Rakkaudella ruokahävikkiä vastaan

Ripaus suolaa, runsaasti rakkautta ja valtavasti intohimoa. Saammeko esitellä Gunnarin itse tehdyn leivän, joka saa täyteläisen makunsa aamiaisen puurosta. Hyvä leipä täydentää aterian. Se sopii täydellisesti seurusteluun ja sillä kaapaisee viimeisetkin pisarat herkullisesta kastikkeesta. Gunnarin leipä on kuohkea ja täyteläinen. Siinä on sopivasti rapea kuori, pehmeä sisus ja päällä ripaus suolaa. Gunnarin leivän leivontaan pelastetaan puuro, mikä on jäänyt yli aamiaiselta ja jos leipää jää, tehdään siitä lounaskeitolle maistuvia krutonkeja. Näin minimoidaan ruokahävikin syntymistä. Kutsu leipä pöytään ja anna sen vietellä sinut makumatkalle kanssaan. Gunnarin leipä on yksi monista zero waste - toimenpiteistä, joita Gunnarissa on tehty. Gunnarin makumatkan annoksiin ja aukioloaikoihin pääset tutustumaan [TÄSTÄ](https://www.raflaamo.fi/fi/turku/ravintola-gunnar)

Restaurangkedjor

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress:

Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors

Postadress:

PB 1 00088 S-GRUPPEN

FO-nummer:

0116323-1

Försäljingstjänst, huvudstadsregionen

0300 870 020 (vardagar kl. 8.00–18.00)

51 cent/min + lna/msa

Alla försäljningstjänster

SOK

010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17.00)

lna/msa

Respons


Responslänkarna till de enskilda restaurangerna finns på respektive restaurangs webbsida.