Tapahtumat

Tapahtumat

Viivy ja viihdy Hopparin tapahtumissa! Tahkon Hophaus tarjoilee livemusiikkia ja muita tapahtumia ympäri vuoden. Tsekkaa tapahtumat täältä ja tule nauttimaan rennosta tunnelmasta, herkullisista juomista ja mukaansa tempaavista tapahtumista.

To 6.6. Hophaus Stand Up: Fredi Lilius - Ajassa kiinni

Fredi aloitti komiikan tekemisen 2005. Kohta kaksi vuosikymmentä komiikkaa tehnyt Fredi on ehtinyt kiertää maailmaa aina Swazimaasta - Ruotsiin.

Get Up Standup - TV-realityssä uransa aloittanut Fredi on tämän jäkeen esiintynyt myös Nelosen standupissa useampaan otteeseen.

Fredin komiikka tarkastelee maailmaa 52-vuotiaan koomikon silmin. Paljon on nähty ja tätä mieltä on myös nuoremmatkin! Fredi purkaa nykymaailman tilannetta välillä kaiholla vanhoja muistellen.

Fredi on energinen koomikko joka tarinoillaan nostaa tempoa välillä räjähtävästi ja pysähtyy ajoittani rauhalliseen pohdintaan.

Fredi vie kuulijansa mukaan maailmaan, jonka hän rakentaa tarinoillaan teille sekä suomeksi että ruotsiksi.

Showtime 20.30

K-18 | Liput 13 €

Liput ennakkoon Ticketmasterista, Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

Pe 7.6. Tahkon tislaamon avoin tislaamokierros

Tervetuloa käsityöläistislaamomme kierrokselle!

Sukella korkealaatuisen luomuginin ja viskin kiehtovaan maailmaan ainutlaatuisessa tilassamme, jossa toimiva tislaamo kohtaa eloisan baarin.

Kierroksen jälkeen voit rentoutua tyylikkäässä tislaamoravintola Hophausissa ja nauttia käsintehdyistä juomistamme asiantuntevien baarimikkojen loihtimina cocktaileina.

Liity seuraamme unohtumattomaan ja mukaansatempaavaan kokemukseen!

Avoin tislaamokierros perjantaina klo 18.30.

31 € / hlö, sisältää tislaamokierroksen sekä tislaamon oman juomasekoituksen.

K-18 | Kesto noin 30 min

Tislaamokierros toteutetaan max. 12 hlön ryhmissä

Varmista paikkasi kierrokselle ennakkovarauksella: sales.peeassa@sok.fi

Ilmoittautua voit myös Hophausin baaritiskillä.

Pe 7.6. Hophaus Live: James Band

James Band on pitkän linjan yhtye, jolta taittuu niin perinteinen tanssimusiikki kuin myös kotimaisen pop/bilegenren kovimmat hitit.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

Su 9.6. Hopparin Lautapeli-ilta

Sunnuntaisin Hopparissa pelataan lautapelejä!

Ota kaverit kainaloon ja tulkaa ratkomaan kuka on teidän porukan lautapelimestari.

Luvassa myös vaihtuvia juomatarjouksia 🍻🥂🍹

Nähään Hopparissa!

Ma 10.6. Hopparin Pubivisa

Tule osoittamaan älykkyytesi ja nauttimaan rennosta ilmapiiristä Tahkon Hophausin pubivisan parissa! 🍻🧠

Haluatko testata tietosi ja voittaa mahtavia palkintoja samalla kun nautit hyvästä seurasta? Tahkon Hophausin pubivisa on täydellinen tapa viettää iltaa ystävien kanssa! Tule mukaan yksin tai tiimeinesi ja osoita taitosi monipuolisissa kysymyksissämme. 🌟

✔️ Joka maanantai klo 19.30

✔️ Voittajille luvassa yllättäviä palkintoja sekä mainetta ja kunniaa

✔️ Rentoa tunnelmaa ja loistavaa seuraa

Ei ole väliä oletko trivia-mestari vai vasta-alkaja, meillä on tilaa kaikille! Tartu tilaisuuteen ja liity pubivisan hauskaan maailmaan.

Nähään Hopparissa! 🎉📚

Tervetuloa visailemaan!

To 13.6. Hophaus Stand Up: Tommi Mujunen

Tommi Mujunen on Suomikomiikan shamppanja: kesäisen kevyt tunnelman nostaja ja juhlien elävöittäjä, joka kuplii ja kuohuu, pirskahtelee ja piristää.

Tämän leikkisän pikkuoravan ilkikurisuus on aina hyväntahtoista ja piikittely sydämellistä. Tommi on kuin leikki-ikäinen sarjakuvasankari, jonka kyydissä paatuneinkin murjottaja näkee valon. Kippis!

Showtime 20.30

K-18 | Liput 13 €

Liput ennakkoon Ticketmasterista, Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

Pe 14.6. Hophaus Live: Ewe

Ewe julkaisi debyyttisinglensä vuonna 2017. Nyt niitä on tullut kaikkiaan seitsemän, joista 6 on noussut Suomen viraalistojen kärkeen. Ewen kappaleita on kuunneltu jo yli puoli miljoonaa kertaa eri alustoilla. Ewe työstää parasta aikaa ensimmäistä albumiaan ja "LÄHIÖNOMI" albumi julkaistaan 2024 aikana.

Ewe ottaa vaikutteita musiikkiinsa yllättävistäkin genreistä ja lyriikat juontaa usein Ewen rankoista lähiötaustoista ja rosoisesta lapsuudesta sekä elämän kovista opeista.

"Nyt on mun aika! Oon kokenut ja nähnyt paljon vuosikymmenen aikana musiikkibisneksessä ja oon ollut pitkään vaikuttamassa monien huippuartistien taustalla."

Ewen kivinen tie on kulkenut Karhuvuoren pahamaineisesta lähiöstä musiikkibisnekseen ja sieltä suurille keikkalavoille, kuten esimerkiksi Blockfestiin tai Elämä lapselle -konserttiin.

Ewen live on yhden pienen miehen suuri show, josta pitävät kaikki vauvoista vaariin!

Uusi single "Meijän biisi" julkaistiin 26.4. Kaikkiin suoratoistopalveluihin!

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

La 15.6. Hophaus Live: Jelovers

Jelovers on kuopiolainen bändi, joka soittaa englanninkielisen rockin ja hardrockin helmiä 60-luvulta tähän päivään.

Luvassa kappaleita bändeiltä kuten Rainbow, Whitesnake, Deep Purple, Cream ja Beatles.

Ohjelmisto sisältää myös uudempaa rockia mm. 90- ja 2000-luvuilta."

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

Pe 21.6. Hophaus Live: Marksmen

Marksmen esittää 40’s – 60’s lukujen musiikkia, rockabillya ja wanhan hyvän ajan rock and rollia.

Marksmen elää ja hengittää hyviä rock'n'roll bileitä.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

La 22.6. Hophaus Live: Markus Salo

Markus Salo on The Voice of Finland- kilpailun voittaja vuodelta 2019, tamperelainen laulaja-lauluntekijä ja muusikko.

Energiset esiintymiset viihdyttävät juhlivaa kansaa ympäri Suomen niin pienissä kuin suuremmissakin tapahtumissa.

Keikkojen ohjelmisto koostuu Markuksen oman materiaalin lisäksi tunnetusta suomenkielisestä iskelmästä, rockista ja popista.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

To 27.6. Hophaus Stand Up: Antti Haapala - Sähköä Ilmassa

Antti Haapala painoi kaasun pohjaan jo ensimmäisellä keikallaan ja kaahasi ansaitusti ohituskaistaa pitkin kellariklubeilta isoille areenoille kolaroimatta kertaakaan!

Tämä Suomikomiikan Kinder-muna paljastaa herkullisen aloituksen jälkeen aina yllätyksen ja Antin keikoilla todellisuudesta maalataan esiin hauskin mahdollinen versio. Järkkymätön lavakarisma ja lempeä pihtiote yleisön nauruhermosta ovat Antin tavaramerkkejä, eikä ote lipsu koskaan.

Antti on jyrä. Hänet voi laittaa vaikka minkä laiturin nokalle esiintymään, niin kohta on rivi tukkasotkia siinä hekottamassa.

Showtime 20.30

K-18 | Liput 13 €

Liput ennakkoon Ticketmasterista, Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

28.6. Hophaus Live: Oliver

Virroilta lähtöisin oleva, nykyään Jyväskylästä käsin vaikuttava rock-yhtye Oliver tekee musiikkia suoraan sydämestä elävästä elämästä. Kitaravetoiset kertosäkeet ovat isoja ja tunnelmaa paisutellaan pienestä suurempaan mahdollisimman paksulla siveltimellä.

Keikoilla bändi elää uransa parasta aikaa, kuten laulaja Jari Väyliö kertoi Tamperelaisen haastattelussa.

Bändin musiikkia on kuultu vuosien saatossa laajalti radioaalloilla, varsinkin Yle Radio Suomessa, mutta myös muun muassa Radio Suomirock, Suomipop ja Iskelmä ovat soittaneet bändin musiikkia. Spotifyssa yhtyeen musiikkia on kuunneltu 3,5 miljoonaa kertaa.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

La 29.6. Hophaus Live: Stepa

Pohjoisen suomiräpin ääneksikin tituleerattu Stepa julkaisi uuden albumin Gettotekniikka maaliskuussa 2024.

Lämminhenkistä ja tiedostavaa otetta suosivan Stepan riimit ovat täynnä hevosvoimaa ja korkeajännitteistä energiaa. Nykypäivänä Stepan musiikki puhuu yhä enemmän ajan- ja elämän arvokkuuden puolesta, unohtamatta voimista suurimpia: rauhaa ja rakkautta.

Vuonna 2008 julkaistu debyyttialbumi MC toi rap-artistin suuremman yleisön tietoisuuteen musiikkilehti Rumban kutsuttua albumia suomiräpin uudeksi nollapisteeksi. Pari vuotta myöhemmin julkaistu studioalbumi Made In Sodankylä käsittelee artistin suhdetta yhteiskuntaan, myönteisen ajattelutavan merkitystä ja itsetutkiskelua: aiheita, jotka ovat lähellä artistin sydäntä tänäkin päivänä.

2012 Helsingin Sanomat nosti Aren kanssa tehdyn …Ja naksuvat luupit -albumin vuoden parhaaksi kotimaiseksi räplevyksi. Stepan kolmas sooloalbumi Ultramagneettinen ylsi parhaimmillaan Suomen virallisen albumilistan viidennelle sijalle, jonka jälkeen Henget -albumi vei artistia yhä syvällisimpiin aiheisiin. Unelmieni Teatteri -niminen EP-trilogia (2019) puolestaan flirttaili iskelmämusiikin, hiphopin ja indierockin kanssa toimien prologina melodisemmalle tuotannolle. Kesäisen rento Siistii räppii ilmestyi kesällä 2022 ja vuonna 2023 artistilta saatiin Eevil Stöön kanssa tehty yhteisalbumi Et voi pysäyttää meitä sekä useamman vuoden ajalta kertyneitä, albumeilta poisjääneitä kappaleita sisältävä sooloalbumi Kodittomat.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

Pe 5.7. Hophaus Live: Ilpo Kaikkonen

Vuodesta 2005 eri kokoonpanoilla musisoinut laulaja-lauluntekijä Ilpo Kaikkonen on luonut vahvan kivijalan kotimaisen musiikin sanansaattajana. Ilpolla on takana nuoresta iästään huolimatta satojen keikkojen kokemus, ja mies tunnetaankin erinomaisena esiintyjänä ja helposti lähestyttävänä kaverina, jolla on aurinkoinen asenne ja jalat maassa. Keikoilla kuullaan enimmäkseen Ilpon omia biisejä, joita on kertynyt vuosien saatossa jo iso liuta. Isommin radiosoittoa ovat saaneet hitit ”Terveiset sinne taivaaseen”, ”Kryptoniitti” ja ”Savuna ilmaan”. Omien biisien ohella Ilpo tykkää keikoilla soittaa valitsemistaan ikivihreistä lainakappaleista näköisiään versioita.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

La 6.7. Hophaus Live: S4KUA

S4KUA Tuo kesäiltaan kotimaista rockmusiikkia, niin omaa kuin cover-musiikkia.

