Våra menyer

Vltavan parsaviikot 17.4.–30.5.

Vltava on loistava paikka tavata ystävät – ja parsaviikot on täydellinen hetki tehdä ruokatreffit. Toki tätä herkkua saa yksinkin tulla maistamaan! Tämän vuoden parsamenu on runsaan monipuolinen ja tarjoaa makuja jokaiselle. Tsekkiläinen olut tai raikas riesling täydentää parsanautinnon.

Katso menu alta ja varaa pöytä!

Alkuruoat

Pääruoat

Jälkiruoka

Parsamenu

Suositusviini

LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.

kontaktuppgifter

Visa på kartan

Elielinaukio 2

Helsingfors

karta

Restaurangen är tillgänglig med rullstol

S-Card

Vi godtar S-Card

010 76 63650

Samtalets pris ina/msa

ring

Vecka:

Mån 

11:00 - 00:00

Kök: 11:00 - 22:00

Tis 

11:00 - 04:00

Kök: 11:00 - 23:00

Ons 

11:00 - 00:00

Kök: 12:00 - 22:00

Tor 

11:00 - 02:00

Kök: 11:00 - 22:00

Fre 

11:00 - 04:00

Kök: 11:00 - 23:00

Lör 

10:00 - 04:00

Kök: 11:00 - 23:00

Sön 

11:00 - 00:00

Kök: 12:00 - 22:00

Restaurangkedjor

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress:

Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors

Postadress:

PB 1 00088 S-GRUPPEN

FO-nummer:

0116323-1

Försäljingstjänst, huvudstadsregionen

0300 870 020 (vardagar kl. 8.00–18.00)

51 cent/min + lna/msa

Alla försäljningstjänster

SOK

010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17.00)

lna/msa

Respons


Responslänkarna till de enskilda restaurangerna finns på respektive restaurangs webbsida.