Cocktails, Mocktails & Wines Cocktails, Mocktails & Wines
House Cocktails House Cocktails Kyrö Napue Gin infused with Strawberries, Basil, Lime & Eggwhite
Finlandia Vodka, Kahlua, Espresso, Vanilla, Condensed Milk & Cream Cheese
Bulleit Bourbon, Oloroso Sherry, Handcrafted Cola Syrup & Banana Oleo
El Gobernador Pisco, Isolabella Limoncello. Pear Puree & Vanilla Foam
Diplomático Mantuano, Chartreuse Verte, Handcrafted Apple Syrup & Crémant
Kyrö Napue Gin infused with Strawberries, Aperol,
Handcrafted Vanilla-Lemongrass Cordial & Fever Tree Tonic
Kanavan Panimo's Signature Cocktail Kyrö Napue Gin infused with Blueberry, Cranberries and Rosemary,
Chartreuse Jaune, Solution & Kanavan Panimo’s Sour or Gose
House Mocktails House Mocktails Non-alcohol Rum, Raspberry, Mint & Lime
Elderflower, Cucumber, Mint & Lime
Non-alcohol Gin, Strawberry, Basil, Lime & Eggwhite
Non-alcohol Rum, Pineapple, Orange, Grenadine & Orgeat
Strawberries, Handcrafted Demerara Gum Syrup, Balsamic Vinegar, Milk & Chili
White Wines White Wines Passi Reali Riesling
Kuiva ja ihastuttavan hapokas. Klassinen sitruunankuori ja mineraalisuus kohtaa melonin makeuden tuoksussa. Italialaista osaamista Riesling kentällä.
Cesari Pinot Grigio Delle Venezie (Italia)
Kuiva, hapokas, hedelmäinen, päärynää ja omenaa
Sokeri: 5g/l
Rypäle: Pinot Grigio
Hocheimer Daubhaus Riesling (Saksa)
Puolikuiva, hapokas, hedelmäinen, aromaattinen ja hennon mausteinen
Sokeri: 15g/l
Rypäle: Riesling
Klosterneuburg Grüner Veltliner Classic (Itävalta)
Kuiva, erittäin hapokas, limettinen, päärynäinen ja valkopippurinen
Sokeri: 1g/l
Rypäle: Grüner Veltliner
Wolfberger Riesling (Ranska)
Kuiva, hapokas, vaaleanviherkeltainen, kypsän sitruksinen, aprikoosinen, viheromenainen, mineraalinen ja kevyen mausteinen
Sokeri: 2g/l
Rypäle: Riesling
Red Wines Red Wines Western Cellars Winemaker's Selection Zinfandel (Yhdysvallat)
Täyteläinen, tumman marjaisa, hilloinen, kirsikkainen, vaniljainen ja paahteinen
Sokeri: 5,9g/l Rypäle: Zinfandel
La Piuma Chianti DOCG (Italia)
Keskitäyteläinen, sopivan hapokas, keskitanniininen, kirsikkainen ja karpaloinen
Sokeri: 4g/l
Rypäle: Sangiovese
Patriarche Pinot Noir (Ranska)
Kevyt, hienostuneet tanniinit, vadelmainen ja mustaherukkainen
Sokeri: 1,75g/l
Rypäle: Pinot Noir
Rödvin Expedition Vino Rosso Corvina VE
Druvan i den kryddiga Expedition Vino Rosso är Corvina, en sort av italienskt ursprung. Smaken är mogna bär och medelhöga tanniner. Tack vare sin mjuka styrka är vinet också perfekt att avnjuta på egen hand, men det passar lika bra till tapas, kött, pasta och pizza.
Rubinröd Corvina är ett mångsidigt matvin!
Sparkling Wine & Champagne Sparkling Wine & Champagne Patriarche Crémant Bourgogne Brut (Ranska)
Kuiva, tasapainoinen, raikas, hapokas ja hedelmäinen Sokeri: 9g/l Rypäle: Chardonnay, Pinot Noir, Gamay ja Aligoté
Mas d’en Bros Cava (Espanja) Voimakkaan raikas, omenainen, sitruksinen ja nektariininen cava, joka on valmistettu shampanja menetelmällä. Sokeri: 11g/l Rypäle: Xarello, Macabeo, Parellada
Canevel Prosecco Rose 11%
Expedition Brut Spumante
Kuiva, keskihapokas, päärynäinen & kevyen passionhedelmäinen.
Philippe De Nantheuil Champagne Brut
Elegantin mausteinen samppanja. Raikkaan hapokas, sitruksinen ja täynnä hienostunutta mausteisuuta sekä aromikkuutta. Sen pitkä jälkimaku on runsas ja tyylikäs.
Rypäleinä Pinot Noir, Pinot Meunier ja Chardonnay.
Lanson Noble Blanc de Blanc Champagne Vintage 2004 Noble on samppanjatalo Lansonin juuri julkaisema uusi lippulaiva samppanja, jota valmistetaan vain harvinaisen hyvien vuosikertojen osuessa kohdalle.
Käsinpoimitut rypäleet tulevat Cotê des Blancsin viideltä eri Grand Cru kylien tarhoilta ja ovat 100% Chardonnay rypälettä.
Viini on voimakkaan harteikas, jossa yhdistyy hunajainen sitruunaisuus mantelimaiseen paahteisuuteen ollen samalla jämäkkä, mutta myös raikas.
Tässä on todellinen viininteon taidonnäyte, joka on kypsynyt Lansonin kellareissa 18 vuoden ajan.
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.
kontaktuppgifter kontaktuppgifter Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone Aleksanterinkatu 14
Lahtis
karta Restaurangen är tillgänglig med rullstol Mån - Tor 15:00 - 00:00 Kök: 15:00 - 21:30
Fre 13:00 - 01:30 Kök: 14:00 - 22:00
Lör 13:00 - 01:30 Kök: 13:00 - 22:00
Restaurangkedjor Restaurangkedjor