Sparrismeny 17.4–30.5.
Kun Esplanadin puisto herää hiljalleen kauniiseen vehreään kesään, herkutellaan Kappelissa sesongin parhaalla maulla, parsalla. Vihreää ja valkoista parsaa onkin nautittavissa nyt monella tapaa, muun muassa kuohuviinillä maustettuna keittona sekä kalan tai lihan seurana. Lasillinen raikasta rieslingiä kruunaa aterian.
Katso menu alta, tee pöytävaraus ja tule nauttimaan!
Förrätter
Huvudrätter
Dessert
Sparrismeny
Vinrekommendation
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.