À la carte À la carte
Keittiömme suosittelee Keittiömme suosittelee Tartare de boeuf [pieni] G L
Hind: 13,00 €
Kliendiliikme hind: 11,00 €
Klassinen naudanlihatartar. Lisäksi dijonnaisea, tiristettyjä kapriksia, salottisipulia ja rapeaa perunaa.
Lohi – Saumon à la provençale G L
Paahdettua lohta, aromaattista tomaattioliivikastiketta, tiristettyjä kapriksia ja kukkakaalia, pistoukreemiä ja paahdettu kukkakaalipyree.
Härkäruukku – Ragoût de boeuf G L
Hind: 26,00 €
Kliendiliikme hind: 22,00 €
Fransin klassikko – Härkäruukku: mureaksi haudutettua naudan poskea tattikastikkeessa ja perunapyree.
Pippuripihvi – Steak au poivre G L
Pippuripaistettua naudan sisäfileetä, kermaista pippurikastiketta ja pikkelöityjä viherpippureita. Lisäksi perunaa kolmella tapaa ja vinaigrettekastikkeella maustettu vihreäsalaatti.
Cerise VEN
Hind: 11,00 €
Kliendiliikme hind: 9,50 €
Suklaamoussea, piparkakku-suklaakeksi, konjakilla maustettuja kirsikoita ja kirsikkageeliä. Saatavilla myös vegaanisena.
Tartare de boeuf [pieni] Hind: 13,00 €
Kliendiliikme hind: 11,00 €
Lohi – Saumon à la provençale Härkäruukku – Ragoût de boeuf Hind: 26,00 €
Kliendiliikme hind: 22,00 €
Pippuripihvi – Steak au poivre Cerise Hind: 11,00 €
Kliendiliikme hind: 9,50 €
Hors d’œuvre • Froids [kylmät alkuruoat] Hors d’œuvre • Froids [kylmät alkuruoat] Leipää – Pain L
Hind: 3,50 €
Kliendiliikme hind: 3,00 €
Talon leipäkori; hapanjuurileipää ja patonkia. Lisäksi vaahdotettua ruskistettua voita ja yrttilevitettä.
Lohirillette – Rillettes de saumon VL GN
Hind: 13,00 €
Kliendiliikme hind: 11,00 €
Lämminsavulohirillette, paahdettua briossia, marinoitua fenkolia ja sydänsalaattia. Pyydettäessä gluteenittomana.
Fransin leikkelevalikoima; maalaispateeta, ilmakuivattua kinkkua ja salamia. Lisäksi dijonnaisea, pikkelöityjä tomaatteja ja latva-artisokkaa, punasipulimarmeladia sekä cornichons-kurkkuja
Tartare de boeuf [pieni] G L
Hind: 13,00 €
Kliendiliikme hind: 11,00 €
Klassinen naudanlihatartar. Lisäksi dijonnaisea, tiristettyjä kapriksia, salottisipulia ja rapeaa perunaa.
Hors d’œuvre • Chauds [lämpimät alkuruoat] Hors d’œuvre • Chauds [lämpimät alkuruoat] Etanat – Escargots au Pastis L
Pastis-valkosipulivoissa gratinoituja etanoita ja hapanjuurileipää. Täydennä annosta roquefortjuustolla +3 €.
Sinisimpukoita vermuttikastikkeessa ja hapanjuurileipää. Tilaa lisäksi ranskalaiset perunat ja aioli +6 €.
Perinteinen pekoni-sipulipiiras ja vinaigrettekastikkeella maustettu vihreäsalaatti.
Soupe G L VEN
Hind: 11,20 €
Kliendiliikme hind: 9,50 €
Paahdettua kukkakaalikeittoa. Lisäksi tomaattifenkolihilloketta ja tiristettyä kukkakaalia. Saatavilla myös vegaanisena.
Les plats principaux [pääruoat] Les plats principaux [pääruoat] Talon lämmin kinkku-juustoleipä, ranskalaisia perunoita ja aiolia.
Siika – Filet de lavaret à la meunière G L
Ruskistetussa voissa paistettua siikaa, tiristettyjä kapriksia ja piparjuuriperunapyree.
Lohi – Saumon à la provençale G L
Paahdettua lohta, aromaattista tomaattioliivikastiketta, tiristettyjä kapriksia ja kukkakaalia, pistoukreemiä ja paahdettu kukkakaalipyree.
Tartare de boeuf [suuri] G L
Klassinen naudanlihatartar. Lisäksi dijonnaisea, tiristettyjä kapriksia, salottisipulia ja rapeaa perunaa.
Härkäruukku – Ragoût de boeuf G L
Hind: 26,00 €
Kliendiliikme hind: 22,00 €
Fransin klassikko – Härkäruukku: mureaksi haudutettua naudan poskea tattikastikkeessa ja perunapyree.
Talon pihvi – Steak à la maison G L
Talonpihvi naudan ulkofileestä, tiristettyjä ja valkosipulivoissa pyöriteltyjä perunoita ja béarnaisekastiketta.
Pippuripihvi – Steak au poivre G L
Pippuripaistettua naudan sisäfileetä, kermaista pippurikastiketta ja pikkelöityjä viherpippureita. Lisäksi perunaa kolmella tapaa ja vinaigrettekastikkeella maustettu vihreäsalaatti.
Maksaa – Foie de boeuf lyonnais G L
Pariloitua naudanmaksaa, pekonia, dijonkermakastiketta, punasipulimarmeladia ja perunapyree.
Kana – Poulet G L
Hind: 23,00 €
Kliendiliikme hind: 19,50 €
Yrttimarinoitua kananpoikaa, linssipekoniragouta ja palsternakkapyree
Juuriselleri – Céleri-rave à la provençale G VE TA
Hind: 21,00 €
Kliendiliikme hind: 17,90 €
Tattiglaseerattua juuriselleriä, aromaattista tomaattioliivikastiketta ja palsternakkapyree
Kanasalaatti – Salade de la Maison G L
Fransin kanasalaatti: Broileria, linssejä, aiolia, tuoreita yrttejä, pikkelöityä tomaattia, cornichonskurkkuja, viinirypäleitä ja vihersalaattia
Talon oma annos. Kysy lisää henkilökunnalta!
Les desserts [jälkiruoat] Les desserts [jälkiruoat] Juustot – Fromages PÄ
Hind: 12,00 €
Kliendiliikme hind: 10,20 €
Talon parhaat juustot. Lisäksi briossia, paahdettuja manteleita ja tomaatti-fenkolihilloketta.
Ranskalaisen keittiön rakastettu keikauskakku karamellissa haudutetuista omenoista. Lisäksi vaniljajäätelöä.
Suklaanamelakaa, kristallisoitua suklaata, suklaajäätelöä ja suklaakakkua.
Citron et Myrtille G VE
Hind: 10,00 €
Kliendiliikme hind: 8,50 €
Sitruunamaustettua tuorevuustokreemiä, mustikkahilloketta ja vaniljajäätelöä.
Cerise VEN
Hind: 11,00 €
Kliendiliikme hind: 9,50 €
Suklaamoussea, piparkakku-suklaakeksi, konjakilla maustettuja kirsikoita ja kirsikkageeliä. Saatavilla myös vegaanisena.
Jäätelöt – Sélection de glaces G
Jäätelöpallo 4 €
Jäätelökastike 1,50 €
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card
lahtiolekuajad lahtiolekuajad
Restoraniketid Restoraniketid