Asiakasomistajan omat viinit ja samppanja

Tee makumatka italialaisten viinien maailmaan!

Hyviä uutisia viininystäville,

Vuoden 2024 asiakasomistajaviinit löytyivät Italiasta, tarkemmin sanottuna Veneton maakunnasta, Adrianmeren ja Dolomiittien syleilystä. Expedition-sarjaan kuuluvat erinomaisen herkulliset puna- valko- ja kuohuviinit. Lisänä tuttu, elegantin tyylikäs Philippe de Nantheuil Brut-samppanja – vaikea äännettävä, mutta helppo nautittava. Tervetuloa maistelemaan ja viihtymään!

S-ommelier Saana

Asiakasomistajan viinit S-Etukortilla 28,90 € (norm. 42,90 €) ja Philippe de Nantheuil Brut -samppanja 59,90 € (norm. 89,90 €).

Mausteisen Expedition Vino Rosson rypäle on Corvina, italialainen alkuperäislajike. Maku on kypsän marjainen ja keskitanniininen. Pehmeän voimakkuutensa ansiosta viini sopii erinomaisesti myös sellaisenaan nautittavaksi, mutta ihan yhtä kotonaan se on tapaksien, lihan, pastan ja pizzan kaverina. Rubiininpunainen Corvina on monipuolinen ruokaviini! Hinta S-Etukortilla 28,90 € (norm. 42,90 €) / pullo.

Raikas Expedition Vino Bianco tulee luoksemme Italian Venetosta. Alueelle tyypilliset Garganega-rypäleet tuovat viiniin sopivaa hedelmäisyyttä sekä hapokkuutta. Tasapainoinen ja miellyttävä kuiva valkoviini seurusteluun sekä ruokaviiniksi – sopii erinomaisesti kalan, äyriäisten ja kanan kanssa. Hinta S-Etukortilla 28,90 € (norm. 42,90 €) / pullo.

Kuiva Expedition Spumante on raikkaan hedelmäinen italialainen kuohuviini. Spumanten suosion salaisuus on oiva tasapaino kevyttä hapokkuutta ja päärynäisyyttä yhdistyneenä kukkaiseen passionhedelmän vivahteeseen. Nauti alkumaljana, seurustelujuomana ja pikkusuolaisten seurana. Hinta S-Etukortilla 28,90 € (norm. 42,90 €) / pullo.

Elegantin mausteinen Philippe de Nantheuil Brut -samppanja on raikkaan hapokas, sitruksinen ja täynnä eleganttia mausteisuutta ja aromikkuutta. Sen pitkä jälkimaku on runsas ja tyylikäs. Erinomainen aperitiiviksi mutta toisinaan sitä voi käyttää läpi aterian tai sellaisenaan herkutteluun! Rypäleinä Pinot Noir, Pinot Meunier ja Chardonnay. Hinta S-Etukortilla 59,90 € (norm. 89,90 €) / pullo.

Saatavilla S-ryhmän ravintoloista kautta maan. Ei kerrytä Bonusta. (AL 51.2 §)

Restoraniketid

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK turismi- ja toitlustusketi juhtimine

Külastusaadress:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postiaadress:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Ettevõtte registrikood:

0116323-1

Müügiteenindus, Helsingi metropolipiirkond

0300 870 020 (tööpäeviti 8.00–18.00)

51 senti/kõne + kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Kõik müügiteenused

SOK

+358 (0)10 76 8011 (tööpäeviti 8.00–17.00)

kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Tagasiside


Tagasisidelingid leiate iga restorani kodulehelt