Viinit Viinit
Kuohuviinit Kuohuviinit CANEVEL PROSECCO ROSÉ 11 %
Valdobbiadene, Italia. Rypäleet: Glera, Pinot Noir
Harmonisessa maussa toistuvat marjaisat ja vadelmaiset aromit. Maku on pitkä, vivahteikas ja eloisan hapokkuuden kannattelema.
PARÉS BALTÀ CAVA VINTAGE 11,5 %
Penedès, Espanja. Rypäleet: Xarello, Macabeo, Parellada
Erittäin kuiva. Raikkaan hedelmäinen, aavistus paahteisuutta ja mineraalisuutta.
CHAMPAGNE PHILIPPE DE NANTHEUIL 12 %
Champagne, Ranska. Rypäleet: Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay
Kuiva. Elegantin mausteinen ja raikkaan hapokas, sitruksinen ja täynnä eleganttia mausteisuutta ja aromikkuutta. Pitkä jälkimaku on runsas ja tyylikäs. Erinomainen aperitiiviksi mutta voi käyttää läpi aterian tai sellaisenaan herkutteluun!
MATERIA PRIMA PET NAT 12 %
Penedès, Espanja. Rypäleet: Xarello, Sauvignon Blanc
Erittäin kuiva. Sitrusta ja trooppista hedelmäisyyttä, raikas ja eloisa.
Loistava perinteisen kuohuviinin haastaja!
Valkoviinit Valkoviinit DR LOOSEN DRY RIESLING 12%
Mosel, Saksa
Riesling
Kuiva. Tuoksu kukkean aromaattinen, maku pirteän hapokas, mineraalinen, sitruksinen.
ROBERTO SAROTTO LANGHE ARNEIS 13,5 %
Piemonte, Italia. Rypäleet: Arneis
Kuiva. Hapokas, sitruksinen ja ryhdikäs valkoviini. Pitkässä jälkimaussa herkullista mineraalisuutta.
PEZOULES SAUVIGNON BLANC ASSYRTIKO 13,5 %
Makedonia, Kreikka. Rypäleet: Sauvignon Blanc, Assyrtiko
Kuiva. Raikas, miellyttävän hapokas ja runsaan hedelmäinen sekä tasapainoinen, pitkä raikas jälkimaku.
NERO ORO PINOT GRIGIO 13 %
Sisilia, Italia. Rypäleet: Pinot Grigio
Kuiva. Trooppisen hedelmäinen, sitruksinen, keskitäyteläinen. Miellyttävän hapokas ja raikas.
NEISS SCHEUREBE 12,5 %
Pfalz, Saksa. Rypäleet: Scheurebe
Kuiva, Kypsän greippinen, hapokas, hedelmäinen, sitruksinen ja hieman mineraalinen.
Roseviinit Roseviinit ROSE POM POM 12 %
Alentejo, Portugali. Rypäleet: Aragonez, Touriga Nacional, Syrah
Kuiva. Raikkaan hapokas, hedelmäinen, tasapainoinen ja eloisa. Raikas, pitkä ja mineraalinen jälkimaku.
Punaviinit Punaviinit KUNGFU GIRL PINOT NOIR 13 %
Kalifornia, USA. Rypäleet: Pinot Noir
Keskitäyteläinen. Tuoksussa mustaherukkaa, kirsikkaa. Maussa marjaisuuttaa, hillomaista kirsikkaa ja hentoa mausteisuutta.
PEZOULES MERLOT XINOMAVRO 14 %
Makedonia, Kreikka. Rypäleet: Merlot, Xinomavro
Keskitäyteläinen. Mehukas ja hedelmäinen, kevyen mausteinen. Kevyet tanniinit, pehmeä jälkimaku.
AROA JAUNA 14,5 %
Navarra, Espanja. Rypäleet: Cabernet Sauvignon, Garnacha, Merlot
Keskitäyteläinen. Hedelmäinen, silkkisen tanniininen, kevyen hapokas, pitkä ja tasapainoinen jälkimaku.
ROBERTO SAROTTO BAROLO 14,5 %
Piemonte, Italia. Rypäleet: Nebbiolo
Täyteläinen. Kypsän tanniininen, tumman kirsikkainen, karhunvatukkainen, vaniljainen, hennon nahkainen, mausteinen, tamminen.
Jälkiruokaviinit Jälkiruokaviinit ANSELMANN HUXELREBE BEERENAUSLESE 10,5 %
Pfalz, Saksa, Rypäleet: Huxelrebe
Makea. Kypsän hedelmäinen, runsaan makea ja kuitenkin hieman hapokas.
DOW’S LBV PORTVIINI 20 %
Douro, Portugali, Rypäleet: Tinta roriz, Touriga Franca, Touriga Naciola
Täyteläinen. Tuoksussa marjaisuutta, Maku täyteläinen ja rikas, tummaa suklaata.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Satamakatu 10
Jyväskylä
kaart Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card Saunamme ovat lämpimänä klo 10.00 alkaen, ravintola palvelee klo 11.00 alkaen
E - N 10:00 - 23:00 Köök: 11:00 - 22:30
R - L 10:00 - 00:00 Köök: 11:00 - 23:00
P 10:00 - 22:00 Köök: 11:00 - 21:30
Restoraniketid Restoraniketid