Bistro Menu
KÖKET REKOMMENDERAR
SMÅ FÖRRÄTTER
Malaxlimpa
Rostade pinjenötter samt basilika- och citrusolja
Sammetslen jordärtskockskräm och rotsakschips
Sommarens höjdpunkter
Tomat, chili och vitlök
Fyllig mascarpone- och paprikasås, parmesan och rostade pinjenötter
Malaxlimpa
Kräftsås, fänkål och potatis med dill och smör
Briochekrutonger och parmesan (Caesarsåsen innehåller fisk)
Rödbeta, fräsch grönsallad, brioche, skogshonung och valnötter
Fräsch grönsallad och pommes frites
Vegansk aioli, en skiva rökt Violife-ost, chilikryddad pressgurka och pommes frites
Hamburgerbiff 180 g av nötkött, bacon, cheddar och pommes frites
Nötytterfilé 150 g, bearnaisesås smaksatt med bladörter samt pommes frites
Nötytterfilé med två biffar 300 g, bearnaisesås smaksatt med bladörter samt pommes frites
Nötinnerfilé 150 g, krämig pepparsås, rostad tomat och friterad potatis
Nötinnerfilé med två biffar 300 g, krämig pepparsås, rostad tomat och friterad potatis
SOMMARMENY
Liten skagen brioche LF
Stekt lax L, G
Kräftsås, fänkål och potatis med dill och smör
Marinerade jordgubbar och vaniljglass L, G
LÄCKRA DESSERTER
Hallonsorbet och skogsbär
Vegansk maräng och jordgubbar
Vanilj L G
Jordgubb L G
Mörk choklad L G
Körsbär G VE
Hallonsorbet G VE
Jordgubb L G
Kola G
Choklad L G