Tapahtumat

Tapahtumat

Viivy ja viihdy Hopparin tapahtumissa! Tahkon Hophaus tarjoilee livemusiikkia ja muita tapahtumia ympäri vuoden. Tsekkaa tapahtumat täältä ja tule viihtymään.

To 5.10. Hophaus Stand Up: Pyry Valtonen & Arttu Järvinen

ARTTU JÄRVINEN

Arttu Järvinen on stand upin Honda Monkey. Pelkän ulkomuodon perusteella luulisi, että homma leviää jo ennen alkujaan, mutta sitten se vain lähtee toimimaan joka kerta.

Artun tarkat omintakeiset havainnot ja elävästi kuvaillut nolot tilanteet saavat yleisön niin nauramaan kuin hyvälle tuulelle vielä pitkään keikan jälkeenkin.

Arttu on voittanut Suomen stand up clubin Vuoden tulokas 2022 -kilpailun eikä mitään muuta ikinä.

PYRY VALTONEN

Pyry Valtonen on Suomen hauskin sinettäläinen. Jos et vielä tiedä missä tämä Lapin helmi nimeltä Sinettä on, niin Pyryn keikan jälkeen kyllä tiedät.

Pyry on lupsakka pohjoisen kasvatti, murehtimisen maailmanmestari ja sympaattisuudessaan ainakin maajoukkuetasoa.

Pyryn keikalla ei energiaa eikä naurua puutu kun tämä puhelias lappilainen ottaa tilanteen haltuun paikassa kuin paikassa.

Showtime 20.30

K-18 | Liput 12 €

Liput ennakkoon Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

Pe 6.10. Luontofest iltabileet: Shut The Funk Up

Perjantaina Luontofestin virallisilla jatkoilla Hopparissa kansaa viihdyttää bilebändi Shut The Funk Up.

Shut The Funk Up on oululainen bilebändi, jonka räjähtävän energinen show pistää bileet takuuvarmasti käyntiin. Perinteisten bändisoittimien rinnalla tunnelmaa ovat luomassa syntetisaattorit ja saksofoni. Monipuolisesta ohjelmistosta löytyy sekä uutta että vanhaa, varmasti jokaiselle jotakin!

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

La 7.10. Luontofest iltabileet: Niina Annika, Pirulainen ja Elias Gould

Lauantaina Luontofest huipentuu Hopparin iltabileillä, joissa musiikista vastaa Niina Annika, Pirulainen sekä Elias Gould!

Lauluntekijä Niina Annika luo luontoaiheisella musiikillaan herkkiä ja juurevia sävyjä, jotka koskettavat ja vahvistavat aitoudellaan.
Musiikki nojaa vahvasti tarinankerronnalliseen folkiin, josta löytyy sävyjä niin bluesin kuin etnonkin väripaletista.
Artisti ammentaa kappaleisiinsa inspiraatiota luonnon mystiikasta ja ihmisen luontoyhteydestä. Hänen kappaleitaan värittävät luonnon vuodenaikojen vaihtuvat sävyt, sisäinen taikamaailma ja elon liekki, jonka lämmössä tunteet ja tarinat pääsevät valoon.

Pirulainen on rytmimusiikillinen Kuusikko jonka käsissä akustinen sielukkuus kohtaa rockin potkun.

Kitaravetoista, brittivivahteista indie-rockia tekevä helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä Elias Gould julkaisi syyskuussa 2022 odotetun kakkosalbuminsa Susihavaintoja. Vastaavan tuottajan Riku Mattilan ja kirjailija-toimittaja Ronja Salmen kanssa luotu, yhdeksän kappaletta sisältävä albumi on Gouldille syväluotaava taidonnäyte jolla kertojana kuullaan epävarma ja levoton henkilö. Gould on ennen soolouraansa soittanut rumpuja One of the Pigeons ja Spectral Rays –yhtyeissä sekä keikkaillut muun muassa Ronyan, Graciaksen, Noah Kinin ja Hätä-Miikan kanssa. Elias Gould on myös monelle tuttu Ilves- ja Kansallisteatterin lavoilta sekä elokuvista Miss Farkku Suomi (2012), Hyväntekijä (2014), Paratiisi (2011) ja Tuntematon Sotilas (2017).


Showtime klo 21:00

K-18 | Vapaa pääsy

To 2.11. Hophaus Stand Up: XL Sami & Marju-Nella Pikkasen Pehmeet

PIKKASEN PEHMEET STAND UP

XL Sami

XL Sami on suomen kovakuntoisin koomikko. Samin järkälemäinen lavakarisma yhdistettynä lyhyisiin oneliner-vitseihin on kuin katsoisi Muhammad Alin kohtaavan kehässä kansantanssijan. Sami on nopea, hauska ja vahva!

Marju-Nella

Marju-Nella on samalla hirmu söpö, nolo, hauska, älykäs, kiltti ja härski. Tarinat ovat omasta elämästä ja niihin on helppo samaistua, jos sullakin on ruuvi ”vähän” löysällä.

Tässä illassa Marju-Nella uutena Jokioislaisena kertoo havainnoistaan Jokioisista. Tosin saa osansa myös naapurikunnat. Varsinkin Forssa.


Showtime 20.30

K-18 | Liput 12 €

Liput ennakkoon Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

Pe 3.11. Hophaus Live: Bee

Supertulokas Bee suuntaa loppuvuodesta levyjulkkarikiertueelle!

