Olavinlinnan väliaikatarjoilut 2024

Voit ostaa sekä Buffet-illallisen ennen esitystä Olavinlinnan ravintola Linnantupaan että väliaikatarjoilut kesän 2024 esitysten yhteyteen haluamaasi väliaikatarjoilupisteeseen. Huomioithan, että tilaukset ovat ennakkomaksettavia. Suosittelemme lämpimästi ennakkovarausta väliaikatarjoiluun, näin vältyt jonottamiselta väliaikapisteissä.

Yhdellä ostoskerralla voi ostaa tarjoiluja vain yhteen tilaan, yhdelle päivälle ja yhdelle kellonajalle alle 12 henkilön seuruelle. Mikäli haluat varata kaiken kerralla useampaan esitykseen, tai kerralla yli 12 henkilön seurueelle, ota yhteys Olavinlinnan ravintolapalveluiden myyntipalveluun arkisin klo 8-17. p. 010 764 2000 (pvm/mpm) tai e-mail: sales.suur-savo@sok.fi.

Täältä näet tarjoiluvaihtoehdot, muista lopuksi palata tälle sivulle tekemään varaukset.

BUFFET ENNEN ESITYSTÄ

Buffet ennen esitystä on tarjolla klo 16:30 alkaen Olavinlinnan ravintola Linnantuvassa (klo 19 alkavat esitykset ja elokuun tapahtumat).

Klo 18 alkavat esitykset (Lohengrin): Varaa buffet klo 16:00 alkaen.

Varaa Buffet ennen esitystä Linnantupaan tästä.

VÄLIAIKATARJOILUT

Tarkista istumapaikkasi tapahtuman lipusta ja varaa istumapaikkojesi kannalta helpoin paikka väliaikatarjoilulle. Varaa väliaikatarjoilun kellonajaksi klo 20.30

Varattavia tarjoilupaikkoja on neljä:

Paksu Bastion

- A, B ja C katsomoiden eturiveiltä pääsee parhaiten Paksu Bastioniin, jonne kulku näyttämön oikeasta reunasta, tilaan vie jyrkät portaat alas. Paksu Bastion on katettu tila ja siellä on omat wc:t.

Osta väliaikatarjoilut Paksu Bastioniin tästä >>

Vesiportti

- A ja B katsomoista Vesiportti löytyy heti Olavinlinnan sisääntulossa. Huomaathan, että tämä tila ei ole katettu, joten sateen sattuessa Vesiportin tarjoilut siirretään sisätiloihin.

Osta väliaikatarjoilut Vesiporttiin tästä >

Linnantupa

- A ja B katsomoista Linnantupa löytyy menomatkan varrella katsomoon. Linnantuvassa voit nauttia väliaikatarjoilustasi sisätiloissa istumapaikoilla. Huomioithan, että Linnantupaan on jyrkät portaat ylös omasta sisäänkäynnistään.

Osta väliaikatarjoilut Linnantupaan tästä >>

Terassi

- A katsomon takariveiltä viehättävälle Terassille linnanmuurien suojassa. Mikäli keli muuttuu huonoksi siirretään tarjoilu linnan sisätiloihin.

Osta väliaikatarjoilut Terassille tästä

Yllä mainittujen lisäksi Olavinlinnassa on useita väliaikatarjoilupisteitä joista voit ostaa tarjoilut paikan päällä, suurimpana Päälämpiö katsomon alla. Päälämpiöön emme ota ennakkovarauksia. Lisäksi Lanson -baari Saimaa -näkymillä palvelee ennen oopperaa ja oopperan väliajoilla ilman ennakkovarauksia.

Pyörätuolipaikoille pyydämme tekemään tarjoilutilauksen suoraan myyntipalveluun puhelimitse tai sähköpostilla. Huomioithan, että katsomo ei ole anniskelualuetta, joten näille paikoille emme valitettavasti voi tarjoilla alkoholia.

Lisätiedot:

Myyntipalvelusta arkisin klo 8-17. p. 010 764 2000 (pvm/mpm) tai e-mail: sales.suur-savo@sok.fi

Restoraniketid

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK turismi- ja toitlustusketi juhtimine

Külastusaadress:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postiaadress:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Ettevõtte registrikood:

0116323-1

Müügiteenindus, Helsingi metropolipiirkond

0300 870 020 (tööpäeviti 8.00–18.00)

51 senti/kõne + kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Kõik müügiteenused

SOK

+358 (0)10 76 8011 (tööpäeviti 8.00–17.00)

kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Tagasiside


Tagasisidelingid leiate iga restorani kodulehelt