Äitienpäivä
ALKUPALABUFFET
Vihersalaatti & sitrusvinegrette (L,G)
Caesarsalaatti (L)
Tomaatti-sipulisalaatti (L,G)
Pikkelöityä parsaa ja kukkakaalia (L,G)
Paahdettua kalkkunanrintaa & Mustaherukkahilloke (L,G)
Prosciuttoa (L,G)
Marinoitua melonia, fetajuustoa & minttua (G)
Savumuikkumoussea & saaristolaisleipää (L)
Rosmariini-valkosipulioliivit (L,G)
Yrttimarinoitua portobelloa (L,G)
Focacciaa, tomaattisalsaa ja munakoisopestoa (L)
PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT
Naudan Petit Tender, tummaa marsalakastiketta, parsaa & gremolataperunaa (L,G)
TAI
Kuhaa, hollandaisekastiketta, parsaa & varhaisperunaterriiniä (L,G)
TAI
Parsarisottoa & grillattua parsaa (L,G)
JÄLKIRUOKABUFFET
Mansikka-kermakakku (L,G)
Sitrus-raparperipiirakkaa (L,G)
Suklaatryffeliä (L,G)
Kahvi/tee
Menu tarjolla klo 12-19
MENUN HINTA 49€/S-etukortilla 47€
Pelkkä alkuruokabuffet 19,50€
Pelkkä jälkiruokabuffet 13€
Buffet alle 4-vuotiaille veloituksetta, menut 4-12-vuotiaille puoleen hintaan
Keittiömme suosittelee
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.