Tummasävyistä poppia ja soulia musiikissaan yhdistelevä Bee julkaisee odotetun debyyttialbuminsa syksyllä. Omaperäisellä soundillaan ihastuttava laulaja suuntaa albumin myötä mittavalle julkkarikiertueelle.

YleX Läpimurto 2023 -voittajaksi nostettu artisti vuodattaa kappaleille vaikeita ja kiperiä elämäntapahtumien tuntemuksia. Bee on julkaissut tähän mennessä neljä singleä myöhemmin tänä vuonna ilmestyvältä debyyttialbumilta; Viimeisiä sanoja, Ympyrää, Omenapuita, Tequilakahvi sekä Mustaa. Syyskuussa julkaistu ja kultarajan rikkonut Tequilakahvi pysyi Spotifyn top50 -listalla yhteensä 77 päivää nousten Suomen toiseksi striimatuimmaksi kappaleeksi.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

La 4.11.Hophaus Live: James Band

James Band on pitkän linjan yhtye, jolta taittuu niin perinteinen tanssimusiikki kuin myös kotimaisen pop/bilegenren kovimmat hitit.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

To 9.11. Hophaus Stand Up: Olli Siiki & Eero Corso

OLLI SIIKI

Neuroottinen Manselainen pätkäle, perspektiivivikainen velmuilija. Olli naurattaa leppoisalla Tampereen murteella, johdattaen yleisön naurualtaan syvään päähän. Kun Olli törmää arkeen, arki ei selviä. Selkeää, napakkaa ja jokaisen arkea koskettavaa huumoria yli vuosikymmenen kokemuksella ja 165 cm korkeudelta.

EERO CORSO

Häiriintyneellä tavalla nokkela koomikko, jonka viattoman näköisen ulkokuoren alta tulvii yönmustia vitsejä, joita et tohdi toistaa kanttiinin kahvipöydässä.

Koomikkona Eero on noussut nopeasti Suomen pienimmiltä komediaklubeilta Suomen toiseksi pienimmille ja sitä suuremmille klubeille. Niiden lisäksi hän on esiintynyt myös Nelosen Stand Up! -ohjelmassa, stand up -kilpailuissa ja lukuisilla festivaaleilla niittäen niissä kaikissa runsaasti mainetta, mutta ei kunniaa.

Eeron sysimusta komedia ei välttämättä sovi kaikille, mutta se ei ole estänyt häntä esiintymästä kaikille. Esityksen aikana harmittomilta vaikuttavat asetelmat saavat kammottavia, mutta hauskoja käänteitä ja ennen pitkää osa yleisöstä saattaa huomata nauravansa asioille, joille ei ehkä pitäisi, ja loput itkevänsä asioille, joille ei ehkä pitäisi.”

Showtime 20.30

K-18 | Liput 12 €

Liput ennakkoon Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

Pe 10.11.Hophaus Live: Vince Boncamper

Vince Boncamper on pitkän linjan artisti Tampereelta.
Hiljattain levydiilin bändinsä Looserin kanssa saanut kitaristi-laulaja esittää materiaalia tulevalta albumilta sekä tuttuja hittejä Suomesta ja maailmalta.

Showtime 22.30

K-18 | Vapaa pääsy

La 11.11.Hophaus Live: Vince Boncamper

Vince Boncamper on pitkän linjan artisti Tampereelta.
Hiljattain levydiilin bändinsä Looserin kanssa saanut kitaristi-laulaja esittää materiaalia tulevalta albumilta sekä tuttuja hittejä Suomesta ja maailmalta.

Showtime 22.30

K-18 | Vapaa pääsy

To 16.11. Hophaus Stand Up: Iikka Kivi

Iikka Kivi on oululainen stand up -koomikko, tuottaja ja käsikirjoittaja.

Kivi on esiintynyt sadoilla stand up -keikoilla, tuottanut kymmeniä iltoja ja kiertueita, kirjoittanut useita tv-ohjelma ja tehnyt monenlaista mediatyötä.

Showtime 20.30

K-18 | Liput 12 €

Liput ennakkoon Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

Pe 17.11. Hophaus Live: Kirkkovene

Kirkkovene, tuttavallisemmin Kirkkis, on perinteinen punk rock -yhtye, jolle hauskanpito ja yllätyksellisyys on tärkeämpää kuin säntillinen soittaminen.
Shown aikana tullaan kuulemaan pas*oja faijavitsejä, omaa tuotantoa ja ennen kaikkea klassikkohittejä ja uudempia hittejä punk rock -mausteella.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

To 23.11. Hophaus Stand Up: Petri Hankonen

Petri Hankosen stand up soolo: Ikä & Terveys

Yli 10-vuotta komiikkaa ja elämää on takana siitä hetkestä kun ensimmäisen kerran stand up lavalle astuin. Nyt on oma tyyli tehdä löytynyt, joten on aika laittaa ensimmäinen luku tätä uraa pakettiin. Ja olet tervetullut kuulemaan sen. Tuntuu että tähän pisteeseen pääseminen tosiaan kesti kauan; Ikä ja terveys.

Komiikan aloittamisen jälkeen perheesen on tullut lisäystä. Käytännössä tytär on yhtä vanha kuin oma koomikon ura. Stand up on opettanut minulle paljon työelämästä, itsestäni ja muista. Kymmeneen vuoteen on mahtunut iloja, suruja ja kaikki ne ovat oleet oppitunteja. Näistä aion puhua. Ja kertoa sen mitä opin myös teille. Huumorin avulla. Tosissaan, ei vakavasti.

