Gå till huvudinnehållet

Menut ryhmille

Menut ryhmille

Pöytiin tarjoiltavat menut ovat saatavilla yli 10 hengen seurueille.

Hyödynnämme tarjoiluissamme täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia sekä muita raaka-aineita satokauden mukaan, sillä ekologisuus sekä hyvinvointisi on meille tärkeää.

Hinnat eivät sisällä tilavuokraa. Pyydämme valitsemaan seurueelle yhtenäisen menun, ja ennakkoon ilmoitetut ruoka-aineallergiat huomioimme erikseen.

Tilaukset 21 vrk ennen tilaisuutta myyntipalvelustamme p. 020 1234 730 tai sales.oulu@radissonblu.com.

Pidätämme oikeuden hinta- ja raaka-ainemuutoksiin.

Lautasmenut ryhmille

Lautasmenut ryhmille

Tyylikäs tilaisuus, juuri sinulle valmistetut annokset, lautaisilta tarjoiltuna. Minimi 10 henkilöä.

LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.

kontaktuppgifter

kontaktuppgifter

öppettider

öppettider

Restaurangkedjor

Restaurangkedjor