Kappaleet saavat kyytiä ainakin akustisen kitaran viulun ja huuliharpun säestyksellä.

Showtime 22.30

K-18 | Vapaa pääsy

Pe 12.7. Hophaus Live: KORMUS

Manserockin manttelinperijäksi tituuleerattu Kormus kiertää Suomea uuden singlen myötä Kesäiltamat 2024 -kiertueellaan.

On kantria, bluesia, punkkia ja ripaus iskelmääkin, sekä tietysti vielä lisää rockia, rock’n’rollia sekä rakettirollia. Vaan niin vain kaikesta tästä syntyy jotain osiaan suurempaa. Ei tätä pysty täysin ymmärtämään, mutta kukapa kaiken haluaisikaan aina tietää.

Showtime 22.30

K-18 | Vapaa pääsy

Pe 13.9. Hophaus Live: Heavy Metal Revolution

Heavy Metal Revolution on todella näyttävä showbändi, joka kuljettaa bilekansan kultaiselle 80-luvulle Hard Rock, Glam Rock ja Heavy Metal-scenen ytimeen!

Pörrötukat, saksipotkut, spandexit ja sifonkihuivit viuhuvat, kun kasarihitit kajahtavat raikkaasti ilmoille! Tätä show’ta tehdään tosissaan, mutta ei vakavana. Itseironia, huumori ja parodia ovat vahvasti läsnä – niin esiintymismaneereissa, spiikeissä, kuin pukeutumisessakin. Kaikesta tästä muodostuu loistava show, jonka todellakin haluat nähdä, kuulla ja ennen kaikkea kokea!

Tämä bändi yllättää autenttisuudellaan, näyttäen ja kuulostaen esikuviensa mukaiselta ja fiilis on kuin olisit aidosti nauttimassa Guns ‘n Rosesin keikasta Los Angelesin kuumassa kesäyössä ’89!

Showtime 22.30

K-18 | Vapaa pääsy

To 6.6. Hophaus Stand Up: Fredi Lilius - Ajassa kiinni

Fredi aloitti komiikan tekemisen 2005. Kohta kaksi vuosikymmentä komiikkaa tehnyt Fredi on ehtinyt kiertää maailmaa aina Swazimaasta - Ruotsiin.

Get Up Standup - TV-realityssä uransa aloittanut Fredi on tämän jäkeen esiintynyt myös Nelosen standupissa useampaan otteeseen.

Fredin komiikka tarkastelee maailmaa 52-vuotiaan koomikon silmin. Paljon on nähty ja tätä mieltä on myös nuoremmatkin! Fredi purkaa nykymaailman tilannetta välillä kaiholla vanhoja muistellen.

Fredi on energinen koomikko joka tarinoillaan nostaa tempoa välillä räjähtävästi ja pysähtyy ajoittani rauhalliseen pohdintaan.

Fredi vie kuulijansa mukaan maailmaan, jonka hän rakentaa tarinoillaan teille sekä suomeksi että ruotsiksi.

Showtime 20.30

K-18 | Liput 13 €

Liput ennakkoon Ticketmasterista, Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

Pe 7.6. Tahkon tislaamon avoin tislaamokierros

Tervetuloa käsityöläistislaamomme kierrokselle!

Sukella korkealaatuisen luomuginin ja viskin kiehtovaan maailmaan ainutlaatuisessa tilassamme, jossa toimiva tislaamo kohtaa eloisan baarin.

Kierroksen jälkeen voit rentoutua tyylikkäässä tislaamoravintola Hophausissa ja nauttia käsintehdyistä juomistamme asiantuntevien baarimikkojen loihtimina cocktaileina.

Liity seuraamme unohtumattomaan ja mukaansatempaavaan kokemukseen!

Avoin tislaamokierros perjantaina klo 18.30.

31 € / hlö, sisältää tislaamokierroksen sekä tislaamon oman juomasekoituksen.

K-18 | Kesto noin 30 min

Tislaamokierros toteutetaan max. 12 hlön ryhmissä

Varmista paikkasi kierrokselle ennakkovarauksella: sales.peeassa@sok.fi

Ilmoittautua voit myös Hophausin baaritiskillä.