”Ei nauru ole paras lääke. Mutta ei se huonoinkaan ole”

Minulta on kysytty miksi teen komiikkaa? Yleensä vastaan: ”mitä lahjaton narsisti nyt muuta voi tehdä. No tietenkin suomiräppiä” Mutta vakavasti; Tiede ei ole vieläkään selvittänyt mistä nauru johtuu ja miksi me nauramme. Mutta sen tiedän, että se tekee hyvää.

Joskus opiskeluaikoina sanoin, että taide antaa vastauksia kysymyksiin joita emme osaa vielä esittää. Nauru on minulle asia joka ei ole kysymys eikä vastaus, se vain on. Sen enempää en halua sitä tutkia.

Eka keikka oli vuonna 2012. Yhdeksän vuotta Markku toikan vetämän stand up kurssin jälkeen. Lavalle ei ilmeisesti ollut kiire. Ja nyt ei ole enää kiire sieltä pois.

Eli nyt on hyvä aika laittaa opitut asiat esille. Tule nauramaan, viihtymään, ehkä kokemaan myös jotain muutakin.

Showtime 20.30

K-18 | Liput 12 €

Liput ennakkoon Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

Pe 24.11.Hophaus Live: ASA & DJ

ASA & DJ

Me rakennamme identiteettimme ja tulemme osaksi ympäröivää kulttuuria kielen kautta. Tätä todellisuutta me myös dokumentoimme kielellä. Kieli tarjoaa meille työkalut oman maailman rakentamiseen. Sen Asa on tehnyt.

Aliaksella Avain uransa aloittaneella Matti Salolla oli aina oma painovoimansa, joka ohjasi omalle polulle. Klassikoksi muodostunut debyytti ”Punainen tiili” toi sosiaalista realismia ja poliittista paatosta Rähinän ulosantiin, mutta varsinainen läpimurto oman äänen, oman kielen ja oman maailman, löytymiseen oli Asa.

Kieli on rytmiä ja räpinkin keskiössä on flow, eli rytminen karisma. Jo toinen Asan nimellä julkaistu levy ”Terveisiä kaaoksesta” esitteli vuonna 2006 oman sisäisen rytminsä tahtiin toimivan sanataitelijan, joka etsi luovan yhteistyön kautta myös omaa soundiaan.

Yksi versio omasta soundista löytyi vuonna 2008 ilmestyneellä levyllä ”Loppuasukas”. Soundi ammensi eri kansanmusiikeista roisilla otteella ja toi Asalle sekä Emma- että Teosto-palkinnon. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Asa on julkaissut ja esittänyt musiikkia ahkerasti, psykedeliasta vahvasti ammentavasta ja tee se itse -henkisestä ”Foetida”-sarjasta perinteisemmällä hiphop-estetiikalla operoiviin levyihin, kuten ”Love” ja ”Jou jou”, sekä DJ-vetoisista keikoista Asa Bäänd II -kokoonpanon konsertteihin. Asa julkaisi joulukuussa 2022 uusimman albuminsa ”Täytyy mennä metsään”, joka on artistin järjestyksessään 17. studioalbumi.

Vuonna 2023 Asa on taiteilijana itsenäinen sekä esteettisesti että oman levy-yhtiönsä ansiosta. On monta suuntaa johon lähteä, monta kotia jonne palata, monta ajatusta jota jahdata, sanoilla ja rytmeillä, soundeilla ja näyillä.

On monta maailmaa, joita rakentaa.

Showtime 22.30

K18 | Vapaa pääsy

To 30.11. Hophaus Stand Up: Riku Sottinen

Riku Sottinen - Suomen Stand up -koomikoiden omituisimpia tähtiä.

Riku asteli ensimmäistä kertaa lavalle jo vuonna 2004, ja siitä lähtien hän on valloittanut yleisöjä tuhansilla keikoilla. Hänen lavashow'nsa ovat tunnettuja ainutlaatuisuudestaan ja spontaanista improvisaatiosta, mikä tekee jokaisesta esiintymisestä unohtumattoman kokemuksen. Riku on myös näyttänyt taitonsa radiossa ja televisiossa, esiintyen useissa stand up -ohjelmissa sekä Love Islandin äänenä. Hänellä on takanaan yli 2000 keikkaa, ja hän jatkaa yleisön naurattamista ja viihdyttämistä ilmiömäisellä energiallaan. Riku Sottinen on koomikko, joka saa katsojat nauramaan kippurassa ja haluamaan palata uudestaan ja uudestaan hänen keikoilleen.

Showtime 20.30

K-18 | Liput 12 €

Liput ennakkoon Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

Pe 1.12. Hophaus Live: Kuningasidea

Helsingin Käpylässä vuonna 2009 perustettu Kuningasidea on reggaen ja rapin syövereistä inspiraationsa löytänyt kokoonpano, joka on kolmetoista vuotta kestäneen matkansa aikana työntänyt genrerajat sulatusuuniin, muovaten yhteissoitollaan itselleen tunnusomaisen tyylin.

Yhtyeen hittikimara, tiukka soitto, yhteisen tekemisen ilo näkyy ja kuuluu. Kuningasidean keikat nostavat suupielet väkisten ylöspäin! Bändi on parhaimillaan livenä ja se on ehdottomasti koettava jokaisen itse.

