Rosso, Karleby

Där Rosso finns, finns också Italien

Rosso Karleby finns i Köpcentret Chydenia, mitt inne i stadens pulserande, charmfulla och bilfria centrum. Alla är välkomna till Rosso, unga och gamla, stora och små och grupper av t.ex. arbetskamrater eller folk med gemensamma intressen – och alldeles särskild uppmärksamhet ägnar vi barnfamiljerna. Barnen har egen meny och en speciell hörna för lek. Vi erbjuder italiensk-finska smakupplevelser, och på servicen prutar vi aldrig.

Vår terrass är den perfekta träffpunkten. Vardagslunch på terrassen om somrarna gör att stämningen på lunchtimmen känns nästan som vid medelhavet.

Den kabinettliknande nyare delen av Rosso är populär när födelsedagar och andra fester ska firas. I baren kan man slå sig ner och följa med vimlet på gågatan samtidigt som man njuter av specialkaffe, öl, vin eller någon drink. Antipasti och söta läckerheter finns för alla smaker. Och naturligtvis kan man välja bland pizza, pasta, biffar, fiskrätter och salladsportioner – kort sagt: det finns säkert något för alla.

Rosso Karleby har rykte om sig att aktivt vara med i det mesta som ordnas i stan eller i näromgivningen. Som lekfull terapi för kunderna har vi erbjudit bl.a. handarbetskvällar för herrar. Våra kunder har också haft möjlighet att tillverka terapifiltar till välgörande ändamål och samtidigt kunnat skriva berättelser i vår dagbok när de har känt för att lägga undan virkningen en stund.

Det finns 140 kundplatser i restaurangen och 75 på sommaterrassen.

Rosso, Karleby

Öppettid
I dag: 12:00 - 21:00
Adress

Isokatu 4, 67100 Karleby

karta
Telefonnummer

020 780 7975    

ring
Menyer och dryckesmenyer

kontaktuppgifter

Visa på kartan

Isokatu 4

Karleby

karta
Tillgänglighet
Restaurangen är tillgänglig med rullstol
S-Card
Vi godtar S-Card
Lekplats för barn
Vi har en lekplats för barn
Telefonnummer

020 780 7975

Samtalets pris Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min, matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min

ring
Veckonummer
Vecka:
Öppettid

mån - tor 

11:00 - 21:00

fre - lör 

11:00 - 22:00

sön 

12:00 - 21:00

Keittiömme sulkeutuu päivittäin puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa.