Tunnelmallisia hetkiä Blomstedtissa: Schindlerin pikkujoulut 2023

Lisätietoa ja varaukset

Hissiyhtiö Schindlerillä pikkujouluja juhlitaan perinteisesti rennon yhdessäolon ja hyvän ruoan merkeissä. Vuoden 2023 pikkujoulupaikaksi valikoitui aivan Helsingin ytimessä, Solo Sokos Hotel Helsingissä sijaitseva Blomstedt-sali. Juhlaseurue yllättyi yksityisestä tilasta, ja vajaan viidenkymmenen hengen seurueella oli käytössä privaattibaarikin. Juhlista jäi kivat muistot.

Hotelli Helsingin 1930-luvulla suunnitelleen arkkitehti Pauli E. Blomstedtin mukaan nimetty juhla- ja tapahtumatila henkii tyyliä ja ajattomuutta – ja sopivasti menneen maailman tunnelmaa. Istuvalle illalliselle pyöreisiin pöytiin mahtuu 50-80 henkeä. Blomstedtin yhteydessä on myös oma aulatila, johon tilaisuuden tarjoilut saa kauniisti esille. Entisen pankkisalin tiloihin rakennettuun juhla- ja tapahtumatilaan on helppo tulla sen keskeisen sijainnin vuoksi. Ainutlaatuista Blomstedtissa on myös oma sisäänkäynti Yliopistonkadulta.

Hissiyhtiö Schindlerin pikkujouluista vastannut Marketing & Business Support Specialist Paula Kaunisto osallistui keväällä Blomstedtissa pidettyyn asiakastilaisuuteen, ja päätyi sen pohjalta valitsemaan juuri tämän tilan yrityksen pikkujouluihin.

Yksityinen tila ihastutti

”Se olikin mainio valinta! Oli todella mukavaa, että koko tila oli vain meidän käytössä – saimme syödä, jutella ja juhlia rauhassa. Meillä on monesti vietetty pikkujouluja ravintolatiloissa, joissa juhlii samaan aikaan useita seurueita. Joskus se on tuntunut vähän rauhattomalta. Suosittelenkin Blomstedtia yrityksille, jotka haluavat luoda juhlat juuri oman yrityksen hengessä. Kaupungillehan pääsee sitten helposti jatkoille”, Kaunisto toteaa.

”Ja olihan Blomstedt tilana hieno. Tykkäsimme myös ideasta saada käyttöömme oma, erillinen baari ja oma sisäänkäynti vahtimestareineen. Ne toivat juhlaan sopivasti arvokasta tunnelmaa. Tarjoilujen osalta valittavissa oli kolmen ruokalajin menu tai juhlabuffet, me päädyimme jälkimmäiseen. Siinä olikin monenmoista herkkua savuahven-perunasalaatista ja lumikinkusta chilikananpoikaan. Ja riittävästi!”

”Pikkujouluissa meillä on aina omaa ohjelmaa; tänä vuonna palkintojenjakoa, leikkimielisiä visailuja ja DJ-saksofonisti viihdyttämässä. Nekin toimivat kivasti Blomstedtissa”, Kaunisto kiittelee.

Juhlien kulisseissa

Solo Sokos Hotel Helsingin palvelupäällikkö Sanna Kavonen toteaa, että juhla on aina valmis hyvissä ajoin ennen kuin asiakkaat saapuvat. ”Pöydät katettu, tekniikka varmisteltu, pitopöytä ruokien nostoa vaille valmiina ja tuikut sytytetty.”

”Myyntipalvelultamme tulee aina hyvin selkeät ohjeet tilauksesta. Järjestäjät tulevat yleensä paikalle hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua, jolloin käymme tilaisuuden kulun yhdessä läpi. Schindlerin väellä oli kiva idea jakaa henkilökunta pöytiin pelikorttien avulla, niitä sitten yhdessä asiakkaan kanssa vielä laittelimme ennen vieraiden saapumista”, Kavonen kertoo.

”Blomstedtista tykätään kyllä tosi paljon, siitä, että tämä ei ole liian kokoustilamainen. Pyöreät pöydät, valkoiset liinat, tuikut ja kangasservetit tuovat juhlavuutta, muuta somistetta näin kauniiseen tilaan harvoin kaivataankaan”, Kavonen jatkaa.

Suosikkina istuvat illalliset

”Pikkujouluja juhlitaan meillä paljon. Muutoin Blomstedtissa järjestetään kokouksia, pressitilaisuuksia, syntymäpäiviä, tuloskatsauksia ja firmojen vuosijuhlia. Nyt odotamme innolla tulevaa helmikuuta, kun saamme Blomstedtiin ensimmäiset häät. Pari jopa vihitään meillä”, Solo Sokos Hotel Helsingin ravintolapäällikkö Laura Lindberg kertoo.

”Yrityksillä on usein ohjelmaa omasta takaa, ja meidän yhteistyökumppaniemme kautta järjestyy tarvittava tekniikka. Tilaan saa halutessaan tanssilattian ja lavan – joku on toivonut selfieseinääkin. Mutta aika perusasioilla meillä yleensä mennään. Tyylikäs tila, maukas ruoka ja hyvä palvelu, monelle asiakkaallemme se riittää juhlan puitteiksi”, Lindberg toteaa.

Hengähdyshetki arjen keskellä

Schindlerin väki sai pikkujouluissa harvinaisen mahdollisuuden nauttia illasta kollegoiden kesken ja hetken hengähdystauon kiireen keskelle. Pikkujouluista jäi hyvä mieli ja järjestäjille sateli kiitosta.

”Nämä pikkujoulut olivat myös minulle tosi vaivattomat. Kaikki toimi sujuvasti myyntipalvelusta alkaen ja itse tilaisuudessa sen loppuun saakka. Solo Sokos Hotel Helsingin henkilökunta oli tosi palvelualtista”, Paula Kaunisto kiittelee.

Vuonna 1987 perustettu Schindler Oy on yksi maamme johtavista hissiyhtiöistä. Schindler Oy:n toiminnan piiriin kuuluvat uusien hissien, liukuportaiden ja liukukäytävien myynti, uusien tuotteiden asennus, peruskorjaus ja kunnossapito, hissimerkistä riippumatta.

Lisätietoa ja varaukset

Sokos Hotels Myyntipalvelu puh. 0300 870 000 (pvm/mpm)
Lue lisää Solo Sokos Hotel Helsingin juhlatiloista

Restoraniketid

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK turismi- ja toitlustusketi juhtimine

Külastusaadress:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postiaadress:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Ettevõtte registrikood:

0116323-1

Müügiteenindus, Helsingi metropolipiirkond

0300 870 020 (tööpäeviti 8.00–18.00)

51 senti/kõne + kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Kõik müügiteenused

SOK

+358 (0)10 76 8011 (tööpäeviti 8.00–17.00)

kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Tagasiside


Tagasisidelingid leiate iga restorani kodulehelt