Showtime 22.30

K18 | Vapaa pääsy

To 7.12. Hophaus Stand Up: Anitta Ahonen

Anitta Iso A Ahosen stand up soolo

Stand up -koomikko Anitta Iso A Ahonen -kohta kuudenkympin ja kuoleman välillä- on oman elämänsä anarkistiorvokki, joka kukkii siellä missä häntä huvittaa. Tällä Juupajoen lahjalla on yli 2300 stand up -keikkaa takanaan ja paljon raatorehellistä sanottavaa asiasta kuin asiasta. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja Ahonen tunnetaankin räävittömänä bitchinä, Tammelan Rivo-Riittana sekä vuodesta 2022 tiktokin kiroilevana rollaattorimummona. Tiktok-nuoriso on antanut idolilleen muitakin lempinimiä: toteemieläin, voimaeläin, tiktokin vapahtaja ja yhdelle 16-vuotiaalle hän on roolimalli.

Showtime 20.30

K-18 | Liput 12 €

Liput ennakkoon Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

Pe 8.12. Hophaus Live: Anton Äikäs

Anton Äikäs on innokas ja ja tuottelias Tamperelainen laulaja/lauluntekijä. Hän on tunnettu Tamperelaisen Kormus bändin solistina ja kitaristina. Kormus on julkaissut kolme pitkäsoittoa ja 18 singleä. Kormuksen kappaleista mm. Yhden illan prinsessa, Tennarin tähti ja Mä oon vain mä ovat saaneet soittoa paikallisradioissa ja päässeet Spotifyn soittolistoille. Tämän lisäksi Anton on soittanut Rockwalli-yhtyeessä ja tehnyt keikkoja pitkän linjan artistien ja bändien kanssa: mm. Mikko Alatalo, Jykä Sirainen, Jani Wickholm, Olli Herman, Tommi Läntinen, Matthau Mikojan, Hauli Bros ja Mustat Enkelit. Nuoresta iästä huolimatta Antonilla on takana yli 1000 keikkaa ympäri suomea.

Anton Äikkään soolokeikat ovat tunnelmallisia mies ja kitara elämyksiä. Luvassa on nopeita jalalle käyviä ralleja kuin myös rauhallisempia tunnelmapaloja. Biisilista koostuu lainatuista sekä omista kappaleista jotka ovat pääosin suomenkielisiä.

Showtime 22.30!

K-18 | Vapaa pääsy

La 9.12. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 9.12. Hophaus Live: James Band

James Band on pitkän linjan yhtye, jolta taittuu niin perinteinen tanssimusiikki kuin myös kotimaisen pop/bilegenren kovimmat hitit.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

To 14.12. Hophaus Stand Up: Fredi Lilius & Harri Soinila

Fredin energia on käsinkosketeltavissa, hyväntuulinen ja vilkas Fredi syventyy niin päivän polttaviin ajankohtaisuuksiin kuin tutkii elämää syventävämmin myös historiallisesta näkökulmasta katsottuna.

Maailmaa nähnyt 46-vuotias koomikko tuo matkoiltansa näkemyksensä eläinkunnan ihmeellisyyksistä aina paikallisiin kulttuureihin.

Yleisö ei jää kylmäksi vaan saa päivän urheilusuorituksensa pelkästään katsomalla Fredin keikkaa!

Harri Soinila on yksi Suomen kansainvälisimpiä koomikoita ja hän on esiintynyt 30 maassa kolmella mantereella, ollut pääesiintyjänä eksoottisissa paikoissa kuten Rio de Janeiro, Casablanca, Edinburgh, Ljubljana ja Forssa. Hänet on nähty Suomen televisiossa ja kuultu Maltan radiossa. Lisäksi hän edusti Suomea Laugh Factoryn Maailman hauskin ihminen -kilpailussa Ismo Leikolan jalanjäljissä ja toimi lämmittelijänä kanadalaisen megatähti Russell Petersin Euroopan-kiertueella 2022.

Harrin teräviä ja lyhyitä juttuja on kuvailtu mustaksi huumoriksi hyvällä sydämellä ja välillä toisin päin. Aihepiireinä on elämä, kuolema, monikulttuurinen avioliitto, suomalaisuus ja siihen liittyen myös alkoholi. Lisäksi seassa on yleensä yksi tosi hauska koira-aiheinen juttu.

Showtime 20.30

K-18 | Liput 12 €

Liput ennakkoon Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

Pe 15.12. Hophaus Live: Hit It!

Savon sykähdyttävin bilebändi Hit It! viihdyttää bilekansaa.

Asennetta tältä kokoonpanolta ei puutu ja tanssifiilis on taattu.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

La 16.12. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 23.12. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 30.12. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 6.1. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 13.1. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 20.1. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 27.1. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 3.2. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 10.2. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 17.2. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 24.2. Hopahausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 2.3. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 9.3. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 16.3. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 23.3. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 30.3. Hophausin afterski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 6.4. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 13.4. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 20.4. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

To 5.10. Hophaus Stand Up: Pyry Valtonen & Arttu Järvinen

ARTTU JÄRVINEN

Arttu Järvinen on stand upin Honda Monkey. Pelkän ulkomuodon perusteella luulisi, että homma leviää jo ennen alkujaan, mutta sitten se vain lähtee toimimaan joka kerta.

Artun tarkat omintakeiset havainnot ja elävästi kuvaillut nolot tilanteet saavat yleisön niin nauramaan kuin hyvälle tuulelle vielä pitkään keikan jälkeenkin.

Arttu on voittanut Suomen stand up clubin Vuoden tulokas 2022 -kilpailun eikä mitään muuta ikinä.

PYRY VALTONEN

Pyry Valtonen on Suomen hauskin sinettäläinen. Jos et vielä tiedä missä tämä Lapin helmi nimeltä Sinettä on, niin Pyryn keikan jälkeen kyllä tiedät.

Pyry on lupsakka pohjoisen kasvatti, murehtimisen maailmanmestari ja sympaattisuudessaan ainakin maajoukkuetasoa.

Pyryn keikalla ei energiaa eikä naurua puutu kun tämä puhelias lappilainen ottaa tilanteen haltuun paikassa kuin paikassa.

Showtime 20.30

K-18 | Liput 12 €

Liput ennakkoon Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

Pe 6.10. Luontofest iltabileet: Shut The Funk Up

Perjantaina Luontofestin virallisilla jatkoilla Hopparissa kansaa viihdyttää bilebändi Shut The Funk Up.

Shut The Funk Up on oululainen bilebändi, jonka räjähtävän energinen show pistää bileet takuuvarmasti käyntiin. Perinteisten bändisoittimien rinnalla tunnelmaa ovat luomassa syntetisaattorit ja saksofoni. Monipuolisesta ohjelmistosta löytyy sekä uutta että vanhaa, varmasti jokaiselle jotakin!

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

La 7.10. Luontofest iltabileet: Niina Annika, Pirulainen ja Elias Gould

Lauantaina Luontofest huipentuu Hopparin iltabileillä, joissa musiikista vastaa Niina Annika, Pirulainen sekä Elias Gould!

Lauluntekijä Niina Annika luo luontoaiheisella musiikillaan herkkiä ja juurevia sävyjä, jotka koskettavat ja vahvistavat aitoudellaan.
Musiikki nojaa vahvasti tarinankerronnalliseen folkiin, josta löytyy sävyjä niin bluesin kuin etnonkin väripaletista.
Artisti ammentaa kappaleisiinsa inspiraatiota luonnon mystiikasta ja ihmisen luontoyhteydestä. Hänen kappaleitaan värittävät luonnon vuodenaikojen vaihtuvat sävyt, sisäinen taikamaailma ja elon liekki, jonka lämmössä tunteet ja tarinat pääsevät valoon.

Pirulainen on rytmimusiikillinen Kuusikko jonka käsissä akustinen sielukkuus kohtaa rockin potkun.

Kitaravetoista, brittivivahteista indie-rockia tekevä helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä Elias Gould julkaisi syyskuussa 2022 odotetun kakkosalbuminsa Susihavaintoja. Vastaavan tuottajan Riku Mattilan ja kirjailija-toimittaja Ronja Salmen kanssa luotu, yhdeksän kappaletta sisältävä albumi on Gouldille syväluotaava taidonnäyte jolla kertojana kuullaan epävarma ja levoton henkilö. Gould on ennen soolouraansa soittanut rumpuja One of the Pigeons ja Spectral Rays –yhtyeissä sekä keikkaillut muun muassa Ronyan, Graciaksen, Noah Kinin ja Hätä-Miikan kanssa. Elias Gould on myös monelle tuttu Ilves- ja Kansallisteatterin lavoilta sekä elokuvista Miss Farkku Suomi (2012), Hyväntekijä (2014), Paratiisi (2011) ja Tuntematon Sotilas (2017).


Showtime klo 21:00

K-18 | Vapaa pääsy

To 2.11. Hophaus Stand Up: XL Sami & Marju-Nella Pikkasen Pehmeet

PIKKASEN PEHMEET STAND UP

XL Sami

XL Sami on suomen kovakuntoisin koomikko. Samin järkälemäinen lavakarisma yhdistettynä lyhyisiin oneliner-vitseihin on kuin katsoisi Muhammad Alin kohtaavan kehässä kansantanssijan. Sami on nopea, hauska ja vahva!

Marju-Nella

Marju-Nella on samalla hirmu söpö, nolo, hauska, älykäs, kiltti ja härski. Tarinat ovat omasta elämästä ja niihin on helppo samaistua, jos sullakin on ruuvi ”vähän” löysällä.

Tässä illassa Marju-Nella uutena Jokioislaisena kertoo havainnoistaan Jokioisista. Tosin saa osansa myös naapurikunnat. Varsinkin Forssa.


Showtime 20.30

K-18 | Liput 12 €

Liput ennakkoon Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

Pe 3.11. Hophaus Live: Bee

Supertulokas Bee suuntaa loppuvuodesta levyjulkkarikiertueelle!

Tummasävyistä poppia ja soulia musiikissaan yhdistelevä Bee julkaisee odotetun debyyttialbuminsa syksyllä. Omaperäisellä soundillaan ihastuttava laulaja suuntaa albumin myötä mittavalle julkkarikiertueelle.

