Lunch vecka 12, 20.3 - 26.3
tisdag 21.3
Lunch: 10:30-15:00.
Korvbiffar (L, G), curry tandoorikyckling (M, G), masala linscurry (VE, G) med tillbehör samt pizzasortiment och salladsbord, måltidsdryck.
onsdag 22.3
Lunch: 10:30-15:00.
Texmex-kött av nöt (M, G), laxfärsbiffar med gräddfilssås med dill (L, G), masala linscurry (VE, G) med tillbehör samt pizzasortiment och salladsbord, måltidsdryck.
torsdag 23.3
Lunch: 10:30-15:00.
Potatisgratäng med köttfärs och Koskenlaskija-ost (L, G), teryakikyckling (L), vegetariska quinoabiffar med gräddfilssås med senap (L, G) med tillbehör samt pizzasortiment och salladsbord, måltidsdryck.
fredag 24.3
Lunch: 10:30-15:00.
Koskenlaskija-gris (L, G), kycklinglasagne (L), vegetariska quinoabiffar med gräddfilssås med senap (L, G) med tillbehör samt pizzasortiment och salladsbord, måltidsdryck.