Sadepäivän terassivinkit Helsingissä

Helsingin terassiopas 2024

Suomen kesäsää osaa välillä yllättää, mutta ei anneta sen lannistaa! Tässä lista paikoista, joissa voit nauttia terassikesästä sateisenakin päivänä.

1. Kappeli

Kappelin terassi on yksi kaupungin suurimmista. Voit nauttia terassilla juomien lisäksi myös kaikkia à la carte -listan annoksia ja kahvilan herkkuja. Isot varjot suojaavat sopivasti epävakaan sään sattuessa.

Tutustu »

2. Bistro Manu

Kampissa sijaitsevan Bistro Manun viihtyisällä terassilla olet suojassa sateelta, mutta nautit Helsingin keskustan vilkkaasta katuelämästä. Terassilla voit nauttia juomien lisäksi Bistro Manun mestarillisella otteella valmistetuista ruoka-annoksista. Listalta löydät annoksia pieneen ja suureen nälkään, erikoisruokavalioita unohtamatta.

Tutustu »

3. Vltava

Vltavan terassilla Helsingin ytimessä voit nauttia ihmisvilinästä ja mahtavasta seurasta säällä kuin säällä. Vltava tunnetaan rennosta tunnelmasta, herkullisista tsekkiläisistä mauista ja suurenmoisesta olutvalikoimasta.

Tutustu »

4. Tapas Barcelona

Tunnelmallinen terassi Wanhalla Kauppakujalla eli Mummotunnelissa, aivan Helsingin ydinkeskustassa toimii myös harmaana päivänä. Nautiskele espanjalaiseen tyyliin viinistä ja tapaksista!

Tutustu »

5. Konepaja

Lähde maistelemaan paikallisten panimoiden uutuusmakuja Vallillaan. OlutHuone Konepajan katettu terassi sijaitsee inspiroivassa kaupunkimiljöössä Meiran paahtimon vieressä. Laaja valikoima erikoisoluita, luomuviinejä, kombuchaa ja muita juomia ei jätä ketään kylmäksi – edes sadepäivänä!

Tutustu »

6. La Famiglia

La Famiglian isoilla varjoilla suojattu terassi on pala Italiaa Helsingin ydinkeskustassa. Istahda siemailemaan kesäillan aperitiivit italialaiseen tapaan. La Famiglian ruokalista on täynnä herkullisia sesongin makuja, klassikkoannoksia ja maukkaita cocktaileja.

Tutustu »

+ SpåraKOFF

Ota kierros SpåraKOFFin kyydissä ja ihastele kesäistä kaupunkia lasillisen ääressä – suojassa sateelta. Yksi kierros kestää tunnin ja liput hankitaan paikan päällä. Tutustu »

Katso myös: Helsingin TOP 5 maisematerassit »

Helsingin terassiopas 2024

Löydä lisää lähelläsi olevia terasseja ja inspiroidu Raflaamon terassivinkeistä.
Katso terassiopas

Restaurangkedjor

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress:

Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors

Postadress:

PB 1 00088 S-GRUPPEN

FO-nummer:

0116323-1

Försäljingstjänst, huvudstadsregionen

0300 870 020 (vardagar kl. 8.00–18.00)

51 cent/min + lna/msa

Alla försäljningstjänster

SOK

010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17.00)

lna/msa

Respons


Responslänkarna till de enskilda restaurangerna finns på respektive restaurangs webbsida.