YleX Läpimurto 2023 -voittajaksi nostettu artisti vuodattaa kappaleille vaikeita ja kiperiä elämäntapahtumien tuntemuksia. Bee on julkaissut tähän mennessä neljä singleä myöhemmin tänä vuonna ilmestyvältä debyyttialbumilta; Viimeisiä sanoja, Ympyrää, Omenapuita, Tequilakahvi sekä Mustaa. Syyskuussa julkaistu ja kultarajan rikkonut Tequilakahvi pysyi Spotifyn top50 -listalla yhteensä 77 päivää nousten Suomen toiseksi striimatuimmaksi kappaleeksi.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

La 4.11.Hophaus Live: James Band

James Band on pitkän linjan yhtye, jolta taittuu niin perinteinen tanssimusiikki kuin myös kotimaisen pop/bilegenren kovimmat hitit.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

To 9.11. Hophaus Stand Up: Olli Siiki & Eero Corso

OLLI SIIKI

Neuroottinen Manselainen pätkäle, perspektiivivikainen velmuilija. Olli naurattaa leppoisalla Tampereen murteella, johdattaen yleisön naurualtaan syvään päähän. Kun Olli törmää arkeen, arki ei selviä. Selkeää, napakkaa ja jokaisen arkea koskettavaa huumoria yli vuosikymmenen kokemuksella ja 165 cm korkeudelta.

EERO CORSO

Häiriintyneellä tavalla nokkela koomikko, jonka viattoman näköisen ulkokuoren alta tulvii yönmustia vitsejä, joita et tohdi toistaa kanttiinin kahvipöydässä.

Koomikkona Eero on noussut nopeasti Suomen pienimmiltä komediaklubeilta Suomen toiseksi pienimmille ja sitä suuremmille klubeille. Niiden lisäksi hän on esiintynyt myös Nelosen Stand Up! -ohjelmassa, stand up -kilpailuissa ja lukuisilla festivaaleilla niittäen niissä kaikissa runsaasti mainetta, mutta ei kunniaa.

Eeron sysimusta komedia ei välttämättä sovi kaikille, mutta se ei ole estänyt häntä esiintymästä kaikille. Esityksen aikana harmittomilta vaikuttavat asetelmat saavat kammottavia, mutta hauskoja käänteitä ja ennen pitkää osa yleisöstä saattaa huomata nauravansa asioille, joille ei ehkä pitäisi, ja loput itkevänsä asioille, joille ei ehkä pitäisi.”

Showtime 20.30

K-18 | Liput 12 €

Liput ennakkoon Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

Pe 10.11.Hophaus Live: Vince Boncamper

Vince Boncamper on pitkän linjan artisti Tampereelta.
Hiljattain levydiilin bändinsä Looserin kanssa saanut kitaristi-laulaja esittää materiaalia tulevalta albumilta sekä tuttuja hittejä Suomesta ja maailmalta.

Showtime 22.30

K-18 | Vapaa pääsy

La 11.11.Hophaus Live: Vince Boncamper

Vince Boncamper on pitkän linjan artisti Tampereelta.
Hiljattain levydiilin bändinsä Looserin kanssa saanut kitaristi-laulaja esittää materiaalia tulevalta albumilta sekä tuttuja hittejä Suomesta ja maailmalta.

Showtime 22.30

K-18 | Vapaa pääsy

To 16.11. Hophaus Stand Up: Iikka Kivi

Iikka Kivi on oululainen stand up -koomikko, tuottaja ja käsikirjoittaja.

Kivi on esiintynyt sadoilla stand up -keikoilla, tuottanut kymmeniä iltoja ja kiertueita, kirjoittanut useita tv-ohjelma ja tehnyt monenlaista mediatyötä.

Showtime 20.30

K-18 | Liput 12 €

Liput ennakkoon Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

Pe 17.11. Hophaus Live: Kirkkovene

Kirkkovene, tuttavallisemmin Kirkkis, on perinteinen punk rock -yhtye, jolle hauskanpito ja yllätyksellisyys on tärkeämpää kuin säntillinen soittaminen.
Shown aikana tullaan kuulemaan pas*oja faijavitsejä, omaa tuotantoa ja ennen kaikkea klassikkohittejä ja uudempia hittejä punk rock -mausteella.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

To 23.11. Hophaus Stand Up: Petri Hankonen

Petri Hankosen stand up soolo: Ikä & Terveys

Yli 10-vuotta komiikkaa ja elämää on takana siitä hetkestä kun ensimmäisen kerran stand up lavalle astuin. Nyt on oma tyyli tehdä löytynyt, joten on aika laittaa ensimmäinen luku tätä uraa pakettiin. Ja olet tervetullut kuulemaan sen. Tuntuu että tähän pisteeseen pääseminen tosiaan kesti kauan; Ikä ja terveys.

Komiikan aloittamisen jälkeen perheesen on tullut lisäystä. Käytännössä tytär on yhtä vanha kuin oma koomikon ura. Stand up on opettanut minulle paljon työelämästä, itsestäni ja muista. Kymmeneen vuoteen on mahtunut iloja, suruja ja kaikki ne ovat oleet oppitunteja. Näistä aion puhua. Ja kertoa sen mitä opin myös teille. Huumorin avulla. Tosissaan, ei vakavasti.

”Ei nauru ole paras lääke. Mutta ei se huonoinkaan ole”

Minulta on kysytty miksi teen komiikkaa? Yleensä vastaan: ”mitä lahjaton narsisti nyt muuta voi tehdä. No tietenkin suomiräppiä” Mutta vakavasti; Tiede ei ole vieläkään selvittänyt mistä nauru johtuu ja miksi me nauramme. Mutta sen tiedän, että se tekee hyvää.

Joskus opiskeluaikoina sanoin, että taide antaa vastauksia kysymyksiin joita emme osaa vielä esittää. Nauru on minulle asia joka ei ole kysymys eikä vastaus, se vain on. Sen enempää en halua sitä tutkia.

