Lõunasöök, nädal 20, 13.5 - 19.5
Puistokahvila Makian herkullinen keitto- ja salaattibuffa tarjolla arkisin klo 10.30 - 14.00. Keittoannoksen kanssa tarjoillaan tuoretta leipää. Salaattiannoksen voi itse koota buffapöydästä mieleisekseen.
VL = VÄHÄLAKTOOSINEN, L = LAKTOOSITON, G = GLUTEENITON, VE = VEGAANINEN, T = TULINEN, M = MAIDOTON, K = KASVISRUOKA, PÄ = SISÄLTÄÄ PÄHKINÄÄ
Esmaspäev 13.5
Lõunasöök: 10:30-14:00. Puistokahvila Makian herkullinen salaattibuffa tarjolla arkisin klo 10.30 - 14.00. Salaattibuffaan kuuluu myös lämmin keitto, jonka kanssa tarjoillaan tuoretta leipää. Salaattiannoksen voi itse koota buffapöydästä mieleisekseen.
Teisipäev 14.5
Lõunasöök: 10:30-14:00. Puistokahvila Makian herkullinen salaattibuffa tarjolla arkisin klo 10.30 - 14.00. Salaattibuffaan kuuluu myös lämmin keitto, jonka kanssa tarjoillaan tuoretta leipää. Salaattiannoksen voi itse koota buffapöydästä mieleisekseen.
Kolmapäev 15.5
Lõunasöök: 10:30-14:00. Puistokahvila Makian herkullinen salaattibuffa tarjolla arkisin klo 10.30 - 14.00. Salaattibuffaan kuuluu myös lämmin keitto, jonka kanssa tarjoillaan tuoretta leipää. Salaattiannoksen voi itse koota buffapöydästä mieleisekseen.
Neljapäev 16.5
Lõunasöök: 10:30-14:00. Puistokahvila Makian herkullinen salaattibuffa tarjolla arkisin klo 10.30 - 14.00. Salaattibuffaan kuuluu myös lämmin keitto, jonka kanssa tarjoillaan tuoretta leipää. Salaattiannoksen voi itse koota buffapöydästä mieleisekseen.
Reede 17.5
Lõunasöök: 10:30-14:00. Puistokahvila Makian herkullinen salaattibuffa tarjolla arkisin klo 10.30 - 14.00. Salaattibuffaan kuuluu myös lämmin keitto, jonka kanssa tarjoillaan tuoretta leipää. Salaattiannoksen voi itse koota buffapöydästä mieleisekseen.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.