Pe 7.6. Hophaus Live: James Band

James Band on pitkän linjan yhtye, jolta taittuu niin perinteinen tanssimusiikki kuin myös kotimaisen pop/bilegenren kovimmat hitit.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

Su 9.6. Hopparin Lautapeli-ilta

Sunnuntaisin Hopparissa pelataan lautapelejä!

Ota kaverit kainaloon ja tulkaa ratkomaan kuka on teidän porukan lautapelimestari.

Luvassa myös vaihtuvia juomatarjouksia 🍻🥂🍹

Nähään Hopparissa!

Ma 10.6. Hopparin Pubivisa

Tule osoittamaan älykkyytesi ja nauttimaan rennosta ilmapiiristä Tahkon Hophausin pubivisan parissa! 🍻🧠

Haluatko testata tietosi ja voittaa mahtavia palkintoja samalla kun nautit hyvästä seurasta? Tahkon Hophausin pubivisa on täydellinen tapa viettää iltaa ystävien kanssa! Tule mukaan yksin tai tiimeinesi ja osoita taitosi monipuolisissa kysymyksissämme. 🌟

✔️ Joka maanantai klo 19.30

✔️ Voittajille luvassa yllättäviä palkintoja sekä mainetta ja kunniaa

✔️ Rentoa tunnelmaa ja loistavaa seuraa

Ei ole väliä oletko trivia-mestari vai vasta-alkaja, meillä on tilaa kaikille! Tartu tilaisuuteen ja liity pubivisan hauskaan maailmaan.

Nähään Hopparissa! 🎉📚

Tervetuloa visailemaan!

To 13.6. Hophaus Stand Up: Tommi Mujunen

Tommi Mujunen on Suomikomiikan shamppanja: kesäisen kevyt tunnelman nostaja ja juhlien elävöittäjä, joka kuplii ja kuohuu, pirskahtelee ja piristää.

Tämän leikkisän pikkuoravan ilkikurisuus on aina hyväntahtoista ja piikittely sydämellistä. Tommi on kuin leikki-ikäinen sarjakuvasankari, jonka kyydissä paatuneinkin murjottaja näkee valon. Kippis!

Showtime 20.30

K-18 | Liput 13 €

Liput ennakkoon Ticketmasterista, Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

Pe 14.6. Hophaus Live: Ewe

Ewe julkaisi debyyttisinglensä vuonna 2017. Nyt niitä on tullut kaikkiaan seitsemän, joista 6 on noussut Suomen viraalistojen kärkeen. Ewen kappaleita on kuunneltu jo yli puoli miljoonaa kertaa eri alustoilla. Ewe työstää parasta aikaa ensimmäistä albumiaan ja "LÄHIÖNOMI" albumi julkaistaan 2024 aikana.

Ewe ottaa vaikutteita musiikkiinsa yllättävistäkin genreistä ja lyriikat juontaa usein Ewen rankoista lähiötaustoista ja rosoisesta lapsuudesta sekä elämän kovista opeista.

"Nyt on mun aika! Oon kokenut ja nähnyt paljon vuosikymmenen aikana musiikkibisneksessä ja oon ollut pitkään vaikuttamassa monien huippuartistien taustalla."

Ewen kivinen tie on kulkenut Karhuvuoren pahamaineisesta lähiöstä musiikkibisnekseen ja sieltä suurille keikkalavoille, kuten esimerkiksi Blockfestiin tai Elämä lapselle -konserttiin.

Ewen live on yhden pienen miehen suuri show, josta pitävät kaikki vauvoista vaariin!

Uusi single "Meijän biisi" julkaistiin 26.4. Kaikkiin suoratoistopalveluihin!

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

La 15.6. Hophaus Live: Jelovers

Jelovers on kuopiolainen bändi, joka soittaa englanninkielisen rockin ja hardrockin helmiä 60-luvulta tähän päivään.

Luvassa kappaleita bändeiltä kuten Rainbow, Whitesnake, Deep Purple, Cream ja Beatles.

Ohjelmisto sisältää myös uudempaa rockia mm. 90- ja 2000-luvuilta."

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

Pe 21.6. Hophaus Live: Marksmen

Marksmen esittää 40’s – 60’s lukujen musiikkia, rockabillya ja wanhan hyvän ajan rock and rollia.

