Prisma Riihimäen ravintolamaailma on uudistunut

Prisma Riihimäen uudistettu ravintolamaailma avattiin asiakkaille torstaina 25.4.

Huhtikuun aikana tiloihin saatiin uuden konseptin mukainen Pizza & Buffa sekä jälkiruokasirkus, myös tilassa aiemmin toimineet Hesburger ja kahvila jatkavat asiakkaiden palvelua.

– Asiakkaat ovat ottaneet muutoksen innostuneina vastaan! Kävijät ovat kehuneet uudistuksen kokonaisvaltaisuutta sekä ravintolatilan valoisuutta, kertoo Osuuskauppa Hämeenmaan majoitus- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Minna Kainulainen.

Ravintolamaailman avauduttua torstaina kello 10 pöydät täyttyivät asiakkaista ja myös biovaaka sai ensimmäiset testaajansa astianpalautuspisteellä.

– Kiinnostava biovaakanäyttö keräsi eteensä astioita palauttavia, hymynaamojen tarkkailijoita, Kainulainen kertoo.

Makujen karnevaali jälkiruokasirkuksessa

Ennestään tutut ravintolakonseptit tarjoilevat myös uusia makuja – Pizza & Buffan jälkiruokasirkuksessa herkutellaan nyt kunnolla. Värikäs jälkiruokapöytä eli jälkiruokasirkus sisältää paljon pehmistä, popcornia, karkkia ja kastikkeita. Pizza & Buffasta lähdetään takuulla hymyssä suin.

– Uudistus painottui pääasiassa Pizza & Buffan osuuteen, mutta samalla ravintolamaailman kokonaisilmettä päivitettiin. Buffasta ylijääneet kalusteet otettiin käyttöön Hesburgerin puolella sekä hyödynnettiin vanhoja kalusteita kunnostettuna ympäri ravintolamaailmaa. Viihtyisyyttä ravintolamaailmaan tuotiin myös esimerkiksi viherkasveilla, huikkaa ryhmäpäällikkö Sanna Huovi.

Uudistusten lisäksi ravintolan toiminnallisuuksia parannettiin, jotta se palvelisi entistä paremmin niin asiakkaita kuin työntekijöitä.

– Tästä se matka vasta alkaa – hyvänmakuisella ruoalla ja huipulla palveluasenteella! Me olemme ylpeitä uusista puitteistamme, hehkuttaa Prisma Riihimäen ravintolapäällikkö Joose Suonpää.

Riihimäen Prisman ravintolamaailman uudistus on ensimmäisten kokemusten ja palautteiden mukaan ollut onnistunut asiakkaiden mielestä. Tästä onkin kiittäminen Riihimäen henkilökuntaa.

– Kiitos Sannalle ja Jooselle porukoineen huikeasta duunista uudistuksen eteen! Saan olla ylpeä, kuinka ammattitaitoinen väki meillä hommia tekee, Kainulainen hehkuttaa, ja toivottaa samalla kaikki asiakkaat tervetulleeksi nauttimaan makujen karnevaalista uudistuneeseen Prisma Riihimäen ravintolamaailmaan!

Lisätietoja:

Sanna Huovi, ryhmäpäällikkö, p. 0503478776, sanna.huovi@sok.fi

Joose Suonpää, ravintolapäällikkö, p. 0407484971, joose.suonpaa@sok.fi

Julkaistu 26.4.2024

Neis restoranides

Restoraniketid

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK turismi- ja toitlustusketi juhtimine

Külastusaadress:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postiaadress:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Ettevõtte registrikood:

0116323-1

Müügiteenindus, Helsingi metropolipiirkond

0300 870 020 (tööpäeviti 8.00–18.00)

51 senti/kõne + kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Kõik müügiteenused

SOK

+358 (0)10 76 8011 (tööpäeviti 8.00–17.00)

kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Tagasiside


Tagasisidelingid leiate iga restorani kodulehelt