Gå till huvudinnehållet

Ruokalista

Ruokalista

Menut

Menut

Menu Mannerheim 2.0 on seuraaja klssikko menujen Menu Mannerheimille. Menuissa on käytetty samoja raaka-aineita. 2.0 annokset tulee keittiöstä valmiiksi rakennttuina, kun taas klassikossa käytetään vati tarjoilua jolloin annokset kasataan vasta asiakkaalle salissa.

Menu Mannerheimissä ja Menu Keittiöpäällikössä käytetään tarkkaa valikoituja paikallisia raaka-aineita.

Yhtenäinen menu valinta koko seurueelle.

Klassikko menut

Klassikko menut

Klssikko menut ovat nimensä mukaisesti kulkeutuneet toiminnan matkassa mukana jo useita vuosia.

Yhtenäinen menu valinta koko seurueelle.

LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.

kontaktuppgifter

kontaktuppgifter

öppettider

öppettider

Restaurangkedjor

Restaurangkedjor