Marksmen elää ja hengittää hyviä rock'n'roll bileitä.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

La 22.6. Hophaus Live: Markus Salo

Markus Salo on The Voice of Finland- kilpailun voittaja vuodelta 2019, tamperelainen laulaja-lauluntekijä ja muusikko.

Energiset esiintymiset viihdyttävät juhlivaa kansaa ympäri Suomen niin pienissä kuin suuremmissakin tapahtumissa.

Keikkojen ohjelmisto koostuu Markuksen oman materiaalin lisäksi tunnetusta suomenkielisestä iskelmästä, rockista ja popista.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

To 27.6. Hophaus Stand Up: Antti Haapala - Sähköä Ilmassa

Antti Haapala painoi kaasun pohjaan jo ensimmäisellä keikallaan ja kaahasi ansaitusti ohituskaistaa pitkin kellariklubeilta isoille areenoille kolaroimatta kertaakaan!

Tämä Suomikomiikan Kinder-muna paljastaa herkullisen aloituksen jälkeen aina yllätyksen ja Antin keikoilla todellisuudesta maalataan esiin hauskin mahdollinen versio. Järkkymätön lavakarisma ja lempeä pihtiote yleisön nauruhermosta ovat Antin tavaramerkkejä, eikä ote lipsu koskaan.

Antti on jyrä. Hänet voi laittaa vaikka minkä laiturin nokalle esiintymään, niin kohta on rivi tukkasotkia siinä hekottamassa.

Showtime 20.30

K-18 | Liput 13 €

Liput ennakkoon Ticketmasterista, Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

28.6. Hophaus Live: Oliver

Virroilta lähtöisin oleva, nykyään Jyväskylästä käsin vaikuttava rock-yhtye Oliver tekee musiikkia suoraan sydämestä elävästä elämästä. Kitaravetoiset kertosäkeet ovat isoja ja tunnelmaa paisutellaan pienestä suurempaan mahdollisimman paksulla siveltimellä.

Keikoilla bändi elää uransa parasta aikaa, kuten laulaja Jari Väyliö kertoi Tamperelaisen haastattelussa.

Bändin musiikkia on kuultu vuosien saatossa laajalti radioaalloilla, varsinkin Yle Radio Suomessa, mutta myös muun muassa Radio Suomirock, Suomipop ja Iskelmä ovat soittaneet bändin musiikkia. Spotifyssa yhtyeen musiikkia on kuunneltu 3,5 miljoonaa kertaa.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

La 29.6. Hophaus Live: Stepa

Pohjoisen suomiräpin ääneksikin tituleerattu Stepa julkaisi uuden albumin Gettotekniikka maaliskuussa 2024.

Lämminhenkistä ja tiedostavaa otetta suosivan Stepan riimit ovat täynnä hevosvoimaa ja korkeajännitteistä energiaa. Nykypäivänä Stepan musiikki puhuu yhä enemmän ajan- ja elämän arvokkuuden puolesta, unohtamatta voimista suurimpia: rauhaa ja rakkautta.

Vuonna 2008 julkaistu debyyttialbumi MC toi rap-artistin suuremman yleisön tietoisuuteen musiikkilehti Rumban kutsuttua albumia suomiräpin uudeksi nollapisteeksi. Pari vuotta myöhemmin julkaistu studioalbumi Made In Sodankylä käsittelee artistin suhdetta yhteiskuntaan, myönteisen ajattelutavan merkitystä ja itsetutkiskelua: aiheita, jotka ovat lähellä artistin sydäntä tänäkin päivänä.

2012 Helsingin Sanomat nosti Aren kanssa tehdyn …Ja naksuvat luupit -albumin vuoden parhaaksi kotimaiseksi räplevyksi. Stepan kolmas sooloalbumi Ultramagneettinen ylsi parhaimmillaan Suomen virallisen albumilistan viidennelle sijalle, jonka jälkeen Henget -albumi vei artistia yhä syvällisimpiin aiheisiin. Unelmieni Teatteri -niminen EP-trilogia (2019) puolestaan flirttaili iskelmämusiikin, hiphopin ja indierockin kanssa toimien prologina melodisemmalle tuotannolle. Kesäisen rento Siistii räppii ilmestyi kesällä 2022 ja vuonna 2023 artistilta saatiin Eevil Stöön kanssa tehty yhteisalbumi Et voi pysäyttää meitä sekä useamman vuoden ajalta kertyneitä, albumeilta poisjääneitä kappaleita sisältävä sooloalbumi Kodittomat.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