Eka keikka oli vuonna 2012. Yhdeksän vuotta Markku toikan vetämän stand up kurssin jälkeen. Lavalle ei ilmeisesti ollut kiire. Ja nyt ei ole enää kiire sieltä pois.

Eli nyt on hyvä aika laittaa opitut asiat esille. Tule nauramaan, viihtymään, ehkä kokemaan myös jotain muutakin.

Showtime 20.30

K-18 | Liput 12 €

Liput ennakkoon Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

Pe 24.11.Hophaus Live: ASA & DJ

ASA & DJ

Me rakennamme identiteettimme ja tulemme osaksi ympäröivää kulttuuria kielen kautta. Tätä todellisuutta me myös dokumentoimme kielellä. Kieli tarjoaa meille työkalut oman maailman rakentamiseen. Sen Asa on tehnyt.

Aliaksella Avain uransa aloittaneella Matti Salolla oli aina oma painovoimansa, joka ohjasi omalle polulle. Klassikoksi muodostunut debyytti ”Punainen tiili” toi sosiaalista realismia ja poliittista paatosta Rähinän ulosantiin, mutta varsinainen läpimurto oman äänen, oman kielen ja oman maailman, löytymiseen oli Asa.

Kieli on rytmiä ja räpinkin keskiössä on flow, eli rytminen karisma. Jo toinen Asan nimellä julkaistu levy ”Terveisiä kaaoksesta” esitteli vuonna 2006 oman sisäisen rytminsä tahtiin toimivan sanataitelijan, joka etsi luovan yhteistyön kautta myös omaa soundiaan.

Yksi versio omasta soundista löytyi vuonna 2008 ilmestyneellä levyllä ”Loppuasukas”. Soundi ammensi eri kansanmusiikeista roisilla otteella ja toi Asalle sekä Emma- että Teosto-palkinnon. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Asa on julkaissut ja esittänyt musiikkia ahkerasti, psykedeliasta vahvasti ammentavasta ja tee se itse -henkisestä ”Foetida”-sarjasta perinteisemmällä hiphop-estetiikalla operoiviin levyihin, kuten ”Love” ja ”Jou jou”, sekä DJ-vetoisista keikoista Asa Bäänd II -kokoonpanon konsertteihin. Asa julkaisi joulukuussa 2022 uusimman albuminsa ”Täytyy mennä metsään”, joka on artistin järjestyksessään 17. studioalbumi.

Vuonna 2023 Asa on taiteilijana itsenäinen sekä esteettisesti että oman levy-yhtiönsä ansiosta. On monta suuntaa johon lähteä, monta kotia jonne palata, monta ajatusta jota jahdata, sanoilla ja rytmeillä, soundeilla ja näyillä.

On monta maailmaa, joita rakentaa.

Showtime 22.30

K18 | Vapaa pääsy

To 30.11. Hophaus Stand Up: Riku Sottinen

Riku Sottinen - Suomen Stand up -koomikoiden omituisimpia tähtiä.

Riku asteli ensimmäistä kertaa lavalle jo vuonna 2004, ja siitä lähtien hän on valloittanut yleisöjä tuhansilla keikoilla. Hänen lavashow'nsa ovat tunnettuja ainutlaatuisuudestaan ja spontaanista improvisaatiosta, mikä tekee jokaisesta esiintymisestä unohtumattoman kokemuksen. Riku on myös näyttänyt taitonsa radiossa ja televisiossa, esiintyen useissa stand up -ohjelmissa sekä Love Islandin äänenä. Hänellä on takanaan yli 2000 keikkaa, ja hän jatkaa yleisön naurattamista ja viihdyttämistä ilmiömäisellä energiallaan. Riku Sottinen on koomikko, joka saa katsojat nauramaan kippurassa ja haluamaan palata uudestaan ja uudestaan hänen keikoilleen.

Showtime 20.30

K-18 | Liput 12 €

Liput ennakkoon Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

Pe 1.12. Hophaus Live: Kuningasidea

Helsingin Käpylässä vuonna 2009 perustettu Kuningasidea on reggaen ja rapin syövereistä inspiraationsa löytänyt kokoonpano, joka on kolmetoista vuotta kestäneen matkansa aikana työntänyt genrerajat sulatusuuniin, muovaten yhteissoitollaan itselleen tunnusomaisen tyylin.

Yhtyeen hittikimara, tiukka soitto, yhteisen tekemisen ilo näkyy ja kuuluu. Kuningasidean keikat nostavat suupielet väkisten ylöspäin! Bändi on parhaimillaan livenä ja se on ehdottomasti koettava jokaisen itse.

Showtime 22.30

K18 | Vapaa pääsy

To 7.12. Hophaus Stand Up: Anitta Ahonen

Anitta Iso A Ahosen stand up soolo

Stand up -koomikko Anitta Iso A Ahonen -kohta kuudenkympin ja kuoleman välillä- on oman elämänsä anarkistiorvokki, joka kukkii siellä missä häntä huvittaa. Tällä Juupajoen lahjalla on yli 2300 stand up -keikkaa takanaan ja paljon raatorehellistä sanottavaa asiasta kuin asiasta. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja Ahonen tunnetaankin räävittömänä bitchinä, Tammelan Rivo-Riittana sekä vuodesta 2022 tiktokin kiroilevana rollaattorimummona. Tiktok-nuoriso on antanut idolilleen muitakin lempinimiä: toteemieläin, voimaeläin, tiktokin vapahtaja ja yhdelle 16-vuotiaalle hän on roolimalli.

