A la carte
Terveisiä Viilun keittiöstä:
Listaltamme löydät perinteisiä suomalaisia makuja, tuoreista uuden sadon raaka-aineista.
Kesän klassikot rennompaan ruokailuun ovat palanneet, unohtamatta lähivesien kuhaa, puuhiiligrillissä kypsennettyjä herkkuja ja sesongin parhaimpia kasviksia. Tämän vuoden uutuusherkkuna listalta löytyy oma artesaanimakkaramme.
Tervetuloa nauttimaan makuja ja tunnelmaa, jotka tekevät kesästäsi unohtumattoman!
Keittiömme suosittelee
Alkuruoat
Jaettavat annokset
Kokosimme ruokalistamme parhaat palat jaettaviksi annoksiksi. Erinomainen valinta yhteiseksi alkuruoaksi tai vaikka terassille maisemien ja juomien kanssa nautittavaksi.
Annoksesta riittää naposteltavaa kahdelle syöjälle.
Pääruoat
Viilun kesäklassikot
Jälkiruoat
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.