Pe 5.7. Hophaus Live: Ilpo Kaikkonen

Vuodesta 2005 eri kokoonpanoilla musisoinut laulaja-lauluntekijä Ilpo Kaikkonen on luonut vahvan kivijalan kotimaisen musiikin sanansaattajana. Ilpolla on takana nuoresta iästään huolimatta satojen keikkojen kokemus, ja mies tunnetaankin erinomaisena esiintyjänä ja helposti lähestyttävänä kaverina, jolla on aurinkoinen asenne ja jalat maassa. Keikoilla kuullaan enimmäkseen Ilpon omia biisejä, joita on kertynyt vuosien saatossa jo iso liuta. Isommin radiosoittoa ovat saaneet hitit ”Terveiset sinne taivaaseen”, ”Kryptoniitti” ja ”Savuna ilmaan”. Omien biisien ohella Ilpo tykkää keikoilla soittaa valitsemistaan ikivihreistä lainakappaleista näköisiään versioita.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

La 6.7. Hophaus Live: S4KUA

S4KUA Tuo kesäiltaan kotimaista rockmusiikkia, niin omaa kuin cover-musiikkia.

Kappaleet saavat kyytiä ainakin akustisen kitaran viulun ja huuliharpun säestyksellä.

Showtime 22.30

K-18 | Vapaa pääsy

Pe 12.7. Hophaus Live: KORMUS

Manserockin manttelinperijäksi tituuleerattu Kormus kiertää Suomea uuden singlen myötä Kesäiltamat 2024 -kiertueellaan.

On kantria, bluesia, punkkia ja ripaus iskelmääkin, sekä tietysti vielä lisää rockia, rock’n’rollia sekä rakettirollia. Vaan niin vain kaikesta tästä syntyy jotain osiaan suurempaa. Ei tätä pysty täysin ymmärtämään, mutta kukapa kaiken haluaisikaan aina tietää.

Showtime 22.30

K-18 | Vapaa pääsy

Pe 13.9. Hophaus Live: Heavy Metal Revolution

Heavy Metal Revolution on todella näyttävä showbändi, joka kuljettaa bilekansan kultaiselle 80-luvulle Hard Rock, Glam Rock ja Heavy Metal-scenen ytimeen!

Pörrötukat, saksipotkut, spandexit ja sifonkihuivit viuhuvat, kun kasarihitit kajahtavat raikkaasti ilmoille! Tätä show’ta tehdään tosissaan, mutta ei vakavana. Itseironia, huumori ja parodia ovat vahvasti läsnä – niin esiintymismaneereissa, spiikeissä, kuin pukeutumisessakin. Kaikesta tästä muodostuu loistava show, jonka todellakin haluat nähdä, kuulla ja ennen kaikkea kokea!

Tämä bändi yllättää autenttisuudellaan, näyttäen ja kuulostaen esikuviensa mukaiselta ja fiilis on kuin olisit aidosti nauttimassa Guns ‘n Rosesin keikasta Los Angelesin kuumassa kesäyössä ’89!

Showtime 22.30

K-18 | Vapaa pääsy

kontaktuppgifter

Visa på kartan

Sääskiniementie 560

Kuopio

karta

Restaurangen är tillgänglig med rullstol

S-Card

Vi godtar S-Card

Vecka:

Mån - Tor 

16:00 - 00:00

Fre - Lör 

14:00 - 02:00

Sön 

16:00 - 00:00

Restaurangkedjor

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress:

Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors

Postadress:

PB 1 00088 S-GRUPPEN

FO-nummer:

0116323-1

Försäljingstjänst, huvudstadsregionen

0300 870 020 (vardagar kl. 8.00–18.00)

51 cent/min + lna/msa

Alla försäljningstjänster

SOK

010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17.00)

lna/msa

Respons


Responslänkarna till de enskilda restaurangerna finns på respektive restaurangs webbsida.