Showtime 20.30

K-18 | Liput 12 €

Liput ennakkoon Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

Pe 8.12. Hophaus Live: Anton Äikäs

Anton Äikäs on innokas ja ja tuottelias Tamperelainen laulaja/lauluntekijä. Hän on tunnettu Tamperelaisen Kormus bändin solistina ja kitaristina. Kormus on julkaissut kolme pitkäsoittoa ja 18 singleä. Kormuksen kappaleista mm. Yhden illan prinsessa, Tennarin tähti ja Mä oon vain mä ovat saaneet soittoa paikallisradioissa ja päässeet Spotifyn soittolistoille. Tämän lisäksi Anton on soittanut Rockwalli-yhtyeessä ja tehnyt keikkoja pitkän linjan artistien ja bändien kanssa: mm. Mikko Alatalo, Jykä Sirainen, Jani Wickholm, Olli Herman, Tommi Läntinen, Matthau Mikojan, Hauli Bros ja Mustat Enkelit. Nuoresta iästä huolimatta Antonilla on takana yli 1000 keikkaa ympäri suomea.

Anton Äikkään soolokeikat ovat tunnelmallisia mies ja kitara elämyksiä. Luvassa on nopeita jalalle käyviä ralleja kuin myös rauhallisempia tunnelmapaloja. Biisilista koostuu lainatuista sekä omista kappaleista jotka ovat pääosin suomenkielisiä.

Showtime 22.30!

K-18 | Vapaa pääsy

La 9.12. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 9.12. Hophaus Live: James Band

James Band on pitkän linjan yhtye, jolta taittuu niin perinteinen tanssimusiikki kuin myös kotimaisen pop/bilegenren kovimmat hitit.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

To 14.12. Hophaus Stand Up: Fredi Lilius & Harri Soinila

Fredin energia on käsinkosketeltavissa, hyväntuulinen ja vilkas Fredi syventyy niin päivän polttaviin ajankohtaisuuksiin kuin tutkii elämää syventävämmin myös historiallisesta näkökulmasta katsottuna.

Maailmaa nähnyt 46-vuotias koomikko tuo matkoiltansa näkemyksensä eläinkunnan ihmeellisyyksistä aina paikallisiin kulttuureihin.

Yleisö ei jää kylmäksi vaan saa päivän urheilusuorituksensa pelkästään katsomalla Fredin keikkaa!

Harri Soinila on yksi Suomen kansainvälisimpiä koomikoita ja hän on esiintynyt 30 maassa kolmella mantereella, ollut pääesiintyjänä eksoottisissa paikoissa kuten Rio de Janeiro, Casablanca, Edinburgh, Ljubljana ja Forssa. Hänet on nähty Suomen televisiossa ja kuultu Maltan radiossa. Lisäksi hän edusti Suomea Laugh Factoryn Maailman hauskin ihminen -kilpailussa Ismo Leikolan jalanjäljissä ja toimi lämmittelijänä kanadalaisen megatähti Russell Petersin Euroopan-kiertueella 2022.

Harrin teräviä ja lyhyitä juttuja on kuvailtu mustaksi huumoriksi hyvällä sydämellä ja välillä toisin päin. Aihepiireinä on elämä, kuolema, monikulttuurinen avioliitto, suomalaisuus ja siihen liittyen myös alkoholi. Lisäksi seassa on yleensä yksi tosi hauska koira-aiheinen juttu.

Showtime 20.30

K-18 | Liput 12 €

Liput ennakkoon Hophausista, Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta sekä sales.peeassa@sok.fi

Pe 15.12. Hophaus Live: Hit It!

Savon sykähdyttävin bilebändi Hit It! viihdyttää bilekansaa.

Asennetta tältä kokoonpanolta ei puutu ja tanssifiilis on taattu.

Showtime klo 22:30

K-18 | Vapaa pääsy

La 16.12. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 23.12. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 30.12. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 6.1. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 13.1. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 20.1. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 27.1. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 3.2. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 10.2. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 17.2. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 24.2. Hopahausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 2.3. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 9.3. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 16.3. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 23.3. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 30.3. Hophausin afterski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 6.4. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 13.4. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

La 20.4. Hophausin after ski

Pistä monolla koreaksi joka lauantai koko laskettelukauden ajan Hophausin After Ski bileissä DJ:n kanssa!

Showtime klo 15:30-18:00

K-18 | Vapaa pääsy

kontaktuppgifter

Visa på kartan

Sääskiniementie 560

Kuopio

karta

Restaurangen är tillgänglig med rullstol

S-Card

Vi godtar S-Card

Vecka:

Mån - Tor 

16:00 - 00:00

Fre - Lör 

14:00 - 02:00

Sön 

16:00 - 00:00

Restaurangkedjor

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Fafa's
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
Jyvänen
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
Papa Giovanni
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress:

Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors

Postadress:

PB 1 00088 S-GRUPPEN

FO-nummer:

0116323-1

Försäljingstjänst, huvudstadsregionen

0300 870 020 (vardagar kl. 8.00–18.00)

51 cent/min + lna/msa

Alla försäljningstjänster

SOK

010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17.00)

0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min)

Respons


Responslänkarna till de enskilda restaurangerna finns på respektive restaurangs webbsida.