Menüüd

Ruokalista

SIIPIBUFFET 21,90 € / kg

ALKUUN TAI SIVUUN!

SIIVET

100 % Suomalaiset broilerin siiwet tarjoillaan valitsemasi siipikastikkeen, porkkana-, kurkku & varsiselleritikkujen sekä aurajuustodipin (VL) tai valintasi mukaisen dipin kanssa.


Saatavilla myös vähemmällä kastikkeella (ravistettuna), ilman kastiketta, tai siipikastike erikseen.


Lisärehut tai tuplakastike 2€


HUOM! Siipiannokset ovat pyydettäessä gluteenittomia, muuten saatamme valmistaa siivet öljyssä, jossa paistetaan myös gluteenia sisältäviä tuotteita.

SIIWEGE

Pirkkalassa tehty, seitanista valmistetut vegaaniset "siivet" tarjoillaan valitsemasi siipikastikkeen, porkkana-, kurkku & varsiselleritikkujen sekä aurajuustodipin (VL) tai valintasi mukaisen dipin kanssa.


Saatavilla myös vähemmällä kastikkeella (ravistettuna), ilman kastiketta, tai siipikastike erikseen.


Huomioithan, että Siiweggeiden koko vaihtelee ja siksi myös kappale määrä voi vaihdella!


Kerrothan meille, jos haluat Siiweget täysin vegaanisina! Tällöin voimme varmistaa, että valmistamme Siiweget öljyssä, jossa ei ole paistettu eläinperäisiä tuotteita.

BONELESS

100 % Suomalaista broileria. Paneroidut luuttomat paistipalat tarjoillaan valitsemasi siipikastikkeen, porkkana-, kurkku & varsiselleritikkujen sekä aurajuustodipin (VL) tai valintasi mukaisen dipin kanssa.


Saatavilla myös vähemmällä kastikkeella (ravistettuna), ilman kastiketta, tai siipikastike erikseen.


Huomioithan, että Bonelesien koko vaihtelee ja siksi myös kappale määrä voi vaihdella!

ATERIAT

LASTEN MENU

Kaikki annokset tarjoillaan valintasi mukaan joko kierreranskalaisten tai ristikkoperunoiden, porkkana- & kurkkutikkujen sekä remouladedipin kera.

LISÄKSI

VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.

kontaktandmed

Näita kaardil

Prisma Lielahti

Turvesuonkatu 2

Tampere

kaart

Restoran on ratastooliga ligipääsetav

Nädal:

E - N 

10:30 - 21:00

R - L 

10:30 - 22:00

P 

11:00 - 21:00

Restoraniketid

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK turismi- ja toitlustusketi juhtimine

Külastusaadress:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postiaadress:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Ettevõtte registrikood:

0116323-1

Müügiteenindus, Helsingi metropolipiirkond

0300 870 020 (tööpäeviti 8.00–18.00)

51 senti/kõne + kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Kõik müügiteenused

SOK

+358 (0)10 76 8011 (tööpäeviti 8.00–17.00)

kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Tagasiside


Tagasisidelingid leiate iga restorani kodulehelt