Våra menyer

Lunch vecka 17, 22.4 - 28.4

Kotiruokalounaaseen sisältyy lämpimät ruoat, lämpimät lisäkkeet ja runsas salaattipöytä. Noutopöydästä voit valita mielesi mukaan myös meidän herkullisia pizzoja! Kysy gluteenittomista pizzavaihtoehdoista henkilökunnalta. Hinta sisältää juomat ja jälkiruokakahvin.

Lounaamme on tarjolla Pizza&Buffan puolella.

Tutustu lounaslistaan tarkemmin täältä>>

Tervetuloa!

Måndag 22.4

Lunch: 10:30-15:00.

Tisdag 23.4

Lunch: 10:30-15:00.

Onsdag 24.4

Lunch: 10:30-15:00.

Torsdag 25.4

Lunch: 10:30-15:00.

Fredag 26.4

Lunch: 10:30-15:00.

LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.

kontaktuppgifter

Visa på kartan

Ahjokatu 7

Jyväskylä

karta

Restaurangen är tillgänglig med rullstol

S-Card

Vi godtar S-Card

0107675400

Samtalets pris ina/msa

ring

Vecka:

Mån - Fre 

07:00 - 20:00

Lör 

07:00 - 19:00

Sön 

09:00 - 19:00

Restaurangkedjor

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Styrenheten för rese-, hotell- och restaurangbranschen

Besöksadress:

Flemingsgatan 34, 00510 Helsingfors

Postadress:

PB 1 00088 S-GRUPPEN

FO-nummer:

0116323-1

Försäljingstjänst, huvudstadsregionen

0300 870 020 (vardagar kl. 8.00–18.00)

51 cent/min + lna/msa

Alla försäljningstjänster

SOK

010 76 8011 (vardagar kl. 8.00–17.00)

lna/msa

Respons


Responslänkarna till de enskilda restaurangerna finns på respektive restaurangs webbsida.