Kevään makuja ja parsaa Gunnarissa Turun Seurahuoneella
Parsat ovat nyt Gunnarissa! Kevään uusi sesongin ruokalista sisältää parsaa eri annoksissa, lisukkeina sekä mm. risottona - sekä tietysti sesongin menussa. Suosittelemme!
MENU G3 59, 50 / S-ETU 56, 00
PARSAA ´POLONAISE´ GUNNARIN TAPAAN L, K
Grillattua vihreää parsaa, voissa paahdettua leipämurua, päällä hienonnettua kananmunaa ja persiljaa, parmesaanikastiketta
PAISTETTUA KUHAA L, G
valkoviini-voikastiketta, parsarisottoa
LÄMMIN FUDGELLA TÄYTETTY VALKOSUKLAA BLONDIE L, G
appelsiini-suolakinuskia ja mascarponevaahtoa
Viinisuositus menulle
SINGING GRÜNER VELTLINER 78, 80/plo 12,60/ 12 cl
Grüner Veltiner 100 % Itävalta
Kuiva, tyylikkään hapokas, mehevän hedelmäinen, vivahteikas ja tasapainoinen. Viini laulaa suussa ja laulattaa nauttijaansa.
Antaudu aisteillesi ja tule nauttimaan!
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone
I dessa restauranger
Humalistonkatu 2, 20100, Åbo