Helsingin TOP5 olutravintolat – Katso lista!

Mikä ihmeen OlutHuone?

Mietitkö, minne suunnata lasillisille? Listasimme OlutHuoneet, jotka ovat saaneet parhaat Google-arvostelut.

1. Kaisla

Lähellä Helsingin päärautatieasemaa sijaitseva Kaisla on yksi Suomen suurimmista olutravintoloista. Historiallinen rakennus ja uniikki sisustus tiilistä tehtyine baaritiskineen tekee Kaislan tunnelmasta ainutlaatuisen. Tutustu »

2. Konepaja

Tyylikkään ja raikkaasti sisustetun Konepajan isoista ikkunoista tulvii päivisin valoa ja iltaisin niistä voi ihastella elämää kaupungin kaduilla. Tiskiltä löydät runsaan valikoiman kotimaisia ja ulkomaisia oluita, siidereitä, viinejä ja muita juomia. Konepajalla on panostettu erityisesti myös alkoholittomiin oluisiin ja siidereihin. Tutustu »

3. Kitty's

Legendaarisessa Kitty's Public Housessa saa sukeltaa klassiseen brittipubitunnelmaan. Hämärä valaistus, suoraan tynnyristä pumpattavaa real alea, pubiruokaa, dartsia ja lautapelejä. Tiskillä asiantuntevaa palvelua ja laadukas valikoima juomia oluista siidereihin – myös alkoholittomana! Mitä muuta sitä voi hyvältä pubilta toivoa. Tutustu »

4. Rotterdam

Kampin 1. kerroksessa sijaitseva Bierhuis Rotterdam on välitön hauskanpidon satama. Kotoisa, lämmin olohuonetunnelma ja hyvä olut- ja siiderivalikoima tekee Rotterdamista suositun paikan afterworkeille ja viikonloppuiltaisin. Mutkaton ja helppo paikka tulla yksille tai useammalle! Tutustu »

5. Sailor's

Herttoniemen satamasta löytyy yksi olutravintoloiden helmistä, johon kannattaa lähteä lasilliselle vaikka vähän kauempaakin! Sailor's on persoonallisesti sisustettu OlutHuone upeissa merimaisemissa lähellä metroasemaa. Tiskiltä saa asiantuntevaa palvelua ja runsas valikoima takaa, että juomaa löytyy jokaiseen makuun kotimaisista pienpanimo-oluista kansainvälisiin suosikkeihin. Tutustu »

Katso lisää olutravintoloita »

Lue myös: Baariopas – Löydä sinun hetkeesi sopivin OlutHuone »

Mikä ihmeen OlutHuone?

Oluthuone-perheeseen kuuluu 16 viihtyisää olutravintolaa pääkaupunkiseudulla. Nimestään huolimatta OlutHuoneen tiskiltä löytyy kaikenlaisia juomia moneen makuun, myös alkoholittomana.
Katso kaikki Oluthuoneet

Restaurangkedjor

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress:

Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors

Postadress:

PB 1 00088 S-GRUPPEN

FO-nummer:

0116323-1

Försäljingstjänst, huvudstadsregionen

0300 870 020 (vardagar kl. 8.00–18.00)

51 cent/min + lna/msa

Alla försäljningstjänster

SOK

010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17.00)

lna/msa

Respons


Responslänkarna till de enskilda restaurangerna finns på respektive restaurangs webbsida.