Alla RESTAURANGER PÅ ORTEN
Villa Sandviken

Efter fyra decenniers stillhet blomstrar Villa Sandviken åter. Den kulturhistoriskt intressanta ståtliga villan med många historier öppnar dörrarna för allmänheten på valborg 2017. Nya Villa Sandviken bjuder in dig i stämningen för att skapa nya oförglömliga historier och lyckliga minnen.

Bar & Lounge Totikivi på första våningen i Villa Sandviken hälsas gästerna välkomna. Här kan man sjunka ner i en läderfåtölj och njuta av en drink eller en perfekt espresso.

Restaurang Villa (ca.110 platser) serveras det lunch och á la carte, på lördagar bjuds det även på brunch. Utrymmet kan bokas för stora eller små tillställningar, invid finns Spegelsalen med kapacitet för ca. 20 personer.

Villans källare öppnas en helt egen värld: innanför de massiva stenväggarna råder en känsla av en lönnkrog. Där får man i bistrostil njuta av matportioner med hög kvalitet samt av  vinkällarens skatter.

Villans lyxiga lokaler Pavlova, Sibelius, Sanmark och Sommarvillan passar som konferens- eller festutrymmen. På plats finns modern konferensutrustning, och kapaciteten är mellan 8-16 personer beroende på utrymmet i fråga.

Terrassen med plats för 230 personer bjuder in för att njuta av sommaren och fräscha drycker i en avslappnad miljö. Parken runt villan samt närheten till havet gör detta till en ypperlig plats att ordna olika utomhustillställningar på.

Mer information och bokningar: +358 20 780 8850 myynti@villasandviken.fi

Villa Sandviken

 

 

VENN Vasa

Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Händelser
Musikalisk kväll Villa Sandviken Vaasa Paalanen Lytts Nyqvist
19.12.2018 onsdag

Christmas at the Villa - en musikalisk kväll i Villa Sandviken, Vasa!

Villa Sandviken

Hietalahden Puisto, Vasa
20 EUR
En garanterad vit jul!