joka tiistai kesäkuusta elokuulle. Marinan monipuolisesta live-ohjelmasta ylläpidämme tietoa somessa ja ravintolan verkkosivuilla," Titta-Liina vinkkaa, ja toivottaa myös paikalliset vieraat tervetulleiksi.

50 vuotta sitten Marinan avajaisjuhlissa nautittiin Elysée Piccolot, ja nyt terassilla nautitaan Mionetto Piccoloita, joilla voi skoolata 50-vuotiaalle hotellille. Syksyksi julkaistaan 50-vuotisjuhlamenu, johon otetaan mukaan aiempien vuosien suosittuja herkkuja. Tätä juhlamenua voi ennakkotilauksesta nauttia Marinan juhlakerroksen tiloissa, ja se on saatavilla isommallekin seurueelle.

"Useimmilla meistä on varmasti ihania muistoja vierailuistaan Marinassa, ja näitä keräämme nyt myös vierailtamme somessa. Sinne voi käydä jättämässä omat muistonsa," Titta-Liina hymyilee.

Runsas historia ja erinomainen sijainti

Turussa pitkään vireillä ollut uuden suurhotellin rakennushanke kypsyi toteutusvaiheeseen 1960-luvulla, jolloin perustettiin yhtiö Oy Hotelli Marina Ab. Vanha rakennuskanta hävisi hotellin tieltä 70-luvulla, ja paikalla käynnistyivät arkkitehtien Jaakko ja Unto Rantasen piirtämän ja Rakennustoimisto A. Puolimatka Oy urakoiman hotellin rakennustyöt.

Tilavuudeltaan runsaan 5 000 kuutiometrin ja lattia-alaltaan yli 5 600 neliömetrin hotelli sai nimen Marina Palace, ja sen virallisia avajaisia vietettiin maaliskuussa 1974.

Vuonna 2005 kiinteistö koki täydellisen peruskorjauksen, ja hotellin liiketoiminta siirtyi osaksi SOK:n liiketoimintaa. Vuonna 2011 Turun Osuuskauppa osti hotellin liiketoiminnan. Tänä päivänä hotelli tunnetaan nimellä Radisson Blu Marina Palace Hotel.

Radisson Blu Marina Palace pähkinänkuoressa: Kaikki palvelut saman katon alta

  • Hotelli tarjoaa 184 tasokasta hotellihuonetta sekä hyvät yöunet korkealaatuisissa vuoteissa.
  • Marinan juhlakerroksen monipuoliset ja muunneltavat tilat sopivat niin juhlien, kokousten kuin isojen tilaisuuksienkin järjestämiseen.
  • Ravintola Grill it! Marina yhdistää tasokkaita grilliruokia ja maailman makuja. Ravintolan salainen ase ja keittiön tärkein elementti on Josper-puuhiiligrilli, jolla lihaan saadaan aito savun ja grillauksen maku.
  • Hotellin lounge-baari katutasossa houkuttelee drinkille työpäivän jälkeen tai aperitiiville ennen illallista. Asiakkaat viihtyvät myös ulkoterassilla, jossa voi nautiskella Aurajokinäkymistä ja Turun vilkkaasta elämästä.

Radisson Blu -hotelleissa sinusta huolehditaan viimeistä yksityiskohtaa myöten. Suomen Radisson Blu -hotellit ovat uniikkeja kaupunkihotelleja, joita yhdistää tyylikäs design, loistava sijainti, hyvät ravintolat ja korkeatasoinen palvelu. Kansainvälinen tunnelma, herkullinen Super Breakfast -aamiainen ja takuuvarma "Yes I Can!" -palveluasenne varmistavat ikimuistoisen vierailun. Radisson Blu -hotellit ovat osa kansainvälistä Radisson Hotel Groupia, jolla on yli 1300 hotellia ympäri maailman. Suomessa Radisson Blu -hotelleja on kahdeksan: pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Suomessa Radisson Blu ja Radisson RED -hotellien liiketoiminnasta vastaa S-ryhmä.

Lisätietoja löytyy verkkosivuiltamme täältä.

Neis restoranides

Restoraniketid

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK turismi- ja toitlustusketi juhtimine

Külastusaadress:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postiaadress:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Ettevõtte registrikood:

0116323-1

Müügiteenindus, Helsingi metropolipiirkond

0300 870 020 (tööpäeviti 8.00–18.00)

51 senti/kõne + kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Kõik müügiteenused

SOK

+358 (0)10 76 8011 (tööpäeviti 8.00–17.00)

kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Tagasiside


Tagasisidelingid leiate iga restorani kodulehelt