Vastarantas meny våren 2024
Vastaranta är öppet på kvällarna endast vid förhandsbokning, min. 7 dagar innan tillställningen.
Menyn är tillgänglig för minst 20 personer.
Mer info och bokningar:
Original Sokos Hotel Kaarle, försäljningstjänst (må kl. 9-16, ti-fre kl. 8-17)
+358 20 780 8920
sales.kokkola@sokoshotels.fi
Ett gemensamt val för hela gruppen (specialdieter och allergier tas i beaktande).
Minst två rätter bör väljas av menyn på följande vis;
för- och huvudrätt / huvud- och efterrätt / för-, huvud- och efterrätt.
Meny 2024
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.