Alla RESTAURANGER PÅ ORTEN
PizzaBuffa Prisma, Ylivieska

Ät så mycket som du själv vill!

Snabb och enkel restaurang för hela familjen. Det är PizzaBuffa. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker – allt till samma pris! På vardagar kan du välja lunch från vår varierande lunchbuffé. Till dessert passar mjukglass eller någon annan av PizzaBuffas goda efterrätter. Efter ett besök på PizzaBuffa känner du dig alltid mätt och belåten.

 

Grill it! Uleåborg

Komplexet med tre restauranger ligger i centrum av Uleåborg i en trivsam byggnad som var brandstation på 1920-talet. Restaurangen Grill it! på andra våningen i brandstationen är en blandning av en hemtrevlig stil och modern design. Både stämningen och inredningen vittnar om byggnadens historia.

Grill it! förenar traditionell grillning med förstklassiga råvaror på ett fräscht och inspirerande sätt. På menyn finns både typiska skandinaviska smaker och kryddor från hela världen. Den hemtrevliga miljön och den unika musikscenen tar gästerna på en kulinarisk resa i vinets och matens värld.

Den unika vindsvåningen Ullakko är en riktig pärla på den gamla brandstationen. Den fina festlokalen på 3:e våningen har en trivsam gammaldags stil med moderna inslag. Den fantastiska miljön bjuder mötesdeltagare och gäster på en oförglömlig upplevelse.

Händelser
mustakari memories musiikki kokkola
29.6.2018 fredag

Mustakari Memories 2018

Mustakari

Mustakarintie 20, Karleby
Njut av sommarens bästa musik happening ute vid havet också nästa sommar!